Не.Искам да си открия сметка с електронен подпис, изпращане на нотариално заверени документи или друг способ за легитимация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откриване на банкова сметка-онлайн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ah1488 Разгледай мнениеАми това явно не е точно така, защото има европейски банки в които можеш да си откриеш и дистанционно.Справка фирма леново мисля се казваше открива такива сметки ама струва от 600 евро нагоре
Доколкото разбирам въпроса ти, искаш да имаш сметка като си анонимен , а такава в белия свет не може да има ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Във връзка с мерките срещу пране на пари и тероризма в Европа и САЩ не може да се открие онлаин сметка без да се наложи да се явиш в офис на банка да и да се оторизираш.
Сега може да си пусниш заявката да си попълниш документите онлаин но трябва да минеш през офис за подписи накрая.
До преди 5-6 години можеше дори в уважавани Европеиски банки да стане.Last edited by markov; 11.02.2013, 20:31.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ah1488 Разгледай мнениеГоворих с БАКБ, казаха, че след 1-2-3-4 месеца ще може да си откриваш сметка с електронен подпис.Говорих с ЦКБ за тези виртуални кредитни карти, казаха, че там нямам IBAN.Проблема ми е, че ми трябва банкова сметка на която да съм титуляр аз за да се извърши превода успешно.Имам една в Уни, но поради определени причини не ми върши работа.Някакви идеи...В града където живея в събота няма работеща банка а през седмицата не мога да мръдна и за 5 минути!
Незнам какъв е случая, но по спомен няма проблем друг да ти открие сметка, може и в други банки. При това май без никакви документи едва ли не. Фантасмагорично, но...
Коментар
-
Говорих с БАКБ, казаха, че след 1-2-3-4 месеца ще може да си откриваш сметка с електронен подпис.Говорих с ЦКБ за тези виртуални кредитни карти, казаха, че там нямам IBAN.Проблема ми е, че ми трябва банкова сметка на която да съм титуляр аз за да се извърши превода успешно.Имам една в Уни, но поради определени причини не ми върши работа.Някакви идеи...В града където живея в събота няма работеща банка а през седмицата не мога да мръдна и за 5 минути!
Коментар
-
Разбира се че може.
http://virtualcard.ccbank.bg/
издай си виртуална карта и използвай нейната сметка.
А и регистрация в epay.bg и микро сметката ще ти помогне ако ти се налага да получаваш или изпращаш пари. има си IBAN и всичко от което имаш нужда!
УспехМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ah1488 Разгледай мнениеМоже ли някакви насоки?Благодаря!
Коментар
Коментар