IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Наредбите и тарифите са официални

ако са ви високи, съберете се от бранша и направете изложение, където трябва
    но тия глупости за страх не ги пробутвай, моля те
    чиновниците са за това да ви слушат

Но все ми се ще нещо да тръгне нормално в тази страна, всичко хвърляме на боклука ...като че ли сме най-големите богаташи
    Както обещах, ще сканирам ДПС копията и ще ги постна!!!
    А иначе си права /във вашия свят/ - най-важното са парите и партията!

П.П. къде да се съберем? Съберете ни вие, ние от такси нямаме пари за подобни събирания!
    Страх ме е от Г.Ч. и от ПИБ,, ако искаш вярвай!!!
    Last edited by 15%; 04.10.2013, 01:32.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Не Съни, ти я питай!!!
      Тя убива нас - изцяло коректните фирми!!! Ако искаш и на теб ще ти напиша за рекета на това правителство!!!
      Идва писмо - 10 000% увеличение без право на отговор!!!!Това няма да остане незабелязано, поне от мен, колкото и да съм дребен!!!
      Наредбите и тарифите са официални

ако са ви високи, съберете се от бранша и направете изложение, където трябва
      но тия глупости за страх не ги пробутвай, моля те
      чиновниците са за това да ви слушат

Но все ми се ще нещо да тръгне нормално в тази страна, всичко хвърляме на боклука ...като че ли сме най-големите богаташи

Коментар

• Пак ви повтарям - или сте много ограничени откъм информация, или взимате пари!
        В момента наистина ме страх, но въпреки това ще сканирам договорите до седмица!!
        Надявам се след това да не бъдем разделени, както сега!!!

Коментар

ами, питай Нора Караджова, щото има май някакви тръгнали наказателни процедури по този въпрос за рециклиращите предприятия

Но пък си спомням едни реклами, дето казваха да не си хвърляме хладилниците и телевизорите...
          Те и един куп милиони отидоха за реклами на цифровата телевизия, ама един куп хора по селата се оказа ...без никаква
          Не Съни, ти я питай!!!
          Тя убива нас - изцяло коректните фирми!!! Ако искаш и на теб ще ти напиша за рекета на това правителство!!!
          Идва писмо - 10 000% увеличение без право на отговор!!!!Това няма да остане незабелязано, поне от мен, колкото и да съм дребен!!!

Коментар

какво извършват тези "фирми" за примерно 33 млн. всеки месец като няма нито завод за рециклиране? това ще стане проблем, или поне аз ще се помуча да го направя такъв!!!
            Това е смешно, просто ще приложа договорите!!!
            ами, питай Нора Караджова, щото има май някакви тръгнали наказателни процедури по този въпрос за рециклиращите предприятия

Но пък си спомням едни реклами, дето казваха да не си хвърляме хладилниците и телевизорите...
            Те и един куп милиони отидоха за реклами на цифровата телевизия, но много хора по селата се оказаха ...без никаква

можеш да изпрати запитване и до днешния министър, който и да е той какво се прави

За разлика от партийците тук, точно за Прозрачност настоявам - всички договори, процедури...всичко да е качено по сайтовете на минстерства и агенции и да може всеки заинтересован да следи какво се върши!

а вий си крякайте по цветове
            Last edited by съни(тя); 04.10.2013, 01:06.

Коментар

какво ще ми пращаш, това е работа на счетоводителя ти
              Всички Наредби и Тарифи са официални

Едно е да искаш намаляване на някои такси, друго е да представяш нещата по конспиративен начин
              само за справка - от средните за ЕС стойности на екотаксите , България е на доста по-ниски %
              Как рециклирате ЕЕО и къде? Колко от стотиците милиони ги инвестирахте ?

Коментар

Едно е да искаш намаляване на някои такси, друго е да представяш нещата по конспиративен начин
                само за справка - от средните за ЕС стойности на екотаксите , България е на доста по-ниски %

какво извършват тези "фирми" за примерно 33 млн. всеки месец като няма нито завод за рециклиране? това ще стане проблем, или поне аз ще се помъча да го направя такъв!!!
                Това е смешно, просто ще приложа договорите!!!
                Last edited by 15%; 04.10.2013, 01:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%
                  Съни, ще ти пратя и на теб!!!! Разбира се, че е завоалирано и ще ти пратя и на теб!

Коментар

Какви са тия филми, хайде без теории на конспирациите, моля

Попитай си счетоводителя за въпросната Наредба

ето ти я и за лично инфо, барабар с всичките й изменения

Наредба за определяне на реда и размера за заплащане на продуктова такса за продукти, след употребата на които се образуват масово разпространени отпадъци

Погледни си инвойсите - дали и фирмата, от която внасяш не е платила екотакса ЕЕО

Всички тия такси са по разписани от Б-я Евродирективи и това, че Нона Караджова ги намали, не означава, че не започват наказателни процедури ...защото доникъде не сме с рециклиращите предприятия.
                    Иначе, потребителите, ако си изхвърлим телевизора до кофата за боклук...щели да ни глобяват

За старите автомобили, екотаксата скочи драстично още през февруари...
                    Съни, просто ще ти прати документи, за да не те обиждам!

