IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Е аз бях час и 10 минути в нея
    Ту му млякото горещо,ту пък друго нещо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono
      Знаех си, че си най обикновен педал мечтаещ мъж да ти лиже самолетоносача.
      Нали затова си гласувал за серголета и виГЕЙнин, ходи на тях да се мазниш.
      Предлагам ти да олижеш каквото трябва стига си лизал задника на тиквата

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Съгласен, Тия магистрали са на голо куче рунтава опашка

Аз се предвижвам до СБ по стария след Стара Загора, после Нова Загора, Сливен, Карнобат, Айтос и чак на Ахелой или през Тънково.... поддържам 140-160, по-интересно е за шофиране насечен терен, превключваш скорости, няма почти никакво движение, Неудобството е няколко камери и на няколко места седят полицаи....
        Ха,а,ха,а!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Най-голямо "стопанско" значение за икономиката на България е да няма пенсионери, но не сме тръгнали да ги трепем, нали?

Искам да кажа - гледай и СОЦИАЛНОТО значение.
          Анончи това извънземните ли ти го нашепнаха или умрелите

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Става въпрос за тапата!!!
            Е аз бях час и 10 минути в нея

Коментар

Аз съм напълно сериозен. Магистрали се изплащат с тирове, не с държавни чиновници пътуващи 2 пъти годишно до морето
              Съгласен, Тия магистрали са на голо куче рунтава опашка

Аз се предвижвам до СБ по стария след Стара Загора, после Нова Загора, Сливен, Карнобат, Айтос и чак на Ахелой или през Тънково.... поддържам 140-160, по-интересно е за шофиране насечен терен, превключваш скорости, няма почти никакво движение, Неудобството е няколко камери и на няколко места седят полицаи....

Коментар

Аз съм напълно сериозен. Магистрали се изплащат с тирове, не с държавни чиновници пътуващи 2 пъти годишно до морето
                Става въпрос за тапата!!!

Някои предпочитат тировете да ги возят с влакове!!!

Коментар

А файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
                  Файда от магистралата има и тя е огромна.
                  По бързо, по евтино по малко плащаш за поддръжка на колата.
                  Може да питаш и зърнопроизводителите как возят зърно до корабите
                  Тапата е временна за по няколко часа седмично ама то е защото всички кореняк Софиянци вкупом се мятате за гнусното ни море
                  Да не говорим, че тапата ще изчезне след построяването на един надлез, но сега комунистите дали ще могат да го построят

Бат Пешо може да иска пет лентова магистрала Шумен София да може по лесно да лиже, на местан, ама то си има спецове за тая работа. Добре, че шапкарите са спецове по нищо, та никой не им слуша/чете глупостите на сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Магистралите на България които имат стопанско значение са София Велико Търново Русе,София Пловдив Свиленград,София Кулата Търново Пловдив и София Калотина.След Търново до Варна двулентов път, в посока както и Пловдив Стара Загора Бургас ,Ботевград Видин ,Русе Шумен Варна Бургас.Ма от прости тикви какво да чакаш.Простак с претенции.И подръжниците му са същите като него.Това е чума от която слава Богу се отървахме завинаги
                    Най-голямо "стопанско" значение за икономиката на България е да няма пенсионери, но не сме тръгнали да ги трепем, нали?

Искам да кажа - гледай и СОЦИАЛНОТО значение.

Коментар

Абе то хубаво, но не можеш да отречеш, че нямаше да е лошо първо да свържат Свиленград. А файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
                      Магистралите на България които имат стопанско значение са София Велико Търново Русе,София Пловдив Свиленград,София Кулата Търново Пловдив и София Калотина.След Търново до Варна двулентов път, в посока както и Пловдив Стара Загора Бургас ,Ботевград Видин ,Русе Шумен Варна Бургас.Ма от прости тикви какво да чакаш.Простак с претенции.И подръжниците му са същите като него.Това е чума от която слава Богу се отървахме завинаги

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Както вече имах възможност да кажа
                        [B][SIZE="4"]Турски подлоги са герберастите, тези които се подлагат на ТУРСКОТО правителство, както направи герберасткия президент.
                        ахахаха викаш друго е агент Гоце избран с гласовете на дпс и платил за купища рейсове от Туриция

ДПС пречела на ислямисткото влиание на Турция хахаха как бе тиквоч как ?!?!
                        Като назначи на всички възлови места турци, като строи джамии, като краде от където се сетиш, като дава пари на турците за тютюн ...

Че сте най обикновенни мозъчно издухали подлоги си се вижда от много далеч

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Маймуняк,давай по-сериозно!!!

Коментар

Абе то хубаво, но не можеш да отречеш, че нямаше да е лошо първо да свържат Свиленград. А файда от магистралата, че за момента няма може да потвърди всеки попадал в тапата в Бургас
                            "Тапата" в Бургас е общински проблем, не републикански.

И по-добре "тапа", отколкото некролози по пътя София - Бургас.

И ти се изложи с този си пост.

Коментар

Маймуняк,давай по-сериозно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Лъжата е грях имай страх от Бога.
                                Другарю написал съм ти факти базирани на твои мнения в стемежа си да олижеш червения зад'ик на партията майка. Да те цитирам ли за да ти се смеят отново или ще продължаваш да се излагаш като обикновен селски шапкар глупак

Доживях червен боклук след всичкия геноцид който са извършили над България и народа на тази държава да ме плаши с Бог, е бива ли такива малоумни лицемери да сте де.

Коментар

Working...
                                X