IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти да видиш...другарката Бокова превърнала ЮНЕСКО в „спяща красавица“

ЮНЕСКО е като спяща красавица под ръководството на Ирина Бокова, която се надява да бъде преизбрана през ноември за генерален директор до 2017 г., пише днес в остра статия френският сайт "Хъфингтън пост",http://www.huffingtonpost.fr/julie-w..._hp_ref=france който работи в партньорство с групата "Монд". Преди седмица, на 4 септември, подобна статия под заглавие "ЮНЕСКО е в опасност" публикува и вестник "Монд дипломатик". И двете издания се позовават на "тревожен доклад" на френската Сметна палата, който установява неспособност на ръководството да извърши реформи в отговор на финансовата криза, предизвикана от оттеглянето на САЩ от ЮНЕСКО и загубата на 22% от бюджета на организацията.
    Според днешната публикация на Ирина Бокова "не достигат организаторски умения и ефективност, а нейните решения изглеждат двусмислени и непоследователни". С изключение на съкращаването на разходите за заплати тя не е предприела други инициативи за повишаване на жизнеността на ЮНЕСКО. Бокова е атакувана и за кадровата й политика, защото не е утвърдила за свой заместник германеца Ханс д'Орвил, а е издигнала "за обща изненада" на тази длъжност финансиста от Етиопия Гетачу Енгида, който бил забъркан в скандал с подправени фактури.
    Българката е разкритикувана, че по важни въпроси е проявила пасивност, че не е успяла да убеди САЩ да се върнат в организацията и че не е защитила добре египетското културно наследство по време на Арабската пролет.
    http://www.segabg.com/article.php?id=665592
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• от дувара на Батко:
      Niki Dimitrov
      г-н БОРИСОВ , АКО ВСИЧКИ ЛИДЕРИ СА КАТО ВАС , В СВЕТОВЕН МАЩАБ ГОВОРЯ , ЩЕ ЦАРИ САМО И ЕДИНСТВЕННО ДЕМОКРАЦИЯ , КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ ЗА ВАС , ЕДИН ДЕН ЩЕ ДОЙДАТ ДО РЕШЕНИЕТО ЧЕ ТРИАБВА ДАА СЕДИТЕ ДО ПОРТРЕТИТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ , ПРОСТО СТЕ ВЕЛИК БГ , АЗ ЛИЧНО КЪМ ВАС ,САМО ПОЧЕТ И УВАЖЕНИЕ

Коментар

• Толкова за храбростта!-
        Храбра е Лилето- от дядо си партизанина от бригада Чавдар и слен на ЦК на БКП е храбра

И Искрето е много храбра- има хубави тефтерчета и хубаво куче, а е и много образована- Монтанската школа в правото

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          На Баце съм му сърдит. Продължава да не ме иска за приятел
          Така ли?Да разбирам ли ,че и сълзи рониш ,че видите ли Бацето не ти е дружка.

Коментар

• Помните ли преди години чеченци взеха заложници в кино или театър в МАсква май, не ми се рови да го търся. Обаче добре си спомням, че тогава една от първите жертви беше млада жена, която влязла в залата и започнала припряно да се обяснява с терористите ...
            Толкова за храбростта!

ПП В Дубровка, Олга Романова
            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B2%D0%BA%D0%B0
            Last edited by OMG; 13.09.2013, 13:49.
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              че уловили цаца....
              Кво,викаш,не е верно,а!!!

Коментар

• Протестиращите платени, контрапротестиращите безплатни
                13.09.2013 12:38 (последна актуализация 13.09.2013 12:45)
                | | A A
                Протестиращите платени, контрапротестиращите безплатни
                /© БГНЕС
                Свързани материали

БСП готви промени в избирателния кодекс
                Станишев: Протестиращите обслужват запазване на статуквото
                Бобева: Работата на безработните е да търсят работа

Ценоразпис за протестиращи огласи в интервю за Нова тв депутатката от БСП Мая Манолова. Появата на пенсионер на площада вървяла по 30 лева, 50 лева давали на работещи граждани, а за семейства с деца плащали по 100 лева.

