IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Хммм, а дали е така, кооой, кой ще ми каже....
    ...
    http://www.bnews.bg/article-6078
    знам ли, кой, кой да ми каже
    знам, че 2009та Сертов си подава оставката, а Борисов след година и нещо си го назначава в новосъздаденото данс
    че даже нещо му се нервирал сега през март ...

На 1 март АФЕРА публикува: „БОЙКО БОРИСОВ ФИГУРИРА В ДОР „НЕДОСЕГАЕМИТЕ”. Ексклузивната топ-секрет информация гласеше, че:„Освен в ДОН /дело за оперативно наблюдение/ „Буда”, Бойко Борисов фигурира и в ДОР / дело за оперативна разработка/ „Недосегаемите”, разкри АФЕРА. Разработката е образувана в НСБОП и е свързана със силови глупировки. В нея името на Бойко Борисов се свързва с две „ударни бригади”.

Междувременно Бойко Борисов вдигна кръвно, заради което бе приет в болница. Два дни по-късно – на 3 март в медиите изтече, че е бил уволнен замът на БОРКОР -.бившият шеф на ДАНС Петко Сертов.

Информацията гласеше, че Борисов е подписал заповедта на Сертов още докато е бил в болницата – на 1 март, същият ден, в който в общественото пространство, благодарение на АФЕРА, изтече информацията, че Борисов фигурира в секретното ДОР „Недосегаемите”.

„Недосегаемите” е разработка, която втриса Борисов и не само него от знакови лица.

АФЕРА съжалява, че Петко Сертов изгоря заради нашата публикация, защото той няма нищо общо с нея като наш източник. Очевидно обаче „Недосегаемите” е станала повод Борисов да си разчисти сметки със Сертов. Неподозирайки, че пробивните са на друго място – около него.
    http://afera.bg/mishena/39516.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
      Евродиректива: По 5 грама риба и 100 грама супичка на българчетата в забавачките, били затлъстели - заглавие! Линка си го търсете в гугъл

Докато се дърляте за глупости и правила за комунистическо/милиционерски простотии - еврейската система в пълна сила командва и налага - как да съществуват туземците на територията BG
      Ти пускаш информация от сайта Блиц, който е на Пеевски и в статията се казва, че бившата министърка от ГЕРБ е виновна за този порцион.

Може ли малко по-сериозно. Дори да е вярно, вече повече от 4 месеца управляват БСП, ДПС и Атака и как така още не са го вдигнали този порцион?

http://www.blitz.bg/news/article/226389

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
        Евродиректива: По 5 грама риба и 100 грама супичка на българчетата в забавачките, били затлъстели - заглавие! Линка си го търсете в гугъл

Докато се дърляте за глупости и правила за комунистическо/милиционерски простотии - еврейската система в пълна сила командва и налага - как да съществуват туземците на територията BG
        Аз лично искам да се дигнем и да ги ИЗРИНЕМ !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Евродиректива: По 5 грама риба и 100 грама супичка на българчетата в забавачките, били затлъстели - заглавие! Линка си го търсете в гугъл

Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              http://judicialreports.bg/wp-content...ki-300x225.jpg
              tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Ако се свалят преобразуващите цайси...реално не е по-лош от Сертов - бившия дансаджия, който герб после назначиха в БОРкор - другото данс за корупцията - и колко милиона отидоха там без да работи
                    или пък от една Калинка-малинка, дето назначиха да разпределя милиарди в земеделиото и вършя сума ти време
                    ...или пък от министърката дето я назначиха от един крайградски кръстопът - това беше премиерското обяснение за назначението
                    ...или пък от онзи в митниците, който изпълни едно премиерско решение и не направи митническа проверка на бирата

както казах - важно е КОЙ ДЪРЖИ МЕДИИТЕ и чии Крясъци са по-гръмки и обсебващи ефира
                    Хммм, а дали е така, кооой, кой ще ми каже....
                    Според рок динозавъра Ицо Петрофф ъндърграундът у нас, както и хора от гей средите, са убедени, че главните действащи лица в предстоящия скандал ще са Сергей Станишев и Петко Сертов. Около изчезналите доклади на ДАНС и след ареста на Алексей ще лъснат доста гей компромати, убеден е Ицо Петрофф.

"Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две швестерки ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах, че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо.

Свидетели на хомосексуални оргии са разказвали, че към Петко Сертов гейовете са се обръщали с женските имена Петкана, Пепита. Самият Станишев галено се е обръщал към Сертов с Пепитче.