Явно не си запозната с лицензите от екоминистрерството и за какво отиват тези много милиони всеки месец!!! И то само от читавте фирми!!!
                    Last edited by 15%; 04.10.2013, 00:49.

Коментар

• Орешарски може да се движи( или лежи) върху тънък лед, но ги няма косатките...
                      Обикалят цаци, кефали и каракуди дето само кръгчета правят ........

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Моля ти се! Нещо се впрягаш. И за какви "високопоставени" хора ми говориш бе човек?! Най-високопоставените дето познавам лично са кмета на Шумен и трима-четирима общински съветници. И един депутат от ГЕРБ, ама сме само бивши колеги, не сме чак приятели, въпреки че си казваме "Здравей, как си?".

Айде, заеби темата. И моля не си създавай неудобства, да ми пращаш нещо на лични. Форумът е за това публично да докажеш твърденията си. Не се впрягай. Иначе дори да споделиш нещо на лични, единственото което ще кажа публично е че си прав или че не си прав. Другото е лично.
                        Как така да не се впрягам - това е хлябът на мнооооооого хора, а ти защитаваш врагът!!!

Коментар

Има документи, но от тази фирма се храним 10тина човека, а в момента наистина ме е старах! Както и да е, ще ги поставя до седмица, имаш думата ми!!!
                          Въпросът е след като ти докажа документално дали ще застанеш на страната на примерните като нас или ще използваш това за репресии?
                          Какви са тия филми, хайде без теории на конспирациите, моля

Попитай си счетоводителя за въпросната Наредба

ето ти я и за лично инфо, барабар с всичките й изменения

Наредба за определяне на реда и размера за заплащане на продуктова такса за продукти, след употребата на които се образуват масово разпространени отпадъци

Погледни си инвойсите - дали и фирмата, от която внасяш не е платила екотакса ЕЕО

Всички тия такси са по разписани от Б-я Евродирективи и това, че Нона Караджова ги намали, не означава, че не започват наказателни процедури ...защото доникъде не сме с рециклиращите предприятия.
                          Иначе, потребителите, ако си изхвърлим телевизора до кофата за боклук...щели да ни глобяват

За старите автомобили, екотаксата скочи драстично още през февруари...
                          Last edited by съни(тя); 04.10.2013, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Дреме ми на патарока, какви са им директивите.

Борисов вече ми писна с неговото - "Ние сме най-голямата политическа сила".
                            Хубаво - голяма сила сте. Ами сЕди и си трай до изборите, к'во само говориш.

Такава вълна се е запътила към България, че на комуноидите свят ще им се завие.
                            Ако се чудите каква е вълната, ето я.
                            Орешарски е върху леда.

http://www.youtube.com/watch?v=qPB0KL3845c
                            Ти драги, много често вземаш желаното за действително.
                            Това за завиването на свят на комунистите го говореше и преди, че като излезела експертизата на прокуратурата за Костинброд и щяло свят да ни се завие.

А тя излезе, доказаха че има отпечатани 351 075 бр бюлетини, които са редовни и са отпечатани повече. И не ни се зави свят.
                            Обвинение още няма, ама пак няма защо да ни се завива свят.
                            Или може би прекаляваш с някакви опиати и ти се вие свят?
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• АНОНЕ нека да доиде вълната да измете комуноидите
                              ПРЕЦАКАНКА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ВЪЛНАТА ДА НЕ Я ПРАТИ НАПЪЛНО В ИГНОРА

Коментар

ОК, и аз не се заяждам, просто ще ти пратя документи.
                                Ясно е, че НИКОЙ не плаща ПУДОС, не знам дали даваш пример от некомпетентност или от интереси!
                                Настина ще се радвам, ако може да поставиш този ПРОБЛЕМ на по-високопоставени хора!
                                Моля ти се! Нещо се впрягаш. И за какви "високопоставени" хора ми говориш бе човек?! Най-високопоставените дето познавам лично са кмета на Шумен и трима-четирима общински съветници. И един депутат от ГЕРБ, ама сме само бивши колеги, не сме чак приятели, въпреки че си казваме "Здравей, как си?".

Айде, заеби темата. И моля не си създавай неудобства, да ми пращаш нещо на лични. Форумът е за това публично да докажеш твърденията си. Не се впрягай. Иначе дори да споделиш нещо на лични, единственото което ще кажа публично е че си прав или че не си прав. Другото е лично.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X