IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• " pecking order …. В ГЕРБ Цветан Цветанов беше номер 2, Бойко Борисов беше Alpha dog - кучето водач в помиярската глуница."
    СЕГА - Оръжията
    www.segabg.com
    Можете да намерите много инфо как Робърт Ардри (Ardrey) подсказвал сюжети на Артър Кларк и на Стенли Кубрик. Предлагам ви моето сгъстено инфо:<br><br>Най-интелигентните животни ...

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Писмо от "България" 1
      Оръжията
      Димитри Иванов
      Можете да намерите много инфо как Робърт Ардри (Ardrey) подсказвал сюжети на Артър Кларк и на Стенли Кубрик. Предлагам ви моето сгъстено инфо:

Най-интелигентните животни - sorry vegs ! - не са тревопасни, нито месоядни, а всеядните свиня, плъх и човек. Най-непригоден да оцелее бил човекът. Нямал нито ноктите и зъбите на сабления тигър, нито гъстата козина на пещерната мечка, способна месеци да гладува, хибернирайки в бърлогата си. Но човекът грабнал камък, за да убие, после копие, после лък и стрели, за да убива дистанционно по-силни от него животни, за да се нахрани и облече с кожите им. Първите оръдия на труда са оръжията. Първата човешка проява била убийството.

Ала за лов на едри животни първобитният човек трябвало да се организира в човешка глутница, както правят вълците. Човекът станал социално животно. Измислил закона. Законът бил: Ти си най-силният в нашата глутница, за теб е най-голямата мръвка. Но ако разбиеш черепа на друг от нашето племе и му награбиш самката, ние всички заедно сме по-силни от теб и ще те убием. Можеш само самки от съседното племе да отвличаш, тогава ще се бием с другото племе, ние имаме копия, а те само криваци, ще ги убием и ще им отвлечем самките. Законът бил рационален: да се опреснява кръвта на малочисленото племе и то да не дегенерира от кръстосване на родственици.

Вие и аз мислим, че Р. Ардри копира Джек Лондон, който в своя разказ нарича този закон "Силата на силните". Трябва да се замислим и над следното:

1. Защо племето на западните коментатори, анализатори и политолози употребява думи от животинския свят? Те казват "the pecking order" - кокошката кълве младата ярка, която на свой ред кълве по-дребничката ярка и тъй нататък в низходящ ред. "Кремлинолозите" подреждаха съветските ръководители - отгоре генерален секретар на КПСС, под него Микоян, Суслов и пр. pecking order. В US pecking order Хюбърт Хъмфри и Фулбрайт бяха номер 2 и номер 3 след президента. В ГЕРБ Цветан Цветанов беше номер 2, Бойко Борисов беше Alpha dog - кучето водач в помиярската глуница.

2. Защо САЩ и Израел направиха най-авангардните оръжия, за дистанционно поразяване, включително безпилотните "дронове"? По-умният дивак прострелвал отдалеч с лък и стрела по-изостаналия дивак, който разчитал на своя боздуган. Вярно, двамата имали една цел - да заграбят каквото другият притежава. Те измислили пропагандата. За да сплашат противника, ръмжели озъбени един срещу друг, намазвали си лицата с бяла кал да са като страшни маски, имали пирсинги през носа и ушите, татуировки за племенна принадлежност - предтеча на националните флагове, гербове и национализми. Българският герб с изправени лъвчета като на цигарите "Ротманс", подходящ за Сиера Леоне, която от 1961 до 1971 г. имаше лъв на флага си.

Връщане към дивачеството ли е младежката мода на татуировки и пирсинги? Еволюцията е безспорна, цивилизацията е безспорна, но и атавизмът е безспорен. Той обяснява много неща. Защо "демократите", бунтуващи се против грабителите на народа, бързо стават грабители щом получат власт? Не е ли туй атавистичен инстинкт?

И в цивилизациите, и в религиите, които са първичен аналог на идеологиите, има атавистични белези, особено в исляма, който е относително млада религия и по-близка от другите до първобитното. Дивакът надавал триумфален вик над убитото животно или противник. Ислямските главорези надавали триумфални викове, докато разстрелвали още във въздуха сириеца, парашутирал в Сирия, след като вертолетът му бе свален 2 км навътре в Турция. После подкрепяните от Запада главорези "отрязали като на яре" главата на парашутиста.

