IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БСП ни вкара в рецесия за 3 месеца

БСП ни вкара в рецесия само за 3 месеца. От ръст на БВП 1.9% в момента той е около 0.5% и до Нова година отрицателен.
    Всичко това означава нови безработни и нови дългове на премиера Седянков (бивш провалил се финансов минстър на тройната коаЛиЗия)
    Attached Files
    Last edited by 4ono; 19.08.2013, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      Е ти като един от основоположниците на форумната простотия си запознат с това явление.
      Голям напън да преиначаваш нещата.По големи простаци от лизачите на мутропросташки задници няма.По голям простак от тиквуня няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Един път и ти да напишеш нещо вярно.Но да знаеш че простотията е още по опасна
        Е ти като един от основоположниците на форумната простотия си запознат с това явление.

Коментар

• И на мен ми е интересно кой се смята за средна класа в Бг. Забелязвам, че всеки, който по някакъв начин успява да си плаща сметките, д кара кола и да отиде на почивка се обозначава като средна класа. Никой не иска да е работническа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Докато тази Държава се управлява от Чобани, Калфи, Маслари, Орешари, Овчари и всякакви други червени лайнари, няма да има просперитет в икономиката ни!
            Всеки ден съм на протеста да сваляме Президента(СерГей СтаниШев):
            Къде си на протеста?И да знаеш че лъжата е голям грях.Докато в България живеят хора с твоя манталитет просперитет е невъзможен.Иди в Банкя да олижеш на тиквата задника

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Като работещ човек плащаш всичките си данъци отново и отново забелязвам, че нямам представител във властта.
              Всички политически сили мислят как да повишат пенсии, минимални заплати и всички придобивки за уж социално слабите. А аз пак не съм удостоен с внимание.
              По-точно съм – изтеглиха ми кредит, който ще връщам, но няма да ползвам по никакъв начин.
              Кои политически сили са наистина представители на средната класа не само на приказки, а и с поне нещо свършено???
              От множественото ти число при озаглавяването на темата ти - разбирам, че тя е отворена от името на група единомишленици: "...НЯМАМЕ представители във властта"...

...ДОКАТО в обосновката към нея всичко е в единствено число: "НЯМАМ представител във властта", "не съм удостоен...", "ще връщам...", "няма да ползвам...."

Къде в тая страна виждаш НЯКАКВА ДОРИ НАЙ-МАЛКА ВЪЗМОЖНОСТ за ОБЕДИНЕНИЕ по някакъв признак..., за НЯКАКВО НАЙ-МАЛКО РАЗБИРАТЕЛСТВО..., за НЯКАКВО ЕДИНОМИСЛИЕ?...за да имаш основание да говориш, че "...НЯМАМЕ представители във властта"...

Нали именно в това се състои НЕСПОСОБНОСТТА НИ - да дефинираме проблемите в тая /НАША/ страна, а после - да почнем с идеиТЕ - за преодоляване на проблемите - един по един, а когато много хора са убедени в необходимостта от такива мерки, то те стават единомишленици и могат да кажат, че "...НЯМАМЕ представители във властта"... и - в унисон с демократичните правила /дето мислим, че сме взаимствали от "по-умни" от нас/...

Единомишлениците са хора, които мислят в една посока. Те не се цепят и роят по различни причини, защото ЗНАЯТ, че така са слаби, немощни и по никакъв начин не могат да противостоят на вече утвърдените казионни структури, наречени "политически партии", които от друга страна - са се утвърдили като "стълбове" на демокрацията...

От друга страна - всяка партия, която е била и в момента е "стълб" на демокрацията - обслужва СВОИ големи пари чрез управленските си структури в страната, преразпределя нови финансирания по различни програми и тем подобни...

Та, аз не разбрах, как пък лично ТИ трябва да ИМАШ ПРЕДСТАВИТЕЛ ВЪВ ВЛАСТТА? Може ли 7 милиона РАЗЕДИНЕНИ - вън от големите пари - да бъдат представени във властта?

Колко човека мислят като теб?

С колко точно милиона разполагат хората от твоя кръг?

Абееее, наистина е много трудно да стигнем до истината....... Някой се е събудил тая сутрин и изведнъж решил, че нямал представител във властта!

