IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Alexander Simov
    Да поискаш вот на недоверие и да не се регистрираш в зала е същото като палава блондинка да те покани в спалнята ти, а ти да откажеш да се съблечеш. Мен леко ме плаши неустоимото желание на ГЕРБ, "Атака" да са тези, които да правят кворума в парламента. Защото, ако продължим метафората с блондинката - желанието друг да ти върши работата издава единствено воайорски страсти, които с времето ще стават все по-трудни за контролиране и в крайна сметка блондинката ще трябва да си ляга самичка...)))
    Те че герберите, се показаха воайори с тоя вот е верно, ама не разбирам коя е тая "блондинка" дето ги канила в леглото и все сама си лягала? БКП ли?
    Мухаха е как пък са оприличили една 100 годишна бабичка на готина блондинка
    Кой да си легне с нея освен създадените от самата нея ибрици дето сега я опъват здраво....за много пари естествено, то кой ще си ляга с бабе иначе.

Коментар

• Alexander Simov
      Да поискаш вот на недоверие и да не се регистрираш в зала е същото като палава блондинка да те покани в спалнята ти, а ти да откажеш да се съблечеш. Мен леко ме плаши неустоимото желание на ГЕРБ, "Атака" да са тези, които да правят кворума в парламента. Защото, ако продължим метафората с блондинката - желанието друг да ти върши работата издава единствено воайорски страсти, които с времето ще стават все по-трудни за контролиране и в крайна сметка блондинката ще трябва да си ляга самичка...)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
        Шаро , теб вече на Позитано ли те водят на отчет....
        коки ,помоли да коментират от позитано , само че коментара ти е негативен ,тогава си от Групата на ГОЦЕ и Румен Петков... той е такъв специалист по отходните места... като теб....
        Охохох нещо на вътрешнопартийни битки при вас червените говеда ми мирише.
        Браво, так держат! Молодци, друзя, камаради или както там си говорите по землянките. Врагът с партиен билет е най-опасният враг и трябва първо да се унищожи другари! Действайте, избивайте се, че на нас ще ни е нужно иначе много метри въже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
          Шаро , теб вече на Позитано ли те водят на отчет....
          коки ,помоли да коментират от позитано , само че коментара ти е негативен ,тогава си от Групата на ГОЦЕ и Румен Петков... той е такъв специалист по отходните места... като теб....
          Обаче най специалист по отходните места е Задния Вход. То затова така му и викат - Задния Вход
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Ало лъховете от Позитано коментирайте що така сестра Галева с шикалкавене и много думи избягва директните отговори ?Въпроси за изборната манипулация в Костинброд вбесиха устатата Мая

Горещ разговор в студиото на Нова телевизия изкара извън нерви червената устатница Мая Манолава.

Тя беше помолена от водещите да коментира скандала с надпечатаните бюлетини в печатницата в Костинброд, открити в дена за размисъл и решението на прокуратурата да обвини само един чиновник за немарливост.

Няма престъпна група за Костинброд въпреки внушенията, няма разкрита гигантска и чудовищна манипулация, няма обвинени за фалшификация, констатира водещият Виктор Николаев.

Отправете тези въпроси към съда и прокуратурата, отвърна Манолова, но отказа да посочи каква е била грандиозната манипулация.

Подадох сигнал защото имах подозрение. Ангажимент е на прокуратурата да докаже едно престъпление. Аз нямам колебание, че имаше 500 хил. напечатани бюлетини с неясен произход, защити се червената депутатка, която реално е подала сигнала. Тя отказа да коментира и мнението на друг червен депутат и експерт в печатарския бизнес – Петър Кънев. Според него откритите на 11 май бюлетини са надпечат.

Мнението на Петър Кънев е частно, той смята, че това е нормален надпечат, но си е негово мнение. В Кюстендил беше подаден сигнал за 30 хил. незаконни бюлетини, вадеше доводи Манолова. Според нея тези разкрития не са манипулация на вота и опит на фалшификация.