Ние бяхме по-цивилизовани. US летци, свалени над България и незнаещи къде да отидат, селяните ги завели при коменданта на българските изтребители недалеч от Карлово и комендантът, много строг български военен мъж, който си имал други грижи, не да се разправя с POWs (prisoners of war) казал: "Водете ги да пият по една ракия да се окопитят". В летището беше строго забранено да се пие и пуши и нямаше стол; момчетата ги повели към кръчмата, където се хранеха. В двора на кръчмата имаше голям казан за стерилизиране на буркани зимнина, ухиленият зевзек, който ме возеше на моторетката, си посочил на Каюга казана и за да му обясни, че ще бъде сварен и изяден, сграбчил му ръката и кръвожадно изръмжал "Гърррр-ам-ам!" Те - тримата свалени US летци и нашите момчета изтребители - бяха мои батковци, връстници и на един акъл, спукали се от смях. После в пипиниерата (разсадника срещу телевизионната кула, който тогава беше голям, понеже още ги нямаше тенис кортовете на "Академик"), аз хващах ръката на Каюга, изръмжавах "Гърррр-ам-ам!", Каюга се преструваше на уплашен, аз го гонех, а Текс и другият се смееха. Текс беше от Тексас - затова Текс, Каюга - понеже южно от Великите езера в САЩ имало някакво езеро Каюга, на третия летец не му помня прякора, много време мина от 1943 г. досега. Тримата бутаха колички с пръст, ние хлапетиите от махалата зад сегашния Полиграфически комбинат помагахме. Никой не ги пазеше, къде ще бягат, те просто чакаха да свърши войната в тяхната барака с кюмбе зад чешмичката в пипиниерата. Даваха им някакви мизерни дажби в ония гладни години, но те не гладуваха, бяха си засадили моркови и картофи. И дръвчета засаждаха, никой не ги караше, но те бяха "хомо фабер" и все правеха нещо, не искаха да се излежават в бараката. Тримата оставиха спомен, който можете да видите. След приватизираната и затворена лятна къпалня "Мария Луиза" продължете 70 крачки, гледайте вдясно през телената ограда и преди да стигнете кортовете, ще видите три дъбчета, засадени като триъгълник. След още десетина метра - три млади секвои в линия като троен свещник.

През Втората световна война имаше забрана да се стреля по парашутист, докато е безпомощен във въздуха; не знам доколко е била спазвана извън България. Бойните газове, като иприт, от Първата световна война бяха забранени; през Втората употребяваха отровен газ за изтребване в лагерите на смъртта на евреи, цигани и други "замърсители" на арийската раса; немският Zyklon-b в България го употребяваха фирмите, изтребващи дървеници. Забранени бяха стъклените ръчни гранати; те приличаха на "лимонките", но парченцата, заседнали в тялото, не можеха да се открият с рентген и извадени от хирург. Приятелчето ми Иван Андреев на улица "Цибра", син на царски офицер артилерийски полковник, имаше такава стъклена ръчна граната, без взрив и капсул, естествено. Двеста стъклени топчета за игра плюс два хубави шрапнела от американска авиационна бомба му даваха за нея децата, но той не я трампи. The United States Air Force бомбардираше София денем с фугасни бомби, The Royal Air Force нощем със запалителни и ние не знаехме кой пуска от небето писалки като "Пеликан" и "Кавеко". Такава писалка гръмна в ръцете на моя съученик във второ отделение Славчо и не му извади очите, но му отнесе палеца и показалеца на дясната ръка. Сега хиляди деца окуцяват като настъпят "бомблетка", понеже авиацията на САЩ разпръсна много бомблетки в Индокитай, особено в Лаос. През 2008 г. в Дъблин 107 страни се разбраха за забрана на "cluster bombs"; между 107-те бяха 17 от 34-те държави, които ги произвеждаха, и 7 от 14-те държави, които ги използваха. Договорът не е подписан от държавите, които притежават най-много cluster munitions: Китай, Русия, САЩ, Индия, Израел, Пакистан и Бразилия. През 2006 г. Барак Обама се обяви против cluster munitions, Джон Макейн и Хилари Клинтън се обявиха "за" cluster munitions.

