IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    А с кого трябва да прави човек нещо общо ?
    Комунистите по душа и разни други примитиви смятат, че битието определя съзнанието. За това си мислят, че радикализма действа, защото променя радикално битието. Така ще се промени и съзнанието и изведнъж ще започнат да живеят по-добре.

Цивилизованите хора смятат че съзнанието определя битието. Така радикализма единственото което постига е деградация на съзнанието, а от тук и на битието. А за да живее човек по-добре основното нещо е да се промени съзнанието. Да се променят нагласите към обществото, нагласите към управлението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
      Ей ся Р.Овч. примерно ще ни "намали" бензинЯ, нали го взеха в НС на наШте от Лукойл.
      няма нищо странно в избора на представител на държавата - управлението ...в борда на Нефтохима

Странното е, че се вижда истинската Коалиция
      Единият охранява тръбите, другият борда

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Чие е днешното МВР? На ГЕРБ ли е?
        Ти като истинска червена слугиня непрестанно обвиняваш опозицията за собствените си престъпления...

Вашият вицепремиер и МВР министър постоянно ви пази от народната любов но не за това е виновен ГЕРБ

Вече 20 години вие сте в любовна прегръдка с Доган и като негова ханъма играеш кючек под зурлите и тъпаните му. Местан като бей постоянно дава указания на Олигарски, депутата от ДПС Пеевски е неприкосновен и ваш основен крепител. Но не ГЕРБ и затова са виновни

Тази шизофрения е много характерна за вас червените. Вашите престъпления крещят към небето за възмездие и вие от страх, злоба и завист се стремите да ги припишете на опонентите. Цървулановска истерия...

Кого си мислиш че ще излъжеш по толкова глупав начин

Коментар

Де да искаха това герберите, ама неее тях ги устройва статуквото, както и другите 3 червея в парламента. А народа спиииии, спииии. Той толкова векове е търпял, че сега ли, еби им майката и жено сипи една мастика и дай пайнер мюзик. Ей ся Р.Овч. примерно ще ни "намали" бензинЯ, нали го взеха в НС на наШте от Лукойл.
          +65536
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Герберите просто са гадни парчета. Постоянно говорят как трябва насилие, как трябва кръв. С което аз поне изобщо не съм съгласен. Но да кажем че те го мислят. Ами да ходят и да го направят. Нищо не ги спира. Какво са тръгнали да обиждат другите че не правили това което всъщност само те мислят за правилно. Като мислят че е добре да го направят. Ако не мислят така да спрат да разпространавят помия.

Ама не искат. Мислят си че така ще си постигнат целите, но искат някой друг да изяде калая. Гадни парчета са си. С тях човек не трябва да прави нищо общо.
            Де да искаха това герберите, ама неее тях ги устройва статуквото, както и другите 3 червея в парламента. А народа спиииии, спииии. Той толкова векове е търпял, че сега ли, еби им майката и жено сипи една мастика и дай пайнер мюзик. Ей ся Р.Овч. примерно ще ни "намали" бензинЯ, нали го взеха в НС на наШте от Лукойл.

Коментар

хахаа, както си болднал репликата ми, първото, което видях беше....че съм членувала с пълен член едно допълнение ...ама тъй е, като в този форум и навън не се гледа съдържанието и същността, а се набляга и върви заяждане за опаковката и изместване на Темата ...с дреболии

Ти как си обясняваш, че уж, управлява Коалиция, от която ГЕРБ е извън ...и води някакви мащабни представления по улици и парламент срещу тази Коалиция, а

...а, Репресивният апарат на всяко управление се съсътои от нейни кадри???

Не ти ли прилича на договорка?
              Герб си гарантира, че цирковете й ще минават, а Коалицията...макар и притеснявана си продължава по ....Общия за ...всички тях път?
              И като има договорка не е ли единствения вариант революцията ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Че това си е чиста провокация подготвена от началника на НСО, личния телохранител на Бойко, ген. Коджейков. Това е направено по заповед на Бойко.

И онзи ден пак по вина на НСО имаше сцени с премиера. Говоря за случилото се при художествената изложба.

Ама на Коджейков е време да го уволнят. И ми се струва, че няма да е далече. Ще го изгонят като мръсно коте. Този личен охранител на Бойко прави тези провокации.
                хахаа, както си болднал репликата ми, първото, което видях беше....че съм членувала с пълен член едно допълнение ...ама тъй е, като в този форум и навън не се гледа съдържанието и същността, а се набляга и върви заяждане за опаковката и изместване на Темата ...с дреболии

Ти как си обясняваш, че уж, управлява Коалиция, от която ГЕРБ е извън ...и води някакви мащабни представления по улици и парламент срещу тази Коалиция, а

...а, Репресивният апарат на всяко управление се съсътои от нейни кадри???