Днес вие сте се объркали избора на гост, засече ги Манолова водещите. Аз не съм говорител на прокуратурата за да търсите от мен виновни лица и политици, ядоса се зам. шефа на парламента, но упорито отказа да коментира признанието на прокуратурата, че този скандал е въздействал върху избора на избирателите. Манолова отказа да коментира и дали подаденият от нея сигнал не е злонамерен и тенденциозен и дали не е използван за политическа употреба.

Вие давате лош сигнал от това студио и възпирате хората да дават сигнали срещу нарушения, укори гостът журналистите.

Манолова призна, че нямам представа къде са Атака и дали за вота на недоверие са заминали за Виена. Според нея всеки депутат си носи отговорността за присъствието в парламента.

Спекулации са, че Станишев спи и закъснява работа. Той е активен народен представител. Той е лидер на партия, лидер и на европейските социалисти и има много ангажименти, защити шефа си Манолова. Тя не знае и кога Делян Пеевски ще се появи в парламента. Според нея ГЕРБ проваля заседанията и то по теми, по които те искат дебат.
            http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tata-maya.html
            То си й личи на тази, че е някаква злобарка. Време беше да покаже каква е.
            домоуправител

Коментар

• Ало лъховете от Позитано коментирайте що така сестра Галева с шикалкавене и много думи избягва директните отговори ?Въпроси за изборната манипулация в Костинброд вбесиха устатата Мая

Горещ разговор в студиото на Нова телевизия изкара извън нерви червената устатница Мая Манолава.

Тя беше помолена от водещите да коментира скандала с надпечатаните бюлетини в печатницата в Костинброд, открити в дена за размисъл и решението на прокуратурата да обвини само един чиновник за немарливост.

Няма престъпна група за Костинброд въпреки внушенията, няма разкрита гигантска и чудовищна манипулация, няма обвинени за фалшификация, констатира водещият Виктор Николаев.

Отправете тези въпроси към съда и прокуратурата, отвърна Манолова, но отказа да посочи каква е била грандиозната манипулация.

Подадох сигнал защото имах подозрение. Ангажимент е на прокуратурата да докаже едно престъпление. Аз нямам колебание, че имаше 500 хил. напечатани бюлетини с неясен произход, защити се червената депутатка, която реално е подала сигнала. Тя отказа да коментира и мнението на друг червен депутат и експерт в печатарския бизнес – Петър Кънев. Според него откритите на 11 май бюлетини са надпечат.

Мнението на Петър Кънев е частно, той смята, че това е нормален надпечат, но си е негово мнение. В Кюстендил беше подаден сигнал за 30 хил. незаконни бюлетини, вадеше доводи Манолова. Според нея тези разкрития не са манипулация на вота и опит на фалшификация.

Днес вие сте се объркали избора на гост, засече ги Манолова водещите. Аз не съм говорител на прокуратурата за да търсите от мен виновни лица и политици, ядоса се зам. шефа на парламента, но упорито отказа да коментира признанието на прокуратурата, че този скандал е въздействал върху избора на избирателите. Манолова отказа да коментира и дали подаденият от нея сигнал не е злонамерен и тенденциозен и дали не е използван за политическа употреба.

Вие давате лош сигнал от това студио и възпирате хората да дават сигнали срещу нарушения, укори гостът журналистите.

Манолова призна, че нямам представа къде са Атака и дали за вота на недоверие са заминали за Виена. Според нея всеки депутат си носи отговорността за присъствието в парламента.