Сега в България прииждат през Турция бежанци от Сирия и откъде ли не. Казват колко влизат, не казват какви са. Български манастири искат да приютят колкото могат, не само християни. Достойно есть. Недостойно есть, че САЩ, които наръсиха с бронебойни снаряди с обеднен уран Западните Балкани и Афганистан, които поръсиха Виетнам с химикала "agent orange", сега имат сурат да се възмущават от химическите оръжия и да казват, че отровен газ използвал началникът на Сирия Асад, а не главорезите, които САЩ и турският началник, ислямистът Ердоган, подкрепят. Главорезите се сгушиха до границата с Турция, за да се спасяват при Ердоган, като ги нагънат.

САЩ помагаха на ислямистите в Афганистан, даваха им стингъри да свалят от рамо съветските вертолети, великият комуникатор Рейгън разсмя US журналистите, казвайки "A stinger anyone?", когато над моравата пред Белия дом кръжащ вертолет му заглушаваше думите. Но САЩ се опариха, когато шахидите им бутнаха кулите близнаци (преводаческа забележка към журналистите: шахидите не са камикадзета, кметовете не са градоначалници).

.................................

Ислямът не винаги е бил дивашки примитивен. В Дамаск, столицата на Сирия, е хубавата джамия на Омаядите и там всичко ти показват, включително главата на Йоан Кръстител, но не и най-голямото съкровище, което говори за красивото лице на исляма. Съкровището е на върха на невисоката кула във вътрешния двор и не можеш да го видиш, понеже кулата е плътна зидария, няма стълбище и никой не можел да припари горе до съкровището незабелязан от стражата. Съкровището са книгите, сиреч знанието. На преводачите плащали в злато колкото тежи преведената книга. Ех, да бях преводач тогава!

.......................................

Кризите в Леванта, предизвиквани от Израел и САЩ със западноевропейски съучастници, предизвикаха жестока дехристиянизация. В Ирак и Египет например имаше 3.5 млн. християни, останаха 700 хиляди. Аджендата на ислямистите е: Израел ще бъде затрит, светът ще стане наш халифат. Първо Европа, после Русия, после САЩ. Не знам защо в този ред; те си знаят.
      http://www.segabg.com/article.php?id...o1kyI.facebook

БРАВО ДЖИМО

Коментар

• Nikolay Slatinski
        За мен това е несъмнено отдавна, но след днешната поредна идиотия, предполагам, че постепенно всички най-сетне ще започват да се убеждават, че поведението на "ГЕРБ" като зле организирана политическа групировка вече не може да бъде описвано с политологически, социологически, културно-антропологически и психологически понятия и термини.
        За тази цел си има твърде образни изрази от устното народно творчество, с които се описват глупостта, простотията, безпардонността и наглостта.

Всяка от основните партии има пряка вина за постепенното уникожаване на политическото у нас, за ерозията на демокрацията и за разпада на българското общество като активен граждански социум,
        но "ГЕРБ" и "Атака" са индикатори, че някои процеси у нас са преминали, вероятно необратимо, в областта на патологията.

И ако "Атака" с шизо- и фашизо-идните си симптоми и синдроми показва патологично заболяване на политическия дух на обществото ни,
        то "ГЕРБ" с мутроидния си облик и малоумното поведение е нагледна илюстрация за патологично заболяване на политическото тяло на нашето общество...

Вероятно изобщо не преувеличавам - щом тези две партии се ползват с такава подкрепа сред избирателите...
        Нещата очевидно стават все по-тревожни и все по-трудно излечими!

НЯМА ПО ГОЛЕМИ ТЪПАЦИ ОТ ЦУЦИ И БУЦИ

Коментар

• К. Стойчев: ГЕРБ показаха, че са непригодни за политика

С днешното си действие ГЕРБ и Бойко Борисов показват, че са непригодни за политика. Това не е политическа партия и политическа организация. Така социологът Кънчо Стойчев коментира пред БГНЕС днешната постъпка на ГЕРБ в парламента.

