IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Мафията си има държава, КС върна Делян Пеевски в парламент. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...tat_sled_kato/

и заваляха негативни мнения по повод новината.част от тях:
    Честито на г-н Делян Пеевски! Преди малко Комунистическият съд, прощавайте, исках да кажа Конституционният съд, възстанови Делян Пеевски като депутат от ДПС.

.........................
    Протестна мрежа: Пеевски се връща в парламента! Време е да се РАЗГНЕВИМ!
    https://www.facebook.com/events/1383...y_type=regular
    У Ж А С !
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Когато дама зададе този въпрос, то полковника командва:
      "Поручик Ржевски! Да не сте казали и дума!"
      - Поручик Ржевски, приканвам Ви днес на дуел, ще се стреляме!
      - А, днес не мога, поканен съм на бал. Вие се стреляйте днес, аз ще дойда утре

Коментар

• Мафията си има държава, КС върна Делян Пеевски в парламент. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...tat_sled_kato/

и заваляха негативни мнения по повод новината.част от тях:
        Честито на г-н Делян Пеевски! Преди малко Комунистическият съд, прощавайте, исках да кажа Конституционният съд, възстанови Делян Пеевски като депутат от ДПС. Всъщност, не знам или направо се чудя, защо не вземат направо да отменят Конституцията, тя и без това е създадена от комунисти, тълкува се от комунисти, работи само в полза на организираната криминална и корпоративна престъпност, и на диктатурата в Москва. А и скоро българи няма да има в България. Формално ще има, но младите ще са напуснали и ще останат само стари глупави комунисти, които са технически живи, но реално мъртви. Всеки, който прогонва децата си в изгнание, сам си е изкопал гроба и вече е легнал в него..
        ...................
        Юли Манасиев Да излизаме и да ги изгоним! Вече става безпощадно ясно чии интереси бранят червените сатрапи. Време е вземем нещата в свои ръце и да си оправяме държавата! На мен лично вече ми писна яко от насилието върху нацията и скоро ще изляза с приятелите си да се разправим с държавните престъпници!
        .....................
        Vinkela Vinkelov Баси и държавата, баси и съда!!!!!!! КС трябва да се саморазпусне, след като постанови явно противоконституционно дрйствие!
        ....................
        Iliyana Stoyanova Кой как е гласувал в KC?
        .......................

Stanimir Karatoprakliev Идиотска,шибана държава
        ....................
        Георги Михайлов КС действа по указания. Още повече, че писмото на П. е своеобразна заплаха и въздействие върху бъдещото решение на КС. Какво правим ?
        ..................
        Yoana Bozadjieva Аз се чудя защо не си прекръстят държавата-фирма от България на The state of Mafia или нещо подобно. България вече не съществува и без това. Въобще като държава.

................
        Miroslav Pisov
        ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИЗМА !!!

БЪЛГАРИ ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!!

След реаблитацията на Пеевски и подчинението на цялата държавна власт на олигархията на комунизма днес приключи разделението на властите и започна налагането на най отвратителната форма на олигархичен комунизъм подчинен на Ахмед Доган. Затова не трябва да оставяме този парламентарен фашизъм да продължава. Да призовем политическата опозиция да не влизат в Парламентарната зала, да обявим тотална нелегитимност на тази власт и да искаме насрочване на нови избори.
        .........................
        Протестна мрежа: Пеевски се връща в парламента! Време е да се РАЗГНЕВИМ!
        https://www.facebook.com/events/1383...y_type=regular
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
          Ето, от по близък план да го видиш

Край! Затварям офиса и си отивам в къщи. Вчера жена ми направи една тава котлети, та има и за днес. Не са ти-бон, ами обикновени котлети, ама все пак....
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
            Гигов, няма как да са заедно филето и контрафилето ида изглежда така.
            Това се нарича T-bone и е супер.
            Как да няма как? Филето е външния гръбен мускул, който минава по дължина на гръбнака. Това продават за обикновен котлет. А по-финото и по-постно контрафиле или бон филе е от вътрешната страна на гръбнака пак по дължината на гърба.
            Всъщност не знаех, че в комплект се казва ти-боне.
            Обикновено от бон филето обикновено се прави някакъв сушен деликатес. Дето се реже с остър нож на тънко.
            Айде че се окапах.

Коментар

Ако не беше вмъкнал -
              Щях да се въздържа да ти отговарям - просто няма смисъл за мен... Но ти продължаваш и с други бисери:

И се подписваш с невежеството си:
              Та моя "отговор" едва ли ще ти се понрави.
              Това съчетание на туземец с „прост“ и „елементарен“ умствен багаж и махленско самочувствие. Който е дресиран да "подвива опашка пред силните на деня"
              А когато се погледне в огледало - се присмива на образа...
              Така и не разбрах кое ни докара до днешното ни жалко съществуване?

Коментар

Баси! Къде ги продават тези котлети бе?
                Ето, от по близък план да го видиш

Аман от глупаци!

Коментар

• а над тези приказки.....Каолинци сериозно трябва да се замислят ...
                  добре че, ..."лопатите не са лопати"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    а тез дето не обичаме оръжията и стрелбите по улиците, к'во ще ни правите
                    Когато дама зададе този въпрос, то полковника командва:
                    "Поручик Ржевски! Да не сте казали и дума!"

Коментар

И филето и контрафилето!
                      Дан'са от свинарника на бат Герги Гергов?
                      Ено време там беха таквиз.
                      Гигов, няма как да са заедно филето и контрафилето ида изглежда така.
                      Това се нарича T-bone и е супер.
                      Last edited by newkid; 08.10.2013, 15:29.

Коментар

След малко ще си правя е това

Но с тези гнусни фото образи - ще ми се развали апетита
                        И филето и контрафилето!
                        Дан'са от свинарника на бат Герги Гергов?
                        Ено време там беха таквиз.

Коментар

Това не е за форум
                          Ще ми цъфнат от ДАНС и ще ми преебат хубавия обяд който ще си направя
                          тъй, тъй...
                          а тез дето не обичаме оръжията и стрелбите по улиците, к'во ще ни правите

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            ...

"... с непомерни амбиции и приказно богатство, ...", коментира още проф. Георги Близнашки.

http://www.mediapool.bg/neofitsialno...ews212013.html
                            гледам ника ти, после не виждам прекомерно увеличена шарения и помислих, че си написал и лично мнение....пък то ...

тази думичка Померно - непомерно , можеш ли да ми я обясниш, плс )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              ти ще ми кажеш ли -
                              - Ще включиш ли в революцията и други членове на твоето семейство?
                              - Кой ще плаща оръжията за да станете повече....че нали знаеш, ако сте само 50 - ще сте най-обикновени терористи, ако станете гвардия - ще бъдете в правото си да ковете закони )
                              - Който плати оръжието, дали няма да дирижира в негова си посока?
                              ...
                              Това не е за форум
                              Ще ми цъфнат от ДАНС и ще ми преебат хубавия обяд който ще си направя
                              Аман от глупаци!

Коментар

Абсолютно съгласен!!!
                                Мас от свиня и власт от комунист се взимат само с дране!
                                супер, вече, станахте двама във форума, пък и навън се намира някой и друг

Ама, Мечо като не ми отговаря, ти ще ми кажеш ли -

- Ще включиш ли в революцията и други членове на твоето семейство?
                                - Кой ще плаща оръжията за да станете повече....че нали знаеш, ако сте само 50 - ще сте най-обикновени терористи, ако станете гвардия - ще бъдете в правото си да ковете закони )
                                - Който плати оръжието, дали няма да дирижира в негова си посока?
                                ...

Коментар

Working...
                                X