Не ти ли прилича на договорка?
                Герб си гарантира, че цирковете й ще минават, а Коалицията...макар и притеснявана си продължава по ....Общия за ...всички тях път?

Коментар

Герберите просто са гадни парчета. Постоянно говорят как трябва насилие, как трябва кръв. С което аз поне изобщо не съм съгласен. Но да кажем че те го мислят. Ами да ходят и да го направят. Нищо не ги спира. Какво са тръгнали да обиждат другите че не правили това което всъщност само те мислят за правилно. Като мислят че е добре да го направят. Ако не мислят така да спрат да разпространавят помия.

Ама не искат. Мислят си че така ще си постигнат целите, но искат някой друг да изяде калая. Гадни парчета са си. С тях човек не трябва да прави нищо общо.
                  А с кого трябва да прави човек нещо общо ?
                  tnm

Коментар

И какво предлагаш ??? Да помогнем на горките партии да се култивират.

Ми е на култивираха се. И четирите го крепят парламента и са втреперали баджаците, кога ще ги залее народната любов

Коментар

Хахаха, ами айде де действайте. Нали сте първа политическа група. Съберете се няколко хиляди души и ходете да направите един въргал с полицайте пред народното събрание.

Ама всичките сте с типично комунистическо съзнание. "Дайте да направим нещо" което директно означава - "Вие направете нещо". Големи на думи и слаби на дела, пълни на идеи и слаби на мозъчно съдържание.
                      И какво предлагаш ??? Да помогнем на горките партии да се култивират.

Ми е на култивираха се. И четирите го крепят парламента и са втреперали баджаците, кога ще ги залее народната любов
                      tnm

Коментар

... Сички знаят, че думата на Мечо на две (2) не става.
                        ...
                        Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        ...
                        Ако ДПС беше партньор на ГЕРБ, ся БСП щеше да е опозиция.

Събиране изваждане умножение ...
                        тия адвокатски приказки....дано минават в махалата ти

Коментар

За белият автобус....някои спецове по охрана се хващат за косите какво изобщо е правил там ---ама, може и да има връзка с въпроса ми -
                          Чие е днешното МВР? На ГЕРБ ли е?
                          Чии са НСО?
                          Че това си е чиста провокация подготвена от началника на НСО, личния телохранител на Бойко, ген. Коджейков. Това е направено по заповед на Бойко.

И онзи ден пак по вина на НСО имаше сцени с премиера. Говоря за случилото се при художествената изложба.

Ама на Коджейков е време да го уволнят. И ми се струва, че няма да е далече. Ще го изгонят като мръсно коте. Този личен охранител на Бойко прави тези провокации.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Тук съм съгласен с Бат Пешо!!!
                            Ако беше лесно и някой от улицата можеше да го направи!!!
                            На другото му се вика гражданска война!!!
                            Само времето лекува!!!
                            Човече, гражданска война в България НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
                            И не, не защото всички са селяни, а защото текущо управляващите нямат покрепата и на 15% от населението. А тези 15% са купени цигански гласове, феодални гласове от анадола и още неизпукали, но отдавна изкукуригали пенсии, които всяка година намаляват.
                            Кой? Кой? Кой? ще противопостави властта на народа по улиците на София, ако и полицията откаже да слуша Бягащия Човек? 5000 докарани с автобуси мангала? Че те не знаят за какво бяха дошли по собствените им думи. Освен за разходка до софето и 2 кебабчета.
                            Такива хора НИКОГА няма да се бият в гражданска война за чужда кауза и 2 кебабчета.
                            Проблемът за момента е, че на народа още не му е накипяло достатъчно, но както казах идат страшни дни за хунтата.

Коментар

Малоумник, колко пъти да пиша, че ще съм щастлив когато цирка падне върху главите на цялата трупа? Цялата. А ти си стой вкъщи на ракийка, салатка и чалгичка. Той олигарски мисли за теб.
                              Хахаха, ами айде де действайте. Нали сте първа политическа група. Съберете се няколко хиляди души и ходете да направите един въргал с полицайте пред народното събрание.

Ама всичките сте с типично комунистическо съзнание. "Дайте да направим нещо" което директно означава - "Вие направете нещо". Големи на думи и слаби на дела, пълни на идеи и слаби на мозъчно съдържание.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                ...
                                На другото му се вика гражданска война!!!
                                ...
                                Начините за промяна на неудобни за политическата прослойка ЗАКОНИ са два

Единият си го написал.

Другият е уличен натиск над Парламента да промени Законите!
                                Площадът да крещи - променете това и това, а не...удобни приказки за някого, но не и за промяната.

Ти виждаш ли и друг начин???

Коментар

Working...
                                X