ГЕРБ не признават правилата на политическата игра. Те се опитват да използват оръжието "вот на недоверие", но за да го използваш трябва да влезеш в зала и да защитиш позициите си. Те даже и това не могат да направят. Това е една игра на Бойко Борисов с хората, които го харесват. Посланието на този ход е: "Аз мога да правя каквото си искам, аз мога да поискам вот, мога и да проваля заседанието, аз съм силният, аз мога да проваля заседанието, каквото кажа аз, това става". Това е посланието, което той иска да излъчи. Друг е въпросът, че това послание не се вписва по никакъв начин в една нормална политическа логика в една страна, в която трябва да се упражнява по нормален начин политика, каза още Стойчев.

Струва ми се, че това може би е световен прецедент, поне аз не съм чувал някъде в някоя демократична страна опозицията да предприеме вот на недоверие и да не се яви. Мисля, че това е световен рекорд
          . Във всички случаи, това показва нещо, което мнозина от социолозите говорим, че Бойко Борисов не играе на полето на политическото, на полето на демокрацията, той играе само на полето на властта.

Той не играе на полето на управлението. Кой може да управлява по-добре е въпрос на дискусии и спор, но той иска само да властва и може да има само поведение свързано с властта. Той е почувствал, че ако влезе в залата, ще има дебати, аргументи, но по никакъв начин неговата власт няма да може да се прояви и той решава да прояви това, че има страшно много власт като просто не отиде на училище и не влиза в класната стая. Това не е политическо поведение, смята социологът.

Независимо дали трезво мислещите хора са леви, центристи или десни, те са на първо място трезво мислещи хора. Те имат мозък в главите си, а действието, което виждаме днес не е предназначено за хората, които имат мозък в главите си. То е предназначено за тези, които нямат мозък в главите си и може би тези хора са във възторг и си казват "Леле, какъв голям юнак е този", заяви още той.
          /БГНЕС
          Какво да добавиш???
          Ами и във форума има доста безмозъчни, които се радват на Бойковата идиотия.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Christo Komarnitski
            Сериозно, има ли някой, който мисли, че това нещо ГЕРБ е политическа партия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ми той Герджиков не е психиатър а юрист?Няма нужната квалификация да разбере хора с болни мозъци.А и за пръв път имаме хем успешен вот на недоверие хем правителството си стои.Ще стане някой доктор Нобелов лауреат с тия смешници.
              Д-р Михайлов

Коментар

• КОЙ ПОЗВОЛЯВА НА КЛАНЪТ "САТАНИШЕВИ" ДА СЪСИПВА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА?
                КОЙ?КОЙ?КОЙ?КОЙ?КОЙ.....

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...rA2G-fNVKWSjkQ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Хахахааа!!! Нали ви казах!

И проф. Герджиков не може да разбере....
                  Ми той Герджиков не е психиатър а юрист?Няма нужната квалификация да разбере хора с болни мозъци.А и за пръв път имаме хем успешен вот на недоверие хем правителството си стои.Ще стане някой доктор Нобелов лауреат с тия смешници.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                    Проф. Герджиков пред ПИК:

- За мен е малко странно това поведение. Изглежда незряло и не отива на една сериозна политическа сила, каквато е ГЕРБ, защото това е парламент, а не е оперета. Да си призная това изпълнение ми изглежда оперетно... Затова трудно мога да го приема.

- Разяснете каква е скритата идея да искаш вот на недоверие и в същото време да не се регистрираш, за да се проведе той?

-Това е малко сложно и ние двамата с вас не сме дорасли, за да го разберем. Явно е нещо по-дълбоко, отколкото можем да вникнем... Аз действително не мога да го разбера. След като те искат вота на недоверие и би трябвало да се проведат дебати, да се чуят мотивите им, а те бойкотират парламента.

-Този хаос не е ли от полза на управляващите?

