IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Добре е.
    Хайде да видим първо колко подписа ще съберете. Колко ще са фалшиви. И се надявам после да има референдум. Искрено се надявам да съберете над 500 хиляди подписи за това.
    Така долу-горе ще разберем бройката на малоумниците в България.
    Винаги си бил верен защитник на ДС...

Коментар

Мен всички в този форум ме знаят кой съм.
      А тебе скоро ще те научат. Ще имам грижата.
      ще имаш грижата?!?
      Ами ето от мен нещо:
      старшията и роберт пишат понякога от едно и също ип. В Поморие.
      Или са едно и също лице, или са платени драскачи които отвреме-навреме ходят на инструктаж.
      Абе - червени боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        да не забъркваме части на речта с части на изречението
        да наблегнем на съдържанието
        какво ти е мнението за днешното МВР и охранителни служби в туй управление....че никой от герб не ще да отговори
        Отговорих ти и ще ти отговоря пак - добре ви пазят от народната любов...

Коментар

• Много ми е кеф дето всички уж опозиционни и управляващи партии имат нулево доверие. И се видя, кои са платените форумни драскачи. Еми разконспирирахме ви.

Но не това е важното. Важното е, че една срамна за България човеконенавистническа епоха е към своя край. Никой не може да помогне на управляващите. Те сами изкопаха гроба си. Не им завиждам и на платените форумни драскачи. Налага им се да пишат явно неверни неща по форумите и да се правят, че не могат да броят.

Комунизмът май наистина си отива. Осъзна се народа

Лумпените, лумпените, те да са живи.

През февруари бяхме лумпени, и сега сме лумпени. Треперете комуноиди
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Ама то сякаш е прилагателно?
            Бе забравил съм граматиката от писане по форуми...
            да не забъркваме части на речта с части на изречението
            да наблегнем на съдържанието
            какво ти е мнението за днешното МВР и охранителни служби в туй управление....че никой от герб не ще да отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение
              Гигов, ти комунист ли си, човече !?
              Още със следващият му пост си получил отговор. Безапелационен.

Чугун от най-твърдите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                ГЕРБ са о******срани до ушите бре, как ще дойдат на власт. Ми нали Варна ще пламне още на другия ден.

БСП се душат в собствената си п************омия, която успяха да забъркат за по малко от 100 дни.
                ...
                аха, то се видя Варна на изборите за кмет...вкарахте 55 групи в протеста им и си останаха хората по къщите
                и твоите приказки се виждат ...чак, адвокатстваш
                Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                ...
                Ако ДПС беше партньор на ГЕРБ, ся БСП щеше да е опозиция.

Събиране изваждане умножение ...

Коментар

• Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение
                  Мен всички в този форум ме знаят кой съм.
                  А тебе скоро ще те научат. Ще имам грижата.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Вижте как на бензиностанциите плащаме за половин литър почти двойно! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_4262.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                      Референдум за изчистване на властта от ДС искат протестиращите

http://offnews.bg/index.php/254357/r...otestirashtite

Така добре ли е?
                      Добре е.
                      Хайде да видим първо колко подписа ще съберете. Колко ще са фалшиви. И се надявам после да има референдум. Искрено се надявам да съберете над 500 хиляди подписи за това.
                      Така долу-горе ще разберем бройката на малоумниците в България.

Коментар

Коментар

Да, това е кауза
                          Но ако се включат и ...шофьорите на ДС и децата им
                          щото тогавашните на сериозни позиции днес са в пенсионна възраст и без това....но пък децата им управляват във всяко управление

Иначе....ще си остане кьорфишек
                          Бе ако зависи от мен не децата, а и внуците им, ама нека има поне едно добро начало, за другото ще продължаваме да се борим. А не да реставрираме и малкото направено за тези 23 години.

Коментар

хахаа, както си болднал репликата ми, първото, което видях беше....че съм членувала с пълен член едно допълнение ...ама тъй е, като в този форум и навън не се гледа съдържанието и същността, а се набляга и върви заяждане за опаковката и изместване на Темата ...с дреболии

Ти как си обясняваш, че уж, управлява Коалиция, от която ГЕРБ е извън ...и води някакви мащабни представления по улици и парламент срещу тази Коалиция, а

...а, Репресивният апарат на всяко управление се съсътои от нейни кадри???

Не ти ли прилича на договорка?
                            Герб си гарантира, че цирковете й ще минават, а Коалицията...макар и притеснявана си продължава по ....Общия за ...всички тях път?

Коментар

• ГЕРБ са о******срани до ушите бре, как ще дойдат на власт. Ми нали Варна ще пламне още на другия ден.

БСП се душат в собствената си п************омия, която успяха да забъркат за по малко от 100 дни.

Нищо вече не е същото. Никой не вярва на политиците. За хората вече символа на българските политици са Искра Фидосова и Делян Пеевски

"Няма ли революция сме загубени вовеки веков"
                              Васил Левски
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                                Е това не е ли кауза?

Искане за национален референдум по темата за Държавна сигурност ...

Въпросът, който протестиращите предложиха за исканото национално допитване, е дали да се забрани достъпът до класифицирана информация и участието в управлението на държавните и местните власти на служители и агенти на бившата Държавна сигурност.

....
                                Да, това е кауза
                                Но ако се включат и ...шофьорите на ДС и децата им
                                щото тогавашните на сериозни позиции днес са в пенсионна възраст и без това....но пък децата им управляват във всяко управление

Иначе....ще си остане кьорфишек

Коментар

Working...
                                X