IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FOREX търговия, къде и как...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nino Разгледай мнение
    На FOREX не се играе, а търгува. Първо това трябва да разбереш.
    и какво търгуваш ако не е тайна? Да не би да си купуваш петрол или зърно? А и си го вземаш у вас? Търгуваш с очаквания което си е живо тото...

Да не говорим, че тези малки сумички въобще не излизат от провайдера ти навън...

Коментар

• Първоначално изпратено от iko Разгледай мнение
      Здравейте! Нов съм тук и незнам как процедират нещата тук и затова ще питам направо... Може ли някои да ми каже някои инвестиционен посредник за онлайн търговия на платформа за FOREX.... От няколко години играя на различни демо верси (някой от които правят грешки, а други им е прекалено сложен облика) и съм решил да започна реална игра.. но тай като имам малко под 2 хиляди и ме е страх да не ги загубя само по такси и комисионни и т.н. И команията да е корекна към своите клиенти... тай като съм чувал за някои че нарочно програмите им правят проблеми...
      1) Бихте ли ми казали някоя компания и какви такси и комисионни има?
      2) Ако е възможно да ми кажете някоя кника която ще ми помогне да търгувам и как да разчитам графиките по-добре (тайкато аз го правя само по "инстинкт" но само това не винаги е достатъчно)... много трудно се намират подходящи книги повечето са хвалби на някой как е направил първия си милион....
      Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете
      На FOREX не се играе, а търгува. Първо това трябва да разбереш.

Коментар

• иди на пазара георги кирков там ще си набавиш необходимия стаж и знания
        молим?айде нема нужда

Коментар

• FOREX търговия, къде и как...

Здравейте! Нов съм тук и незнам как процедират нещата тук и затова ще питам направо... Може ли някои да ми каже някои инвестиционен посредник за онлайн търговия на платформа за FOREX.... От няколко години играя на различни демо верси (някой от които правят грешки, а други им е прекалено сложен облика) и съм решил да започна реална игра.. но тай като имам малко под 2 хиляди и ме е страх да не ги загубя само по такси и комисионни и т.н. И команията да е корекна към своите клиенти... тай като съм чувал за някои че нарочно програмите им правят проблеми...
          1) Бихте ли ми казали някоя компания и какви такси и комисионни има?
          2) Ако е възможно да ми кажете някоя кника която ще ми помогне да търгувам и как да разчитам графиките по-добре (тайкато аз го правя само по "инстинкт" но само това не винаги е достатъчно)... много трудно се намират подходящи книги повечето са хвалби на някой как е направил първия си милион....
          Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете
        Working...
        X