Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСъгласен, Тия магистрали са на голо куче рунтава опашка
Аз се предвижвам до СБ по стария след Стара Загора, после Нова Загора, Сливен, Карнобат, Айтос и чак на Ахелой или през Тънково.... поддържам 140-160, по-интересно е за шофиране насечен терен, превключваш скорости, няма почти никакво движение, Неудобството е няколко камери и на няколко места седят полицаи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНай-голямо "стопанско" значение за икономиката на България е да няма пенсионери, но не сме тръгнали да ги трепем, нали?
Искам да кажа - гледай и СОЦИАЛНОТО значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСтава въпрос за тапата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм напълно сериозен. Магистрали се изплащат с тирове, не с държавни чиновници пътуващи 2 пъти годишно до морето
Аз се предвижвам до СБ по стария след Стара Загора, после Нова Загора, Сливен, Карнобат, Айтос и чак на Ахелой или през Тънково.... поддържам 140-160, по-интересно е за шофиране насечен терен, превключваш скорости, няма почти никакво движение, Неудобството е няколко камери и на няколко места седят полицаи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм напълно сериозен. Магистрали се изплащат с тирове, не с държавни чиновници пътуващи 2 пъти годишно до морето
Някои предпочитат тировете да ги возят с влакове!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
По бързо, по евтино по малко плащаш за поддръжка на колата.
Може да питаш и зърнопроизводителите как возят зърно до корабите
Тапата е временна за по няколко часа седмично ама то е защото всички кореняк Софиянци вкупом се мятате за гнусното ни море
Да не говорим, че тапата ще изчезне след построяването на един надлез, но сега комунистите дали ще могат да го построят
Бат Пешо може да иска пет лентова магистрала Шумен София да може по лесно да лиже, на местан, ама то си има спецове за тая работа. Добре, че шапкарите са спецове по нищо, та никой не им слуша/чете глупостите на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМагистралите на България които имат стопанско значение са София Велико Търново Русе,София Пловдив Свиленград,София Кулата Търново Пловдив и София Калотина.След Търново до Варна двулентов път, в посока както и Пловдив Стара Загора Бургас ,Ботевград Видин ,Русе Шумен Варна Бургас.Ма от прости тикви какво да чакаш.Простак с претенции.И подръжниците му са същите като него.Това е чума от която слава Богу се отървахме завинаги
Искам да кажа - гледай и СОЦИАЛНОТО значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе то хубаво, но не можеш да отречеш, че нямаше да е лошо първо да свържат Свиленград. А файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакто вече имах възможност да кажа
[B][SIZE="4"]Турски подлоги са герберастите, тези които се подлагат на ТУРСКОТО правителство, както направи герберасткия президент.
ДПС пречела на ислямисткото влиание на Турция хахаха как бе тиквоч как ?!?!
Като назначи на всички възлови места турци, като строи джамии, като краде от където се сетиш, като дава пари на турците за тютюн ...
Че сте най обикновенни мозъчно издухали подлоги си се вижда от много далеч
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМаймуняк,давай по-сериозно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе то хубаво, но не можеш да отречеш, че нямаше да е лошо първо да свържат Свиленград. А файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
И по-добре "тапа", отколкото некролози по пътя София - Бургас.
И ти се изложи с този си пост.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛъжата е грях имай страх от Бога.написал съм ти факти базирани на твои мнения в стемежа си да олижеш червения зад'ик на партията майка. Да те цитирам ли за да ти се смеят отново или ще продължаваш да се излагаш като обикновен селски шапкар глупак
Доживях червен боклук след всичкия геноцид който са извършили над България и народа на тази държава да ме плаши с Бог, е бива ли такива малоумни лицемери да сте де.
Коментар
Коментар