Някои си обезпечили дори летните отпуски с участието си в протестите, заяви социалистката.

Кметове от ГЕРБ в Дупнишко събирали цели автобуси и с участието на хора от администрацията водели хората на бунтове в София срещу пари, твърди Манолова.

Тя дори се закле, че БСП не плаща на контрапротестиращите и се подписа на лист под твърдението си.

В контрапротестите имаше помощ от структурите на БСП, но ние не сме го крили. БСП е помогнала в организацията на тези протести. Защо тези, които имат парламентарно мнозинство, да имат основание за подкрепа, а ние не, коментира Манолова.

Попитана как ще се промени Изборният кодекс, Манолова каза, че той трябва да се промени, за да се с бюлетините. "Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече казусът "Костинброд", ", съобщи тя.

Манолова обясни още, че се надява да бъде прието машинното гласуване и че бюлетините ще имат уникален номер, за да се предотврати злоупотребата с гласовете на избирателите.

„За сто дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години", категорична е депутатката от БСП.

КОКИ на тебе по колко ти плащат твоите приятели

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Охо я виж ти какви неща правел Баце.Случайно да не би и ти да си се щракнал с него,но да се правиш на света вода ненапита и да не смееш да я постнеш тук?Признай си без бой .
                  На Баце съм му сърдит. Продължава да не ме иска за приятел

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Според мен снимка на деня също е негова.
                    Срещи с моите приятели от Фейсбук - така я е кръстил.
                    Ето я и снимката
                    Охо я виж ти какви неща правел Баце.Случайно да не би и ти да си се щракнал с него,но да се правиш на света вода ненапита и да не смееш да я постнеш тук?Признай си без бой .

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Присмял се хърбел на щърбел!!!
                      че уловили цаца....

Коментар

Ти верно си се обърнала .....палачинката.
                        какви доказателства при положение ,че герберите от общинските администрации ги викаха по списък ..на протеста и този който не се е явил му търсеха отговорност а след това им плащаха за загубеното време в районнте клубове/ това лично съм го видял/..
                        Дъщеря ми е студенка от СУ и лично са я викали срещу 40-50 лв да ходи с нейни колежки....
                        За майка с деца тарифата е 100лв..
                        Само ти не си разбрала....или не искаш да разбереш ,не казвам че другите не ги правят същите номера...
                        Само ,че парите свършиха...и протеста спихна ...
                        Когато и на главните лица не им плащат за тъпаните ,тогава всичко ще приключи...до края на месеца...
                        Присмял се хърбел на щърбел!!!

Коментар

На сестра Галева глупостите.. Тя да извади доказателства тая кокошка , а не да дрънка идиотизми за идиотските си избирателиТака се прави ,ако иска хората да и повярват
                          Ти верно си се обърнала .....палачинката.
                          какви доказателства при положение ,че герберите от общинските администрации ги викаха по списък ..на протеста и този който не се е явил му търсеха отговорност а след това им плащаха за загубеното време в районнте клубове/ това лично съм го видял/..
                          Дъщеря ми е студенка от СУ и лично са я викали срещу 40-50 лв да ходи с нейни колежки....
                          За майка с деца тарифата е 100лв..
                          Само ти не си разбрала....или не искаш да разбереш ,не казвам че другите не ги правят същите номера...
                          Само ,че парите свършиха...и протеста спихна ...
                          Когато и на главните лица не им плащат за тъпаните ,тогава всичко ще приключи...до края на месеца...

Коментар

По скоро и двете в едно.....
                            По -скоро 3 в 1 -храбри ,умни и красиви .Но такива в редиците ВИ , за съжаление няма.D

Коментар

Хо хо ще падна от смях .Цитат на деня е на Бацето :Не приемам да ме критикува мързеливецът Станишев
                              Според мен снимка на деня също е негова.
                              Срещи с моите приятели от Фейсбук - така я е кръстил.
                              Ето я и снимката

Коментар

Тук вече почна да става форум на бавно развиващите ... ти си следващия за номиниране... ...
                                Тактиката на комундетата забелязвам

Да обвиняват другите за собствените си грехове и недостатъци.

Коментар

Working...
                                X