Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМен всички в този форум ме знаят кой съм.
А тебе скоро ще те научат. Ще имам грижата.
Ами ето от мен нещо:
старшията и роберт пишат понякога от едно и също ип. В Поморие.
Или са едно и също лице, или са платени драскачи които отвреме-навреме ходят на инструктаж.
Абе - червени боклуци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеда не забъркваме части на речта с части на изречението
да наблегнем на съдържанието
какво ти е мнението за днешното МВР и охранителни служби в туй управление....че никой от герб не ще да отговори
Коментар
-
Много ми е кеф дето всички уж опозиционни и управляващи партии имат нулево доверие. И се видя, кои са платените форумни драскачи. Еми разконспирирахме ви.
Но не това е важното. Важното е, че една срамна за България човеконенавистническа епоха е към своя край. Никой не може да помогне на управляващите. Те сами изкопаха гроба си. Не им завиждам и на платените форумни драскачи. Налага им се да пишат явно неверни неща по форумите и да се правят, че не могат да броят.
Комунизмът май наистина си отива. Осъзна се народа
Лумпените, лумпените, те да са живи.
През февруари бяхме лумпени, и сега сме лумпени. Треперете комуноиди
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАма то сякаш е прилагателно?
Бе забравил съм граматиката от писане по форуми...
да наблегнем на съдържанието
какво ти е мнението за днешното МВР и охранителни служби в туй управление....че никой от герб не ще да отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнениеГигов, ти комунист ли си, човече !?
Чугун от най-твърдите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГЕРБ са о******срани до ушите бре, как ще дойдат на власт. Ми нали Варна ще пламне още на другия ден.
БСП се душат в собствената си п************омия, която успяха да забъркат за по малко от 100 дни.
...
и твоите приказки се виждат ...чак, адвокатстваш
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
Ако ДПС беше партньор на ГЕРБ, ся БСП щеше да е опозиция.
Събиране изваждане умножение ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнениеГигов, ти комунист ли си, човече !?
А тебе скоро ще те научат. Ще имам грижата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Вижте как на бензиностанциите плащаме за половин литър почти двойно! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_4262.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеРеферендум за изчистване на властта от ДС искат протестиращите
http://offnews.bg/index.php/254357/r...otestirashtite
Така добре ли е?
Хайде да видим първо колко подписа ще съберете. Колко ще са фалшиви. И се надявам после да има референдум. Искрено се надявам да съберете над 500 хиляди подписи за това.
Така долу-горе ще разберем бройката на малоумниците в България.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАма то сякаш е прилагателно?
Бе забравил съм граматиката от писане по форуми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДа, това е кауза
Но ако се включат и ...шофьорите на ДС и децата им
щото тогавашните на сериозни позиции днес са в пенсионна възраст и без това....но пък децата им управляват във всяко управление
Иначе....ще си остане кьорфишек
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениехахаа, както си болднал репликата ми, първото, което видях беше....че съм членувала с пълен член едно допълнение ...ама тъй е, като в този форум и навън не се гледа съдържанието и същността, а се набляга и върви заяждане за опаковката и изместване на Темата ...с дреболии
Ти как си обясняваш, че уж, управлява Коалиция, от която ГЕРБ е извън ...и води някакви мащабни представления по улици и парламент срещу тази Коалиция, а
...а, Репресивният апарат на всяко управление се съсътои от нейни кадри???
Не ти ли прилича на договорка?
Герб си гарантира, че цирковете й ще минават, а Коалицията...макар и притеснявана си продължава по ....Общия за ...всички тях път?
Бе забравил съм граматиката от писане по форуми...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ГЕРБ са о******срани до ушите бре, как ще дойдат на власт. Ми нали Варна ще пламне още на другия ден.
БСП се душат в собствената си п************омия, която успяха да забъркат за по малко от 100 дни.
Нищо вече не е същото. Никой не вярва на политиците. За хората вече символа на българските политици са Искра Фидосова и Делян Пеевски
"Няма ли революция сме загубени вовеки веков"
Васил ЛевскиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеЕ това не е ли кауза?
Искане за национален референдум по темата за Държавна сигурност ...
Въпросът, който протестиращите предложиха за исканото национално допитване, е дали да се забрани достъпът до класифицирана информация и участието в управлението на държавните и местните власти на служители и агенти на бившата Държавна сигурност.
....
Но ако се включат и ...шофьорите на ДС и децата им
щото тогавашните на сериозни позиции днес са в пенсионна възраст и без това....но пък децата им управляват във всяко управление
Иначе....ще си остане кьорфишек
Коментар
Коментар