Първоначално изпратено от Pacho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся кредит срещу ипотека на фабрика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеsmehМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tampers Разгледай мнениеЗдравейте,
Във връзка с ваша публикация можем да Ви предложим инв.кредит по обезпечение в експертна оценка от оценител на фабрика Ви = 1 200 000 лева в сума до 1 500 000 лева,
при липса на задължение по кредити и задължения към нап, лихва до 2-2.5 %, срок на кредита до 15 години, с гратисен период 0-5 години, директно от Швейцарска банка.
За подробности вижте:
https://www.kpd.bg/bg/offers/offer-12778.html
Моля свържете се на контактните телефони.
Поздрави
Тодор Славов
Коментар
-
Здравейте,
Във връзка с ваша публикация можем да Ви предложим инв.кредит по обезпечение в експертна оценка от оценител на фабрика Ви = 1 200 000 лева в сума до 1 500 000 лева,
при липса на задължение по кредити и задължения към нап, лихва до 2-2.5 %, срок на кредита до 15 години, с гратисен период 0-5 години, директно от Швейцарска банка.
За подробности вижте:
https://www.kpd.bg/bg/offers/offer-12778.html
Моля свържете се на контактните телефони.
Поздрави
Тодор Славов
Първоначално изпратено от producer Разгледай мнениеТърся реален кредит или коректно съдружие срещу ипотека / прехвърляне на нова, действаща фабрика в провинцията, свободна от тежести, собственост на физическо лице.
Официална оценка на фабриката - 1 200 000 лв.
Размер на кредита ~ около 150 000 лв. (коментар)
Срок на погасяване - мин. 18 месеца.
Лихва - макс. 2 % / мес.
Комисионна - в посочения размер на кредита - 3 %. Над размера - по договаряне.
ВНИМАНИЕ !
1. НЯМАМ фирмена/данъчна история, парични потоци и пр.
2. Писачи на бизнес-планове не ми трябват - мога и сам!
3. Моля само РЕАЛНИ оферти, БЕЗ "УРЕЖДАЧИ" с ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ !
Въпроси и предложения на и-мейла:
salva@abv.bgDipl.Eng. D.Nikolaev - REM Manager
REM™ Store online marketplace - bg.tampers.eu
Коментар
-
Според мен си в омагьосан кръг. Щом нямаш предистория и парични потоци банките са затворени за теб. А кредити от заложни /ипотечни / къщи с такава лихва едва ли ще намериш. Може ми имаш шанс в някой от инвестиционните фондове, но това е работа с неясен резултат и не знам кой ще ти я свърши без гарантирано плащане, както те търсиш.
Успех все пак.
Ако те интересува още нещо можеш да ми пишеш.
jt2000@abv.bg
Коментар
-
Maksim
ubi koqn sas motikata , i kato nemash relani parichni potoci ot kade shte vrashtash kredita ??? mnoo malko lixva, xexexxe
Коментар
-
producer
Търся реален кредит или коректно съдружие срещу ипотека / прехвърляне на нова, действаща фабрика в провинцията, свободна от тежести, собственост на физическо лице.
Официална оценка на фабриката - 1 200 000 лв.
Размер на кредита ~ около 150 000 лв. (коментар)
Срок на погасяване - мин. 18 месеца.
Лихва - макс. 2 % / мес.
Комисионна - в посочения размер на кредита - 3 %. Над размера - по договаряне.
ВНИМАНИЕ !
1. НЯМАМ фирмена/данъчна история, парични потоци и пр.
2. Писачи на бизнес-планове не ми трябват - мога и сам!
3. Моля само РЕАЛНИ оферти, БЕЗ "УРЕЖДАЧИ" с ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ !
Въпроси и предложения на и-мейла:
salva@abv.bgТагове: Отмаркиране на всички
Коментар