Според Ицо Петрофф актуалният Алексей Петров, който бе арестуван в операция Октопод, разполагал с доста гей компромати срещу Станишев и Сертов. Ицо разказа, че собственикът на агенциите «Майк» и «Аполон» Мишо Стоянов, занимаващ се с осигуряване на гей жиголо за елитни господа, му споделил, че бомбата скоро ще избухне. У нас има хомосексуална проституция и тя не е само сред обикновените хора, а и нагоре по етажите на властта, където се е наместила удобно и няма отърване, коментира Ицо Петрофф и отсича, че скритите гейове са по-страшни от ДАНС и всички МВР служби.

http://www.bnews.bg/article-6078

Коментар

Ако се свалят преобразуващите цайси...реално не е по-лош от Сертов - бившия дансаджия, който герб после назначиха в БОРкор - другото данс за корупцията
                      или пък от една Калинка-малинка, дето назначиха да разпределя милиарди в земеделиото и вършя сума ти време
                      ...или пък от министърката дето я назначиха от един крайградски кръстопът - това беше премиерското обяснение за назначението
                      ...или пък от онзи в митниците, който изпълни едно премиерско решение и не направи митническа проверка на бирата

както казах - важно е КОЙ ДЪРЖИ МЕДИИТЕ и чии Крясъци са по-гръмки и обсебващи ефира
                      Делян Пеевски е Грухтей Зурладзе, а мама Свинкя е Квичка Зурлашвили
                      tnm

Коментар

Делян Пеевски: С нито едно действие не съм нарушил законите и Конституцията! Аз съм жертва!
                        Медийният магнат твърди, че е „сатанизиран” и настоява да остане депутат
                        .....
                        Ако се свалят преобразуващите цайси...реално не е по-лош от Сертов - бившия дансаджия, който герб после назначиха в БОРкор - другото данс за корупцията - и колко милиона отидоха там без да работи

Last edited by съни(тя); 07.10.2013, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Герберастите и те са комуняци !!!
                          ОСТАФФФКА !!!
                          бе, когато заедно с герберасти си викате "остафка" все ми прилича на "яфка"

Коментар

Делян Пеевски: С нито едно действие не съм нарушил законите и Конституцията! Аз съм жертва!

Да не би да е КОЛЕДА
                            tnm

Коментар

• Делян Пеевски: С нито едно действие не съм нарушил законите и Конституцията! Аз съм жертва!
                              Дата
                              13:11 | 07.10.2013
                              Дата
                              6596
                              Коментари
                              15
                              Автор: ПИК, сн. "Преса"
                              Share

„С нито едно свое действие не съм нарушил Конституцията и законите на Р. България”. Това пише в писмо медийният магнат Делян Пеевски, който се надява да остане депутат, но отказва да се яви на изслушване в Конституционния съд, което трябваше да се проведе утре.

До писмото на Пеевски, изпратено в КС, са се добрали от Би Ти Ви.

Несъстоялият се шеф на ДАНС Делян Пеевски твърди, че е жертва на „медии, политически и бизнес кръгове”, пишат в коментарен материал на сайта си Би Ти Ви. В писмото си до Конституционния съд, с което уведомява съдиите, че няма да се яви на насроченото му за 8 октомври изслушване, Пеевски дори се оплаква, че е „сатанизиран” в публичното пространство.

Пеевски твърди в писмото си, че докладчикът по делото му за несъстоятелност Румен Ненков е предубеден и поради тази причина няма да се яви на изслушването.

„Тази възможност ми беше дадена въпреки натиска върху КС, упражняван от някои медии, близки до определени политически и бизнес кръгове, които неприкрито искаха да внушат на съда, че казусът е пределно ясен и само „задкулисието” се опитва да отложи решението за неопределен срок във времето. Този натиск се провеждаше и ще се провежда с мълчаливото одобрение на държавните институции, включително президентската, както и политически партии като ГЕРБ”, пише Пеевски до КС.

До производството в КС, което е за несъвместимост и прекратяване пълномощията на Пеевски като депутат, се стигна след избирането му за председател на ДАНС и последвалото му оттегляне под натиска на протестите, които продължават повече от сто дни.

От ДПС твърдят, че той реално не е встъпил в длъжност и не е изпълнявал функциите на председател на агенцията и заради това няма пречки да продължи да бъде депутат. Според ГЕРБ обаче Пеевски няма основание да се връща като депутат в парламента по Конституция, защото е положил клетва пред Народното събрание като началник на ДАНС.

„Възможността да дам лично обяснение пред КС е израз на правото ми на защита срещу необосновани политически мотивирани твърдения на група народни представители, за които моето присъствие в парламента и изразяваните от мен позиции от парламентарната трибуна са очевидно неудобни”, продължава писмото на Пеевски.

Трябва да се отбележи, че преди да бъде гласуван като шеф на ДАНС, Пеевски имаше няколко изяви от трибуната, в които репликираше Цветан Цветанов. Тонът на Пеевски и изражението на Цветанов недвусмислено говореха за отношенията им, които очевидно са преминали през много фази.

В писмото си до КС Пеевски обяснява, че би се явил на изслушването, ако „правото му на защита не е било прекъснато по начин, които прави личните му обяснения ненужни”.

И ЦУЦИЛАН И БУЦИЛАН СА ЖЕРТВИ, АМА ЛИЛЕТО НЕ Е - ТЯ Е ЦК НА БКП
                              Last edited by X_Y; 07.10.2013, 14:56. Причина: твърде дълго

Коментар

точно, и герберастите след обиране на челния опит сега ни повтарят историята
                                Герберастите и те са комуняци !!!

ОСТАФФФКА !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X