IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Те това е ШАМАР, протестърски Ентелегентен ШАМАР. Как ще го догонва миши-ТУ шамара .... ?!
    Орешарски ще го премести в дригия джоб.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ужас! Егати зомбитата Това е изкуство бе господа другари

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Те това е ШАМАР, протестърски Ентелегентен ШАМАР. Как ще го догонва миши-ТУ шамара .... ?!
        Yeah

Коментар

Парички, мъни, гущерчета...
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "Оставка " била за президента Росен Плевналиев!

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Сега се разбра за кого била оставката за Пленалиев!!

Коментар

то оставката се иска за чехльо и може да я види понеже е присъствал, защото нещо не отговаря на тема ошфорки и олигарси....

А за разните платени писачи се поинтересувайте за този рок динозавър..
              Даже и не може да претендира за името на рок групата...си!
              първо да свали стената между свойте бивши членове ,с който се е съдил......

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от shpono
                  Защо ли някой смята, че глупостите на поредния мозъчно осъкатен, червен боклук ще ме впечатлят.
                  Сори дами, аз съм НАД тези неща.
                  Чунчо , над Сирия ли си вече?
                  Браво, Офшорски си го помисли само и ти вече си над Сирия.
                  Е на това се казва предан воин.

Извинявам се на нормалните участници в форума, за глупостите, ама платени малоумници само от глупости разбират.
                  Наспамиха иначе добрия форум и изгониха нормалните хора.
                  За спор и обмен на мнения вече трудно може да се говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono
                    Защо ли някой смята, че глупостите на поредния мозъчно осъкатен, червен боклук ще ме впечатлят.
                    Сори дами, аз съм НАД тези неща.
                    Шпонски боклука няма цвят.Нагледали сме освен на червен и на светло и тъмносини боклуци които дори надминават червените

Коментар

• След Роджър Уотърс: Контраконцерт на Цветелина Янева в подкрепа на правителството

Контраконцерт и дори турне от контраконцерти ще изнесе поп-фолк фурията Цветелина Янева заедно с нейни колежки в подкрепа на правителството, след като соросоидът Роджър Уотърс апелира за оставка по време на своя спектакъл в София.

"Това вмешателство в работите на България е ужасяващо! Ще направя серия концерти за истинския народ, подкрепящ правителството!" - обяви приятелката на Делян Пеевски - депутатът, заради чието назначение за шеф на ДАНС на 14-и юни започна вълна от антиправителствени протести.

Както е известно, искането на правителствена оставка е грях, антибългарщина и потресаващо вмешателство в суверенитета на страната ни, която иначе е чудесна и управлявана от чудесни хора с моралната чистота на бебе.

Поп-фолк звездата е убедена, че ще бъде подкрепена от десетки свои колеги и колежки от гилдията, като ще напълни стадионите в големите областни градове със симпатизанти на кабинета Орешарски и противници на Плевнелиев.

Очаква се контраконцертите да са безплатни, защото истинските патриоти не взимат пари, когато става въпрос за ценности.
                      http://www.nenovinite.com/ne/kultura/4641

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Мен ми е ясно, че това беше програмирано от червените другари, ама същите тука не могат да го разберат,

После удобно хвърлиха вината на Костов.

Сега пак си продължават - като управлявал Станишев и Орешарски - толкоз добре сме били, тва работа, тва пари, тва резерв, тва пенсии увеличени 5 пъти. После Борисов съсипал икономиката.

Сега ще изкарат Сорос виновен, сигурно. Ние искахме да управляваме, ние можехме да управляваме, ние щяхме да възстановим България, ама на тука едни хора ни искат оставката и ако ни бяха оставили, щяхме да оправим България.

После въри обяснявай че кадровата грешка с Пеевски е коствала 10 000 работни места. Никой няма да ти повярва.
                        Да питам само
                        1.Защо Костов не отвори досиетата
                        2.Защо назначи Никола Филчев за главен прокурор
                        3.Защо нито един завод не беше приватизиран на борсата или чрез явен търг?
                        4.Защо нямаше нито осъден кредитен милионер?
                        Още да питам ли?Да помниш едно куфарче на Чорни за СДС?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          А и като говорим за Белене къде ще продават тока?

Видя днес новината - 18% надолу производството на ток за юли на годишна база.

А оная шматка министъра твърди, че се бил отпушил износа и всичко било наред с енергетиката. Само дето пропусна да отбележи, че заради жегите южните комшиите си пускат климатиците и консумират повечко ток.

Ама сега септември-октомври като захлади, ще се чуди кво да обяснява. И така до декември и януари като си пуснат печките и после пак спад.
                          И ти ли стана диспечер?Бе Сульо и Пульо взеха да разбират вече от производство пренос и разпределение на ток.Айде се запрете вече щото се излагате

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                            Не,в последните 100 години не е било Италянско,въпреки,че е на 35км от Италia.Тук наблизо живея и знам,че несъм Италянски поданник.Иначе Доломитен,зопочават от Lienz (Austria,Osttirol) и завършват в Италia(Sudtirol)
                            Moже имам някакви бегли спомени от напъни върху някакви Карти и пътеводители, при пътуваме от Инсбрук към Италия

Коментар

Тва не беше ли в Италианско
                              Не,в последните 100 години не е било Италянско,въпреки,че е на 35км от Италia.Тук наблизо живея и знам,че несъм Италянски поданник.Иначе Доломитен,зопочават от Lienz (Austria,Osttirol) и завършват в Италia(Sudtirol)

Коментар

• Очевадно другаря гигов ясно и категорично доказва мълвата, че когато господ раздавал акъл, шапкарите били на маневри и затова си останали ощетени.

Коментар

Working...
                                X