-По-скоро на това ми прилича, но знам ли как да го квалифицирам. Трудно ми е. Като парламентарист не съм чувал подобен случай да е имало в историята на българския парламентаризъм. Искащият вот на недоверие да се крие и да не иска да се регистрира, за да участва в дебатите.

Хахахааа!!! Нали ви казах!

Това е малко сложно и ние двамата с вас не сме дорасли, за да го разберем.
                    И проф. Герджиков не може да разбере....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Поредното доказателство че тиквуняка е шизофреник и идиот.Той живее в някакъв свят дето всичко е както на него му се иска.Там е намер едно по всичко и бие всички по всичко.Вечен министър председател и всички са в краката му.Този човек е болен и опасен.
                      Сръбският доктор Йоско Амстердамов ще го излекува.

Коментар

• Продуцентите на Сашо Диков взеха Миролюба Бенатова

Изгонената от Би Ти Ви репортерка Миролюба Бенатова ще се присъедини към екипа на продуцентска компания "Телеман"...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_2127.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Бойко Борисов във Фейсбук: Вотът на недоверие към правителството успя
                          25-09-2013
                          Стамба не мислиш ли че Герберастията е някакво масово психическо отклонение... Баш Гербера се изходи, а вие герберчетата аплодирате възторжено простотиите, родени от пожарникарската тиква,Това нормално ли е!

Коментар

• Проф. Герджиков пред ПИК: Оперетата с вота на недоверие е от полза на властта
                            Проф. Герджиков пред ПИК: Оперетата с вота на недоверие е от полза на властта
                            Дата
                            13:15 | 25.09.2013
                            Дата
                            2447
                            Коментари
                            7
                            Автор: Максим Караджов, Снимка Булфото
                            Share

Проф. Огнян Герджиков е преподавател в Юридическия факултет на Софийския университет. При мандата на НДСВ (2001-2005 г.) бе председател на Народното събрание. Той коментира за агенция ПИК днешния странен развой на вота на недоверие в Народното събрание.

- Проф. Герджиков, как ще коментирате днешната ситуация в парламента – липсата на кворум за вота на недоверие?

- За мен е малко странно това поведение. Изглежда незряло и не отива на една сериозна политическа сила, каквато е ГЕРБ, защото това е парламент, а не е оперета. Да си призная това изпълнение ми изглежда оперетно... Затова трудно мога да го приема.

- Кое точно е оперетното?

- Имитацията на вот на недоверие. Народното събрание е сериозна институция и ако уважаваме държавността, подобни изпълнения нямат място в парламента на една развита държава. Дано не искаме да докажем, че още не сме такава! Лично аз не одобрявам подобна позиция, макар ГЕРБ като опозиционна сила е нормално да иска да атакува правителството, но нека да го правят по нормалния ред.

- Разяснете каква е скритата идея да искаш вот на недоверие и в същото време да не се регистрираш, за да се проведе той?

-Това е малко сложно и ние двамата с вас не сме дорасли, за да го разберем. Явно е нещо по-дълбоко, отколкото можем да вникнем... Аз действително не мога да го разбера. След като те искат вота на недоверие и би трябвало да се проведат дебати, да се чуят мотивите им, а те бойкотират парламента.

-Този хаос не е ли от полза на управляващите?

-По-скоро на това ми прилича, но знам ли как да го квалифицирам. Трудно ми е. Като парламентарист не съм чувал подобен случай да е имало в историята на българския парламентаризъм. Искащият вот на недоверие да се крие и да не иска да се регистрира, за да участва в дебатите.

-Какво би станало утре, ако се получи същата ситуация?

-Очевидно пак ще се отложи, защото друг механизъм не ми е известен да има. И така не знам докога ще се протака.

БКП- ГЕРБ- БСП- СИК- ОЛИГАРСИ

Коментар

• Евгений Дайнов: Чак се плаша, че ГЕРБ са управлявали
                              offnews.bg
                              „Това е абсолютна детинщина, пълна безпомощност и демонстрира липса на..