Поздрави! Нищо лично!
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Специално за чунчовци и други лизачи на тиквунския задник.Мое си лаете до насиране никой не ви пита.Изливайте си злобата на воля щото само това можете докато червените ви порят като рибки задните части.Надявам се поне можете да четете

Юлий Павлов

През септември вероятно протестите ще се активизират в сравнение с ваканционния си формат. Но те няма да доведат до скорошни избори. Не очаквам и да се стигне и до някакви сблъсъци между протестиращи и контрапротестиращи. Полицията си върши засега перфектно работата и вече усвои тактиката да разделя двата митинга. Така че не бива да се преиначава казаното от Бойко Борисов, че очаква у нас да се стигне до египетски сценарий. Той има просто предвид факта, че и у нас, както и в Еипет, има привърженици и противници на управляващите. А предсрочни избори по-рано от май догодина, каквито внушения се отправят и от Брюксел, в никакъв случай не може да се очакват.
                Отхвърлянето на президентското вето върху бюджета е ясен знак, че правителството разполага с достатъчно стабилно мнозинство в Народното събрание. "Атака" вече напълно се демаскира като част от тройната коалиция, която управлява страната. И единствената опозиционна партия, която остава в парламента, е ГЕРБ. Предполагам, че тя ще продължи да участва в работата на Народното събрание, каквото е и желанието на повечето от привържениците на партията. През новия политически сезон ще продължи и противопоставянето между президент и правителство. Ветото на държавния глава върху бюджета беше закономерно, въпреки че и исканата от кабинета "Орешарски" актуализация на бюджета сама по себе си беше правилна. Просто президентът от тук нататък ще се възползва от всяка ситуация да бъде в опозиция на кабинета, независимо от това какви обяснения се дават за подобно поведение. В това няма нищо ненормално. Същото се получава в много държави, където има преки избори за президент.
                Всичко това обаче трудно ще доведе до някава сериозна промяна. Бюджет 2014 г. ще бъде гласуван по същия начин, по който бе отхвърлено президентското вето върху актуализацията на бюджета за тази година. С една дума, това, което изглежда временно и нестабилно, може да се окаже доста дълготрайно.

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=462089

Коментар

• Докато тази Държава се управлява от Чобани, Калфи, Маслари, Орешари, Овчари и всякакви други червени лайнари, няма да има просперитет в икономиката ни!
                  Всеки ден съм на протеста да сваляме Президента(СерГей СтаниШев):

Коментар

• Филип Македонски в съобщение до Спарта:
                    “Съветвам ви да се предадете незабавно, защото ако доведа войските си в земята ви, ще унищожа посевите ви, ще изколя хората ви и ще изравня градовете ви със земята.”
                    От Спарта му отговарят: “Ако.”..

ЕХ ДРУГАРИ МУТРОКОМУНИСТИ СЛУГИ НА ОЛИГАРСИТЕ ТИКВИТЕ И КРАТУНИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ами, хайде да я дефинираме тази средна класа!!! Ти средна класа ли си? Ами аз, ами бате Пешо и депутата? Един лекар средна класа ли е? Това така ли е и в Германия и в България? А лекарят в голяма частна клиника? А лекарят в Карнобат и Дулово?
                      Не знам каква класа съм средна или дребна.Живея както ми се иска и съм доволен от живота.Каквото съм поискал Бог ми го е дал.ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ СМИРЕНО.Искам здраве всички да са живи здрави и Бог да вразуми глупаците които управляват страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Като работещ човек плащаш всичките си данъци отново и отново забелязвам, че нямам представител във властта.
                        Всички политически сили мислят как да повишат пенсии, минимални заплати и всички придобивки за уж социално слабите. А аз пак не съм удостоен с внимание.
                        По-точно съм – изтеглиха ми кредит, който ще връщам, но няма да ползвам по никакъв начин.
                        Кои политически сили са наистина представители на средната класа не само на приказки, а и с поне нещо свършено???
                        Ами, хайде да я дефинираме тази средна класа!!! Ти средна класа ли си? Ами аз, ами бате Пешо и депутата? Един лекар средна класа ли е? Това така ли е и в Германия и в България? А лекарят в голяма частна клиника? А лекарят в Карнобат и Дулово?

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          КОМУНИЗМА УБИВА: деца, майки, родители, пенсионери, населението, надеждата, вярата, човешкото, мечтите, щастието, красотата, ценностите, доброто, просперитета, икономиката.

КОМУНИЗМА СЕЕ: нещастие, болка, мързел, скръб, смърт, черни забрадки, обезверение, атейзъм, анархия, тероризъм, диверсии, манипулации.

КОМУНИЗМА НОСИ: глад, недоймък, хиперинфлация, смърт, гнед, разрушение, робство, злоба, злото, АДА в себе си....
                          Един път и ти да напишеш нещо вярно.Но да знаеш че простотията е още по опасна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Май най-голямата тиква си ти тука!!!Но дано не си Бат Пешо!!!
                            Трескозъбец ма много си нещастен.Осъзнай се БЕ стига близа на тиквата ауспуха

Коментар

• Форти аз пък никога не съм имал представители във властта.И не виждам от тези партии коя може да ме представлява

Коментар

• Отново нямаме представители във властта!!!

Коментар

Working...
                                X