IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    е, за какво...като може да смени ника
    Както и да го сменя, все ще си остане на бате дилето.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      .....

Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
      Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
      не трябва ли да се види първо има ли престъпление или няма, ако няма --да го гледаме този член от НК

Коментар

Баса беше Станишов аут не по-късно 24:00 ч. на 31.12.2013г., но в светлината на новите събития мисля, че твоята дата май е по-удачна

Дай ми три имена, ЕГН и предпочитан нотарису, за да внеса сумата.
        На името на Монти и кандид ,ти 50 лв и аз толкова...аз ще пратя едно момиченце от квартала да спечели нещо за 8 декември.......
        но условиенто е месец и полувина ,не си търси причини .....да се откажеш..
        Така че датата е 01.12 2013 г. в 00 ч.......
        това ти си го написал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Аз тоя отчета го знам.Мене ми не требе жокер.
          Ако слушаш мога да ти кажа отчета преди продажбата.
          Е ако е до слушане ,ще слушам.....
          само ,че Цецо нещо много се е притаил .. нито пакети ,ното дялове ,нито нови придобивки се въртят на маркета...

Коментар

Охоооохоо, и ти ли, другаркЕ, с песента на сержанта...

Много станахте латерните!

Аз съм си с този ник почти навсякъде от 2005г. насам.

Всъщност някъде ще ме срещнеш като Marcus Portius Cato Censorius.

Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
            Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
            Last edited by kandid; 18.10.2013, 14:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Исландския модел се задейства и у нас,....
              вземи най-сетне, научи повече в какво се състои този модел, плийссс
              виждам, че за Швейцария си намалил....говоренето

Коментар

• Чужди инвеститори, финансирали български компании, ще получат данъчни облекчения

http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...kompanii_shte/

Чужди, чужди, колко да са чужди. Финансираш гнилите ябълки през офшорката и за благодарност, че си переш парите, получаваш данъчно облекчение

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Гледам ,че пак си запял старото ...
                  Ти внесе ли 50 лв ,че до 01.12. 2013 в 00 ч Станишев няма да е шеФ в ПЕС.....

Та ако си при кой нотариус си ги внесъл... , адрес, телефон и т.н....
                  Баса беше Станишов аут не по-късно 24:00 ч. на 31.12.2013г., но в светлината на новите събития мисля, че твоята дата е по-удачна

Дай ми три имена, ЕГН и предпочитан нотариус, за да внеса сумата.
                  Last edited by kandid; 18.10.2013, 14:48.

Коментар

...
                    Ти внесе ли 50 лв ....

Коментар

Нуждата някой да ви е Господар
                      Исландския модел се задейства и у нас, за съжаление на Дебелян Пеевски и Искра Фидосова

Те повече никога няма да управляват. Е, може да ги пратиме да управляват РОДОПА
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Спокойно, червената колиба гори планомерно, скоро ще има оставка...а какво ще викат хората след това си е въпрос на бъдещето, което няма как да предвидим (освен ако не си преродената Ванга, която оказва се била много популярна в Путинова Русия)...

Иначе настоящето е ясно - "И какво ако подадем оставка, к'во искате да дойде пак ГЕРБ ли..."
                        Гледам ,че пак си запял старото ...
                        Ти внесе ли 50 лв ,че до 01.12. 2013 в 00 ч Станишев няма да е шеФ в ПЕС.....

Та ако си при кой нотариус си ги внесъл... , адрес, телефон и т.н....

Коментар

А бре, Дебелян Пеевски, като е успял толкова много, що не вземем да го турим за цар.
                          Момъкът ако е чакал ние да го туряме ...
                          Той работи "цар", направил си е избор на професия ...
                          Yeah

Коментар

А бре, Дебелян Пеевски, като е успял толкова много, що не вземем да го турим за цар.
                            въртите, сучите и все до ....същността си стигате

Нуждата някой да ви е Господар

и пеевски като удобен антипод, т.е. ...да видим кой е по-добрия

Коментар

Ама като дойде отчета на Цецо в БТХ няма да му кажем ,защото е от нашите олигарси....
                              Аз тоя отчета го знам.Мене ми не требе жокер.
                              Ако слушаш мога да ти кажа отчета преди продажбата.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                                ИК и Сретен Йосич събирали пари, за да направят Борисов шеф в МВР
                                ......
                                Хахаха, айде и отново Сретен... при това от прасешка статия!

Червената латерна се въртииии, се въртииии...

Смях, смях, смях...

Коментар

Working...
                                X