Спекулации са, че Станишев спи и закъснява работа. Той е активен народен представител. Той е лидер на партия, лидер и на европейските социалисти и има много ангажименти, защити шефа си Манолова. Тя не знае и кога Делян Пеевски ще се появи в парламента. Според нея ГЕРБ проваля заседанията и то по теми, по които те искат дебат.
              http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tata-maya.html
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                корен квадратен от МИНУС ЕДИНИЦА!
                SQRT(-1) = i
                tnm

Коментар

• Коки, по добре да вярвам на ПИК, отколкото на мутрокомунистите от ГЕРБ..На на нотариалния акт на Офшоркото да вярваме ли..Такива президенти има ли там където живееш
                  Ти да не се опитваш да малпжиш на кое да се вярва и не- много демократично- нали

Агенция БГНЕС - Борисов нервен обикаля парламента
                  news.bgnes.com
                  Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е очевидно нервен днес. Обикаля кулоарите на парламента на бърз ход и ..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Съгласен съм, стига сред "колатералните" да е Бойко Методиев Борисов.
                    Защото БСП може без Станишев и Миков, без Кутев и Мая, ама ГЕРБ не може без Бойко.
                    ГЕРБ без Бойко е по-малко от НУЛА. То е МИНУС.
                    ГЕРБ без Бойко е корен квадратен от МИНУС ЕДИНИЦА!
                    ОК, дййл

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                      Аххх, аз бих бил най-щастливия човек на света, ако някой (който и да е, не само ГЕРБ) бутне колоните на цирка по време на сегашния вот на недоверие примерно. Е ще има и малко колатерални жертви от служителите на цирка, но са приемливи, ако е резултатът бъде 240 мъртви прасета + колкото се може от бандата на олигарски. На място
                      Съгласен съм, стига сред "колатералните" да е Бойко Методиев Борисов.
                      Защото БСП може без Станишев и Миков, без Кутев и Мая, ама ГЕРБ не може без Бойко.
                      ГЕРБ без Бойко е по-малко от НУЛА. То е МИНУС.
                      ГЕРБ без Бойко е корен квадратен от МИНУС ЕДИНИЦА!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ,,Бивш полицай може би е участвал в бандата, ограбила куриерската фирма в столичния кв. "Горубляне". По тази версия работят разследващите .Цък > http://dnes.dir.bg/news/mvr-kuriersk...15262214?nt=10

Коментар

Само в ПИК! Задават се десетки арести на наркодилъри, крадци и побойници!.бля бля бля ...
                          Престъпниците, обаче няма да бъдат арестувани показно както по времето на Цветан Цветанов, а ще бъдат задържани в домовете им и след това откарвани в районните управления първоначално за 24 часа. Ако за някои от тях се съберат достатъчно и неопровержими доказателства, престоят им в ареста ще бъде удължаван.
                          Поредната партенка на ПИК на която само шараните като теб Кире се вързват.
                          Last edited by коки; 16.10.2013, 12:22.

Коментар

Д-р Николай Михайлов: ГЕРБ действа като камикадзе, бута колоните на сградата с риск да бъде затрупана, но не намира друго предназначение на собственото си присъствие.

мутренска работа

Мутрошаро, много яко ви клати ВАШИЯ КАПУТ
                            Аххх, аз бих бил най-щастливия човек на света, ако някой (който и да е, не само ГЕРБ) бутне колоните на цирка по време на сегашния вот на недоверие примерно. Е ще има и малко колатерални жертви от служителите на цирка, но са приемливи, ако е резултатът бъде 240 мъртви прасета + колкото се може от бандата на олигарски. На място

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                              Амааа...само в "ПИК"ливия парцал ли ще ги арестуват?

Смешници.
                              Те ще арестуват некои, после съдът ще ги пусне. Ние ги фащаме, те ги пущат. Тоз филм сме го гледали.
                              tnm

Коментар

• Д-р Николай Михайлов: ГЕРБ действа като камикадзе, бута колоните на сградата с риск да бъде затрупана, но не намира друго предназначение на собственото си присъствие.

мутренска работа

Мутрошаро, много яко ви клати ВАШИЯ КАПУТ

Коментар

Working...
                                X