IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mechobikov

Разлика няма между Борисов и Станишев, чорбаджиите им са едни и същи. Още на хората не им е писнало както трябва, тези протести ги организират те с цел да не се случи истинско възтание срещу тях.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Малко помощ, че нещо запецнах. Кое беше закончето според което Общината не може да изисква от никого документи, които се издават от самата нея!!!!

Коментар

• Ново доказателство за миролюбието на другаря Путин!

Танков биатлон в Москва

За сега ще участват само братски миролюбиви държави като Русия, Беларус и др., Но за догодина са поканени Германия, Италия, САЩ и който иска.
        Вместо да се стрелят танковете на братските държави САЩ и Русия ще се състезават.

Очаквам в близко време да се организира състезание по танков пейнтбол. Тъй де! Вместо с бронебойни или с кумулативни снаряди танковете ще бъдат заредени с капсули с боя. И който го улучат спира и уморените екипажи ще бъдат черпени със студен квас (руснаците) или студена кока-кола (американците).
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
          Прочетох последните постове. Нещо се обърках. Кого искаме да сваляме - идиотската коалиция БСП-ДПС-Атака или Бойко Борисов?
          Верно си се объркал. Сичките искаме да ги свалим. Бандита от СИК тоже барабар с БСП, ДПС и ЮРУШ.

Щото са от един червен дол дренки. Щото не можем да ги траем. Щото ни писна.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Една интересна дописка за т.н. президент

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2231866

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Нещо си объркал темата, ама хайде....Аз внасям вноски по детска застраховка към една ЗК от 7 години , но от миналата година ми искат лична карта всеки път когато искам да внеса пари.

Що се отнася до мармалада, прасето, бичето, петното , октопода, пашата, илюминатите и други лица на протеста, те стават все по-нетърпеливи заради непостигането на деструктивните си цели. Очаквам в петък кулминация на противопоставянето и нов изблик на насилие най вече от страна на протестиращи срещу реда и държавността срещу законно избрани народни представители и срещу полицията. Очаквам че ще има ранени депутати и полицаи, както и арестувани интернет лумпени, които ще се представят за политически жертви.
              Не намерих специална тема, дори смятам, че е свързано с политиката. Защо ли? Провеждането на политика на подтискане и намаляване на правата и личните свободи на личността не ни е чуждо. Малко по малко, от 70 години насам ни свикват с неща неприсъщи за живота на свободните хора. Това за което пиша е част от този стремеж. Да се сблъскваш всеки ден със спънките на системата, която всячески се стреми да ти втълпи, че си никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Днес в банка ОББ ми поискаха лична карта, когато ВНАСЯХ пари... Поисках разяснение на база на кой документ или закон се прави това. Било ново вътрешно правило, отказах да я покажа. Има ли нарушение на закона според вас?
                Нещо си объркал темата, ама хайде....Аз внасям вноски по детска застраховка към една ЗК от 7 години , но от миналата година ми искат лична карта всеки път когато искам да внеса пари.

Що се отнася до мармалада, прасето, бичето, петното , октопода, пашата, илюминатите и други лица на протеста, те стават все по-нетърпеливи заради непостигането на деструктивните си цели. Очаквам в петък кулминация на противопоставянето и нов изблик на насилие най вече от страна на протестиращи срещу реда и държавността срещу законно избрани народни представители и срещу полицията. Очаквам че ще има ранени депутати и полицаи, както и арестувани интернет лумпени, които ще се представят за политически жертви.

Коментар

• Днес в банка ОББ ми поискаха лична карта, когато ВНАСЯХ пари... Поисках разяснение на база на кой документ или закон се прави това. Било ново вътрешно правило, отказах да я покажа. Естествено, парите бяха взети. Има ли нарушение на закона според вас? От тяхна страна..
                  Last edited by Хайърсъзов; 14.08.2013, 09:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от marmalad
                    Това са глупости. Пашата, Сорос и т.н. Ти вярваш ли в тези идиотии.?
                    Не казвам че на протеста няма безделници, дори напротив, има и пияници (спомена че си ходил на протеста), но се обзалагам че поне 2/3 от протестиращите са и по-образовани по-възпитани, и по-красиви от тука пишещите.
                    С какво си се напушил ве ?!