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Бойко Борисов във Фейсбук: Вотът на недоверие към правителството успя
                                25-09-2013

Стана безпощадно ясно, че това правителство на БСП и ДПС е функция на „Атака“. Без „Атака“ няма да има парламент, няма да има правителство и ще има незабавни избори. С днешния си ход ГЕРБ показа, че дори депутатите от БСП, начело със Станишев, и от ДПС, не идвайки на работа, най-вероятно, защото са се успали, не подкрепят своето правителство. Това написа във Фейсбук председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни, че кворумът е задължение на управляващите, не на опозицията. „ГЕРБ използва законов механизъм, утвърден от парламентаристите. Това в миналото опозицията многократно го е правила срещу ГЕРБ, но тогава никой не го коментираше. Сега ГЕРБ им доказа, че те самите не подкрепят правителството си и че то няма необходимото доверие и трябва да чака Волен Сидеров да се върне от Брюксел. Това е огромен успех, защото това дискредитира тази пагубна тройна коалиция“, категоричен бе Борисов. По думите му това, че правителството се крепи благодарение на „Атака“, което е ясно доказано вече за европейските социалисти и либерали, е тежък шамар.

„На многоуважавания г-н Местан, който говори за тарикатлък и ГЕРБ, само му напомням, че неговият лидер г-н Ахмед Доган за миналия парламент се е регистрирал два пъти за 4 години. Истински разбирам, г-н Местан, голямото ви раздразнение, че председателят на мандатоносителя се успа и не участва в двете регистрации. Това да няма 17 депутати от БСП и ДПС тарикатлък ли е, г-н Местан ??? Първо погледнете какво сте правили вие в миналия парламент и какво правите сега, г-н Местан, и тогава давайте квалификации. Ние не сме се молили на г-н Доган да идва на работа“, припомни председателят на ПП ГЕРБ.

„Напомням, че трябват 121 депутати, за да падне правителството, а ГЕРБ има само 97, които бяха в зала. Дори и да се бяхме регистрирали, няма как да се свали правителството. Нека това добре да се разбере. И какви дебати? Министърът на инвестиционното проектиране е дискредитиран вече извън пределите на България. Стана ясно, че е е получил почти 15 000 евро помощи от френското бюро по труда, а не е имал право на тях. Да дебатирам все едно за комина на една къща. Ами тя няма основи тази къща, няма основи това правителство, няма парламент, какво да дебатирам? Вотът на недоверие е инструмент за сваляне на правителството. И ние го ползваме в пълната му сила“, обясни Бойко Борисов.

Според него с днешните си действия ПП ГЕРБ показа, че това правителство е заченато порочно. „Искаме незабавна оставка и избори. Обръщам се към всички симпатизанти и привърженици на ГЕРБ, които изразяват с постоянство своето искрено възмущение от правителството на Орешарски и искат неговата оставка. Обръщам се и към представителите на Протестна мрежа. Призовавам за толерантност както нашите привърженици, така и останалите, които не ни симпатизират. Вие сте различни хора, с различни убеждения и аз уважавам това. Респектиран съм и от упоритостта и постоянството на всички, които в последните месеци не се отказват от исканията си и отстояват каузата си. Този протест е успех на гражданите, а не на партиите и за това никой не може нито да го разделя, нито да си присвоява. Той започна като надпартиен и това, че в него се включиха хора от различни партии не го прави партиен. В това е моралната му сила. За това призовавам нашите симпатизанти и всички протестиращи - нека да запазим протеста като най-добрия образ на събуденото гражданско съзнание и смелост, нека не го делим и политизираме, а да работим успоредно и заедно, всеки според възможностите, които има за оставка на правителството, избори до края на годината и политика на „чисти ръце„ след тях. Убеден съм, че всеки ден на това правителство е пагубен за България. Нека го спрем! Убеден съм, че всяко едно разделение между нас е точка за тях. Ние имаме обща цел и тя е да ги свалим за доброто на България“, категоричен бе Бойко Борисов.
                                Поредното доказателство че тиквуняка е шизофреник и идиот.Той живее в някакъв свят дето всичко е както на него му се иска.Там е намер едно по всичко и бие всички по всичко.Вечен министър председател и всички са в краката му.Този човек е болен и опасен.

Коментар

Working...
                                X