Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение.....
Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБаса беше Станишов аут не по-късно 24:00 ч. на 31.12.2013г., но в светлината на новите събития мисля, че твоята дата май е по-удачна
Дай ми три имена, ЕГН и предпочитан нотарису, за да внеса сумата.
но условиенто е месец и полувина ,не си търси причини .....да се откажеш..
Така че датата е 01.12 2013 г. в 00 ч.......
това ти си го написал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз тоя отчета го знам.Мене ми не требе жокер.
Ако слушаш мога да ти кажа отчета преди продажбата.
само ,че Цецо нещо много се е притаил .. нито пакети ,ното дялове ,нито нови придобивки се въртят на маркета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениее, за какво...като може да смени ника
Много станахте латерните!
Аз съм си с този ник почти навсякъде от 2005г. насам.
Всъщност някъде ще ме срещнеш като Marcus Portius Cato Censorius.
Сега когато имаме обвинителен акт срещу Желязков, е време на другарката Маяма да и бъде потърсена наказателна отговорност за извършено престъпление по Чл.286. (1) НК:
Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.Last edited by kandid; 18.10.2013, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИсландския модел се задейства и у нас,....
виждам, че за Швейцария си намалил....говоренето
Коментар
-
Чужди инвеститори, финансирали български компании, ще получат данъчни облекчения
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...kompanii_shte/
Чужди, чужди, колко да са чужди. Финансираш гнилите ябълки през офшорката и за благодарност, че си переш парите, получаваш данъчно облекчение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледам ,че пак си запял старото ...
Ти внесе ли 50 лв ,че до 01.12. 2013 в 00 ч Станишев няма да е шеФ в ПЕС.....
Та ако си при кой нотариус си ги внесъл... , адрес, телефон и т.н....
Дай ми три имена, ЕГН и предпочитан нотариус, за да внеса сумата.Last edited by kandid; 18.10.2013, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
Ти внесе ли 50 лв ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНуждата някой да ви е Господар
Те повече никога няма да управляват. Е, може да ги пратиме да управляват РОДОПАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСпокойно, червената колиба гори планомерно, скоро ще има оставка...а какво ще викат хората след това си е въпрос на бъдещето, което няма как да предвидим (освен ако не си преродената Ванга, която оказва се била много популярна в Путинова Русия)...
Иначе настоящето е ясно - "И какво ако подадем оставка, к'во искате да дойде пак ГЕРБ ли..."
Ти внесе ли 50 лв ,че до 01.12. 2013 в 00 ч Станишев няма да е шеФ в ПЕС.....
Та ако си при кой нотариус си ги внесъл... , адрес, телефон и т.н....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, Дебелян Пеевски, като е успял толкова много, що не вземем да го турим за цар.
Той работи "цар", направил си е избор на професия ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, Дебелян Пеевски, като е успял толкова много, що не вземем да го турим за цар.
Нуждата някой да ви е Господар
и пеевски като удобен антипод, т.е. ...да видим кой е по-добрия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма като дойде отчета на Цецо в БТХ няма да му кажем ,защото е от нашите олигарси....
Ако слушаш мога да ти кажа отчета преди продажбата.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеИК и Сретен Йосич събирали пари, за да направят Борисов шеф в МВР
......
Червената латерна се въртииии, се въртииии...
Смях, смях, смях...
Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.
Коментар
Коментар