IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Който казва, че ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ е лошо, не е ходил в Швейцария !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Темата е станала безинтересна. Няма дори един ВОПЪЛ - "Оставка!"
        Пише се с ф. Остафка !!! Даже по добре е, когато наследниците на КРЪВОЛОЦИТЕ са на власт да е с тройно ффф - Остафффка.

Като кажа ОСТАФФФКА се едно, че фффащам некое комунде за ГУШАТА !!!
        Last edited by mechobikov; 06.10.2013, 06:54.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          На френски е "батон"

Ако си чувал за "Батон руж"?
          Значи червена сопа.
          Здрави да са Гьостериците! Оревоар, батон рружж!
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            сопата си е сопа

На френски е "батон"

Ако си чувал за "Батон руж"?
            Значи червена сопа.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ако си припомним класиците, не можем да откажем здравият /понякога/ смисъл в притчите им...

"Държавата е средство за потискане на масите"

Не е ли така?

Държавата си създава институциите, които я пазят, охраняват..., т.е. - прилагат законите, създавани от същите тия - създадени от самата държава - институции...

Ама те БИЛИ ИЗБИРАНИ от народа... Смех! Мижи да те лажем!

Сопите вече не са сопи /биха казали някои от философите тук/.

Има различни видове сопи, както и мотивирани "оператори" на сопи, които са стимулирани по различни начини - именно от средството за потискане на масите. За да са нещата изпипани до край, те се свързват и с абстрактни понятия, като "народна воля", "световна демокрация", "Европейски съюз" и т.н....
              Не изпадай в излишни философски волеизлеяния, сопата си е сопа

Ще видиш до един - два месеца, колко често ще започне да се среща в ръцете по улиците на най-различни "оператори"
              Last edited by dosadnik; 06.10.2013, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Союз нерушимъй,республик свободной...?????
                Свободнъйх
                Кат не знайш руски, що се прайш на интересен?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тя оставката вече не е актуaлна, мина им времето да си я подават доброволно , са ги чакат сопите
                  Ако си припомним класиците, не можем да откажем здравият /понякога/ смисъл в притчите им...

"Държавата е средство за потискане на масите"

Не е ли така?

Държавата си създава институциите, които я пазят, охраняват..., т.е. - прилагат законите, създавани от същите тия - създадени от самата държава - институции...

Ама те БИЛИ ИЗБИРАНИ от народа... Смех! Мижи да те лажем!

Сопите вече не са сопи /биха казали някои от философите тук/.

Има различни видове сопи, както и мотивирани "оператори" на сопи, които са стимулирани по различни начини - именно от средството за потискане на масите. За да са нещата изпипани до край, те се свързват и с абстрактни понятия, като "народна воля", "световна демокрация", "Европейски съюз" и т.н....
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Думата ми беше за това, че тук е станало скучно. Една "Оставка!" - няма кой да викне!!!
                    Тя оставката вече не е актуaлна, мина им времето да си я подават доброволно , са ги чакат сопите

Коментар

Според мен трябва даже да има един специален съд, само за дупетати, дето по бързата процедура да ги окаушва Ма нищо де, нека си се наслаждават на сегашното статукво, скоро няма да им е толкова комфортно. Аз съм се запасил със солидно количество пуканки и ще им се наслаждавам на сеира

Темата е станала безинтересна. Няма дори един ВОПЪЛ - "Оставка!"

Така е: всяко чудо - за определен брой дни.

Нека ви дам повод за вопъла...

"По бързата процедура..." - това е хубаво. Такава институция БИ ТРЯБВАЛО да се оглавява от радикално настроени магистрати. Де са тия?

Та - изкушава ме мисълта, че един от тия е ТОЧНО Пеевски. С тоя - до сега Цецо&сие /фалшификатори/ - до сега щяха да размишляват над нещата от живота - на "топло". Но и за фалшификаторите на "обществено мнение" да бъдат валидни тия рестрикции..., а и за изразяващите "собствено" мнение - журналисти, от "свободните" медии, зад гърбовете на които стоят заинтересуваните суфльори...

Иначе - Пеевски, ако има зулуми, или се докажат негови лобистки чистки или далавери - и той в дранголника...., но за това, че е решителен и непукист ми е думата и хич не ме интересува кой-как точно го плюе.

Факт е, че много като него използваха течението, създавано от безсмислено скачащиТЕ /през годините/, които - скачащи - нямаха идея за начините за упражняване на здрав контрол при смяна собствеността над НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО - и се наложиха разни "бизнесмени" в определени области..., но това е друга тема...

Думата ми беше за това, че тук е станало скучно. Една "Оставка!" - няма кой да викне!!!
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Е те тва е Кобзон пее химна
                        Союз нерушимъй,республик свободной...?????

Коментар

• Е те тва е Кобзон пее химна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Смяната на Изборната система сама по себе си, не е достатъчна.

В основата е Контролът.

И прозрачност на действията.
                            Не на приказки, а чрез видимост.

Фаворизирането на Партиите по презумпция също е сериозна база за корупция.
                            Издръжката им, която позволява разполагане с твърде големи средства даже предполага да бъдат използвани нерегламентирани начини...
                            Как точно една партия може да обясни за какво са й 20 млн. годишна издръжка?

А ние с какво можем да оправдаем нейното отглеждане?

Един мажоритарен избор, задължително трябва да се обвърже и с възможността за отзоваване.
                            Имунитет, че някой ще е безгрешен 4 години е несериозно.
                            Според мен трябва даже да има един специален съд, само за дупетати, дето по бързата процедура да ги окаушва Ма нищо де, нека си се наслаждават на сегашното статукво, скоро няма да им е толкова комфортно. Аз съм се запасил със солидно количество пуканки и ще им се наслаждавам на сеира

Коментар

• Смяната на Изборната система сама по себе си, не е достатъчна.

В основата е Контролът.

И прозрачност на действията.
                              Не на приказки, а чрез видимост.

Фаворизирането на Партиите по презумпция също е сериозна база за корупция.
                              Издръжката им, която позволява разполагане с твърде големи средства даже предполага да бъдат използвани нерегламентирани начини...
                              Как точно една партия може да обясни за какво са й 20 млн. годишна издръжка?

А ние с какво можем да оправдаем нейното отглеждане?

Един мажоритарен избор, задължително трябва да се обвърже и с възможността за отзоваване.
                              Имунитет, че някой ще е безгрешен 4 години е несериозно.

Коментар

Ми то на базата на опита досега се оказва, че нищо не работи бе ! Са ко ше прайме
                                всъщност, мажоритарна система не сме имали, за да знаем...

Равнопоставеност при регистрацията на участниците за избори - също.
                                Такава и при медийното им представяне - също

Много е лесно, някой управляващ по цял ден да е в медиите и после на изборите, отново 50% от времето за представяне да е пак негово.

Коментар

Working...
                                X