Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
Ако ДПС беше партньор на ГЕРБ, ся БСП щеше да е опозиция.
Смешко ...."всички били от един кюп....ама, нека пак Герб да е на власт"
само малките деца не знаят за фирмите на Борисов - ДОГАН - Бориславова и големите им интереси за земи, гори и енергийни източници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШарко 24 години вече все гоним едни хора от Парламента и там после са пак същите.Каква е гаранцията че този път ще са различни?Нали пак същия народ ще ги избира.Искаш ли бас че ще дойдат пак същите.Може да са скрити под други партийни абревиатури и коалиции но пак ще са същите.През тези 24г се играе една пиеса и тя се казва стани от стола да седна аз за да изгоня твоите роднини приятели и съученици за да сложа моите.Разбери и проумей че проблема е в българите във всеки един от нас.Каквито и системи да прилагаме каквито и смени да правим проблема не се решава защото ние не се променяме.Според мен най много реват в този форум хората които имат някакви определени интереси или са засегнати от някоя власт.Не ме карай да се съмнявам че имаш нечисти интереси
Щото така, както аз го разбирам, ако веднъж го изгоня и внучето му няма да си помисли за парламент.
И каква е твоята идея, дай да ги оставим, че пак ще дойдат същите ли?
Ако "избесим" сегашните АЗ ПЪК ТИ ГАРАНТИРАМ, а не хващам бас, че следващите (които да са) няма да са "същите", даже и да има от същите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеА ти как очакваш КАЧЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ от тези в парламента?!?!?!?
Единственото, което незабавно трябва да направят е ОСТАВКА!
Ма щели да дойдат същите. Много се съмнявам, не вярвайте на кънчо, андрейчо и сие.
Оставим ли ги да "свършат нещо" ще я свършат, каквато я свършват от 45-та насам. Най-много да ни изхвърлят от ЕС и да станем вече официално руска губерния, а най-малко да ни заробят до живот, че и деца и внуци с руските си проекти за тотална енергийна зависимост.
Никакъв толеранс - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА. 85% от населението не ги иска. На следващи избори няма да гласуват 20% и половината да са непарламентарнопредставени. И те го знаят много добре и затова са напълнили гащите и мобилизирали полицията да ги пази. Че веднъж сдадат ли я властта, може и по улиците да ги шибат хората, като няма кордони и мотополицаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенапротив, нямаш едно смислено обяснение как ще промениш законите, които се ...променят само в парламента - нито едно
Ако вие сте платената агитка от улицата ...няма и как да имаш смислено обяснение
Турски не знам, обърни се към бизнес партьора на Герб - ДПС
Разбра ли???
Значи ти хем теоремата на Гьодел не я знаеш, хем не знаеш да броиш.
Ако ДПС беше партньор на ГЕРБ, ся БСП щеше да е опозиция.
Събиране изваждане умножение деление коренуване ай сиктир ръйшшшшшшшшшБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи ние ти обясняваме, ама ти не ВДЯВАШ на български. Ще пробвам по друг начин.
Зорлан гюзеллик олмаз !!!
Анадънму ???
Ако вие сте платената агитка от улицата ...няма и как да имаш смислено обяснение
Турски не знам, обърни се към бизнес партьора на Герб - ДПС
Разбра ли???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е престъпление.
Парите убиват: ГЕРБ е внасяла отровната ваксина: 44 момичета са починали заради ваксини против...
www.presstv.bg
ГЕРБ е внасяла отровната ваксина Създателката на ваксините Гардасил и Церверикс – д-р Даян Харпър, разкри, че я тормози ..
СЕГА ГЕРБОФИЛКАТА КОКИ ДА ГО КОМЕНТИРА ОТ ПРАВЕН АСПЕКТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ не ги погнем всичките....като им вържем ръцете и ги накараме от площадите да направят правилата прозрачни и важни решения да се взимат на Референдуми, а не от 240 лобисти???
Кой ще се компрометира лично, заставайки с некоя червена бабичка да ѝ защитава сбръканата кауза?! Маските отдавна паднаха, как, мислиш, ще забаламосате хората?!
Комунетата щяли да погват комунета да им пишат правила .... хихи
Ае, лек ден ти пожелавам.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ не ги погнем всичките....като им вържем ръцете и ги накараме от площадите да направят правилата прозрачни и важни решения да се взимат на Референдуми, а не от 240 лобисти???
Зорлан гюзеллик олмаз !!!
Анадънму ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРегионалната политика не означава само строителство на магистрали, които бяха развявани от ГЕРБ като знаме на тяхното управление. За развитието на регионите е необходима политика и в областите на образованието, здравеопазването, развитието на пазарната икономика.
Терзиева: Заради ГЕРБ различията между регионите се задълбочават
news.bgnes.com
Статистиката за 2009 г. показва, че по основните показатели за развитие различията между регионите се задълбочават. Тази политика е резултат не само от кризата, но и от водената
МУТРИТЕ РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ
Информационна агенция БГНЕС
Регионалната политика не означава само строителство на магистрали, които бяха развявани от ГЕРБ като знаме на тяхното управление. За развитието на регионите е необходима политика и в областите на образованието, здравеопазването, развитието на пазарната икономика.
МУТРОКОМУНИСТИ
Еми елементарно Уотсън, щото соца продуцира и възпроизвежда бедност, мързел и нищета. Чакане на държавата (всички останали работещи) за субсидии, помощи и поръчки!!! Безнадежда ситуация.
Коментар
-
А ти как очакваш КАЧЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ от тези в парламента?!?!?!?
Единственото, което незабавно трябва да направят е ОСТАВКА!
Ма щели да дойдат същите. Много се съмнявам, не вярвайте на кънчо, андрейчо и сие.
Оставим ли ги да "свършат нещо" ще я свършат, каквато я свършват от 45-та насам. Най-много да ни изхвърлят от ЕС и да станем вече официално руска губерния, а най-малко да ни заробят до живот, че и деца и внуци с руските си проекти за тотална енергийна зависимост.
Никакъв толеранс - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА. 85% от населението не ги иска. На следващи избори няма да гласуват 20% и половината да са непарламентарнопредставени. И те го знаят много добре и затова са напълнили гащите и мобилизирали полицията да ги пази. Че веднъж сдадат ли я властта, може и по улиците да ги шибат хората, като няма кордони и мотополицаи.
Коментар
-
Това е престъпление.
Парите убиват: ГЕРБ е внасяла отровната ваксина: 44 момичета са починали заради ваксини против...
www.presstv.bg
ГЕРБ е внасяла отровната ваксина Създателката на ваксините Гардасил и Церверикс – д-р Даян Харпър, разкри, че я тормози ..
СЕГА ГЕРБОФИЛКАТА КОКИ ДА ГО КОМЕНТИРА ОТ ПРАВЕН АСПЕКТ
Коментар
-
Най-яркият пример за общата политическа игра, за която говоря в последните ми постове е ... Белене.
Някакви измислени циркове с вотове ...или шаржовете и агитки, преследващи премиера са основната тема ...на Обществото.
Темата за Белене и играта им заедно на БСП и ГЕРБ в милиардите, които губим ...се свежда до кратки откоси и последващи воайорски представления за кой къде кого сгащил...
Няма такъв проблем и не се търсят Всичките виновници там.
Това е играта на Биг Брадър, а мажоретки създават удобния сблъсък между червени....и ...сини- дори такива липсват....мястото им е заето от Герб, които ОЩЕ НЕ знаят ...какви са
Та, какви са?
Антикомунисти ли???
а дано, ама надали
Коментар
Коментар