Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русенец осъди "УниКредит Булбанк" заради промяна в лихвата по кредита му
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение“Булбанк” иска предсрочно кредита от русенеца, който я осъди
,УниКредит Булбанк” поиска с писмо от осъдилият я за незаконна лихва Пламен Стоянов,същият да върне цялата оставаща сума от взетия от него кредит предсрочно или да продължи да плаща, както досега, без да има каквито и да е претенции към нея . Банката отказва да признае, че промяната на методиката на изчисляване на лихвата след сключване на договора за кредит е отменена от съда.!Оставащата сума от главницата по кредита е 20 000 евро.
Ето какво се казва в писмото:> http://offnews.bg/index.php/139572/b...kojto-ya-osadi
Zuckerberg’s Loan Gives New Meaning to the 1%
Bloomberg
Billionaire Mark Zuckerberg is giving new meaning to the term “the one percent.”
The Facebook Inc. (FB) founder refinanced a $5.95 million mortgage on his Palo Alto, California, home with a 30-year adjustable-rate loan starting at 1.05 percent, according to public records for the property.
http://www.bloomberg.com/news/2012-0...mortgages.html
Коментар
-
“Булбанк” иска предсрочно кредита от русенеца, който я осъди
,УниКредит Булбанк” поиска с писмо от осъдилият я за незаконна лихва Пламен Стоянов,същият да върне цялата оставаща сума от взетия от него кредит предсрочно или да продължи да плаща, както досега, без да има каквито и да е претенции към нея . Банката отказва да признае, че промяната на методиката на изчисляване на лихвата след сключване на договора за кредит е отменена от съда.!Оставащата сума от главницата по кредита е 20 000 евро.
Ето какво се казва в писмото:> http://offnews.bg/index.php/139572/b...kojto-ya-osadiLast edited by коки; 27.12.2012, 14:27.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Velemir Разгледай мнениеМного малко хора четат съвсем малките буквички в говорите си. И това дава право на банките да си правят каквото искат.препоръки не давам
Коментар
-
Не разбрах защо?
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАко си Aleksandar_Raychev, предполагам че са те забърсали по грешка, заедно с 6-7 малоумника, на които работата им е да си регват никове и да пишат глупости. Виждам че ти стои линкът.
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...n-fond,143660/
Беше под номер 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от kreditkiller Разгледай мнениеРешението е от 29.11.2012г.
Публикувах линка към ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на Русенския съд.
И получих предупреждение, че системно съм нарушавал условията за ползване?!?
Моля за коментар на администратора.
АКО не желаете да Ви бъда читател, моля просто ми оставете съобщение да се разкарам от частния Ви сайт, няма да досаждам и разпространявам съществуването му, както правих до сега.
KK
Коментар
-
Не разбрах защо?
Решението е от 29.11.2012г.
Публикувах линка към ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на Русенския съд.
И получих предупреждение, че системно съм нарушавал условията за ползване?!?
Моля за коментар на администратора.
АКО не желаете да Ви бъда читател, моля просто ми оставете съобщение да се разкарам от частния Ви сайт, няма да досаждам и разпространявам съществуването му, както правих до сега.
KK
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа бе, а аз сега откъде да намеря тези 35 бона потребителски кредит които ми дават за да си купя още два панеляка от ЧСИ и да ги дам под наем на безимотни гащници.
Ба ли го на какво се дължи, може да хваща само ако имаш вътрешно терзание, а може и да има висша сила дето следи, по-малко вероятно, но емпирично наблюдение споделям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКредит не съм имал и една стотинка в живота си. От майка ми и баща ми знам, от малък съм възпитан, човек с дългове не е свободен! Който взима кредит, сам се поставя в тежко положение, и трябва да е наясно с това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеЖека,не си разбрал...Пламен ги е осъдил точно заради едностранното добавяне на трета компонента за изчисляване на лихвата,което води до едостранно увеличение,при това със сериозни проценти.
Въпроса е въобще за цялото мърдане по лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз не разбирам еуфорията в такава степен.
Да, има осъдена банка, но е осъдена за очеИЗвадното.
Друг е въпроса какви тъпанари са, да пада бенчмарка, пък те да се правят на алтави.
Но при това положение дори в България са осъдени.
Друго ще е ако се осъди банка за едностранното повишаване, каквато бе тенденцията в последните години. В Русия мисля си ги осъдиха като стой та гледай, щото кризата не е само за банката, а и за длъжника и всички теглят на тия куци финансово-икономически условия. Тук обаче риска е изцяло върху кредитополучателя и той духа супата и за банката, а не само за себе си. Когато се осъди банка за това - тогава да има аху-иху, сега...радваме се на нормалния развой на нещата.препоръки не давам
Коментар
-
Аз не разбирам еуфорията в такава степен.
Да, има осъдена банка, но е осъдена за очеИЗвадното.
Друг е въпроса какви тъпанари са, да пада бенчмарка, пък те да се правят на алтави.
Но при това положение дори в България са осъдени.
Друго ще е ако се осъди банка за едностранното повишаване, каквато бе тенденцията в последните години. В Русия мисля си ги осъдиха като стой та гледай, щото кризата не е само за банката, а и за длъжника и всички теглят на тия куци финансово-икономически условия. Тук обаче риска е изцяло върху кредитополучателя и той духа супата и за банката, а не само за себе си. Когато се осъди банка за това - тогава да има аху-иху, сега...радваме се на нормалния развой на нещата.
Коментар
Коментар