Коментар

• Плевнелиев благодарил на Турция, че станала втора родина на изселниците ни
                      13.08.2013, 16:25 (обновена 13.08.2013, 16:37)
                      news.bg
                      Коментари (23)
                      плевнелиев боздаг

© БГНЕС

(ляво-дясно) Боздаг, Плевнелиев, главният мюфтия

Продължават да излизат детайли от вечерята-ифтар в Пловдив, на която за беда или не присъства и президентът Плевнелиев.

Той като на нея български медии не бяха допуснати, се знае за обръщението на президента само от прессекретариата му.

Турски онлайн медии обаче разпространяват, цитирани от БГНЕС и друго казано от държавния ни глава.

Той е благодари на турския вицепремиер Бекир Боздаг - също сред почетните гости на ифтара за това, че Турция е осигурила втора родина на българските турци, прокудени от режима на Живков и установили се в Турция след "голямата екскурзия" от 1989 г.

На импровизираната трибуна се виждат 7 микрофона на телевизии, но нито един на българска такава. Бурни ръкопляскания съпровождат откровенията на българския президент, когато той обявява, че е горд със себе си, пише агенцията.

"Ето защо толкова съм горд да бъда тук с вас тази вечер. Горд съм да бъда първият български президент, който отиде вкъщи на гости на български изселници, семейство, в Истанбул и, уважаеми заместник-министър-председател, благодаря и на вас, че те намериха своята втора родина и се чувстват прекрасно там", казва президентът.

Припомняме, Дондуков 2 разпространи категорично опровержение, че е имало двустранна среща между Плевнелиев и Боздаг, но от записите се вижда, че не е имало и нужда от такава.

По-рано днес пък вицепремиерът Зинаида Златанова разказа, че по време на протоколната си среща с Боздат той лично й се похвалил, че му предстои среща с българския президент.

В словото си на въпросната вечеря Плевнелиев разказал и спомени от родния Гоце Делчев. "Аз израснах сред мюсюлмани, всеки ден чувах молитвите в джамията, живеехме в мир и разбирателство. В историята на България аз съм първият президент, който присъства на подобна благотворителна вечеря. И подкрепям всички действия в името на мира. Аз съм първият български президент, който посети Главното мюфтийство в София, там пих турски чай за пръв път, а турската култура не ми е чужда".

Бекир Боздаг от своя страна в словото си дипломатично подчертава, че изселниците са мостът за засилването и укрепването на двустранните отношения. Боздаг със задоволство отбелязва още присъствието на Росен Плевнелиев сред отбраните мюсюлмани на последния ифтар, който слага точката на рамазанските пости.

МАРМАЛАДА КАКВО ДА ГО ЧЕТЕМ- ПЛАТЕН СЛУГА НА КОМУНИСТИТЕ И ОЛИФАРСИТЕ- МУТРЕНСКИ ТРОЛ, А СЕГА И ЗА ТУРСИ ЛИРИ СЕ ДУПЯТ

Коментар

• Прочетох последните постове. Нещо се обърках. Кого искаме да сваляме - идиотската коалиция БСП-ДПС-Атака или Бойко Борисов?
                        Last edited by sofiance; 14.08.2013, 08:49.

Коментар

...
                          И като се събудиш краката ти отвити ръката в контакта и силна болка отзад
                          Last edited by X_Y; 14.08.2013, 11:23.

Коментар

...
                            Tипичен простак фен на мутропростаците.Това е диагноза.Никой не ви иска щото сте нагли прости бездарни и крадливи
                            Last edited by X_Y; 14.08.2013, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

НДСВ лансира Пеевски заедно с ... Борисов
                              Младото Пеевче завзема Пристанището, Мутрата - Борисов - МВР-то
                              Прави си каквото иска и почиства де що неудобно за него има

Айде пак няма факти аргументи доказателства само някаква болна червена измишльотина плод на поредния червен боклук
                              Нали ти е ясно, че всеки може да твърди каквото си иска, ама не може да го докаже и нтогава става смешен като теб
                              Пеевски ако имаше общо с герб щеше да е при герб, а не при твоите началници дпс

Коментар

Цяла България???? Ти верно не си добре. Лека и поздрави на слатинските цигани от мен.
                                Абе лордов циганите що не протестират, щото не познават Сорос или щото нямат време от много работа.
                                Нима мислиш, че форума не се чете от цяла България? Слатинските цигани са по-умни от теб и може би затова не протестират. Не са платени и не са фанатици. Знаят кой може да ги яхне. Не са толкова прости, че да не се сетят.

Коментар

Working...
                                X