IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русенец осъди "УниКредит Булбанк" заради промяна в лихвата по кредита му

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    “Булбанк” иска предсрочно кредита от русенеца, който я осъди
    ,УниКредит Булбанк” поиска с писмо от осъдилият я за незаконна лихва Пламен Стоянов,същият да върне цялата оставаща сума от взетия от него кредит предсрочно или да продължи да плаща, както досега, без да има каквито и да е претенции към нея . Банката отказва да признае, че промяната на методиката на изчисляване на лихвата след сключване на договора за кредит е отменена от съда.!Оставащата сума от главницата по кредита е 20 000 евро.

Ето какво се казва в писмото:> http://offnews.bg/index.php/139572/b...kojto-ya-osadi
    Мизерници! Надявам се, че някой най-накрая ще се справи с тези

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      “Булбанк” иска предсрочно кредита от русенеца, който я осъди
      ,УниКредит Булбанк” поиска с писмо от осъдилият я за незаконна лихва Пламен Стоянов,същият да върне цялата оставаща сума от взетия от него кредит предсрочно или да продължи да плаща, както досега, без да има каквито и да е претенции към нея . Банката отказва да признае, че промяната на методиката на изчисляване на лихвата след сключване на договора за кредит е отменена от съда.!Оставащата сума от главницата по кредита е 20 000 евро.

Ето какво се казва в писмото:> http://offnews.bg/index.php/139572/b...kojto-ya-osadi

Zuckerberg’s Loan Gives New Meaning to the 1%
      Bloomberg

Billionaire Mark Zuckerberg is giving new meaning to the term “the one percent.”

The Facebook Inc. (FB) founder refinanced a $5.95 million mortgage on his Palo Alto, California, home with a 30-year adjustable-rate loan starting at 1.05 percent, according to public records for the property.

http://www.bloomberg.com/news/2012-0...mortgages.html

Коментар

• “Булбанк” иска предсрочно кредита от русенеца, който я осъди

Last edited by коки; 27.12.2012, 14:27.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Velemir Разгледай мнение
          Много малко хора четат съвсем малките буквички в говорите си. И това дава право на банките да си правят каквото искат.
          Не си прав,и в конкретния случай,както и в много други случаи през последните години банките си правят каквото поискат,без значение какво пише в договорите...И затова има осъдени банки...А и малките буквички често се оказват незаконни,но хората ги е страх да си търсят правата,а уважаемите банки точно на това разчитат...
          препоръки не давам

Коментар

• Много малко хора четат съвсем малките буквички в говорите си. И това дава право на банките да си правят каквото искат.

Коментар

• Не разбрах защо?

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ако си Aleksandar_Raychev, предполагам че са те забърсали по грешка, заедно с 6-7 малоумника, на които работата им е да си регват никове и да пишат глупости. Виждам че ти стои линкът.
              Този под статията го няма:
              http://www.investor.bg/evropa/334/a/...n-fond,143660/
              Беше под номер 2

Коментар

• Първоначално изпратено от kreditkiller Разгледай мнение
                Решението е от 29.11.2012г.
                Публикувах линка към ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на Русенския съд.
                И получих предупреждение, че системно съм нарушавал условията за ползване?!?
                Моля за коментар на администратора.
                АКО не желаете да Ви бъда читател, моля просто ми оставете съобщение да се разкарам от частния Ви сайт, няма да досаждам и разпространявам съществуването му, както правих до сега.
                KK
                Ако си Aleksandar_Raychev, предполагам че са те забърсали по грешка, заедно с 6-7 малоумника, на които работата им е да си регват никове и да пишат глупости. Виждам че ти стои линкът.

Коментар

• Не разбрах защо?

Решението е от 29.11.2012г.
                  Публикувах линка към ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на Русенския съд.
                  И получих предупреждение, че системно съм нарушавал условията за ползване?!?
                  Моля за коментар на администратора.
                  АКО не желаете да Ви бъда читател, моля просто ми оставете съобщение да се разкарам от частния Ви сайт, няма да досаждам и разпространявам съществуването му, както правих до сега.
                  KK

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Да бе, а аз сега откъде да намеря тези 35 бона потребителски кредит които ми дават за да си купя още два панеляка от ЧСИ и да ги дам под наем на безимотни гащници.
                    Внимавай с тези имоти, освен че са оспорими, водят до странни здравословни проблеми на придобиващия ги, не се майтапя, или поне не много, лично съм виждал нелицеприятни последици. Най-добре препродавай.

Ба ли го на какво се дължи, може да хваща само ако имаш вътрешно терзание, а може и да има висша сила дето следи, по-малко вероятно, но емпирично наблюдение споделям

Коментар

• не знам дали някой гледа от 17,30 лице в лице по босфор тв, но там казаха че този който е осъдил булбанк плаща 3% кредит. И апела на един от господата е да се съди тази банка

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Кредит не съм имал и една стотинка в живота си. От майка ми и баща ми знам, от малък съм възпитан, човек с дългове не е свободен! Който взима кредит, сам се поставя в тежко положение, и трябва да е наясно с това!
                        Да бе, а аз сега откъде да намеря тези 35 бона потребителски кредит които ми дават за да си купя още два панеляка от ЧСИ и да ги дам под наем на безимотни гащници.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                          Жека,не си разбрал...Пламен ги е осъдил точно заради едностранното добавяне на трета компонента за изчисляване на лихвата,което води до едостранно увеличение,при това със сериозни проценти.
                          ОК, така да е, мернах го, игнорирал съм го, понеже пак е нещо от сорта очеИЗвадни.
                          Въпроса е въобще за цялото мърдане по лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Аз не разбирам еуфорията в такава степен.
                            Да, има осъдена банка, но е осъдена за очеИЗвадното.
                            Друг е въпроса какви тъпанари са, да пада бенчмарка, пък те да се правят на алтави.
                            Но при това положение дори в България са осъдени.
                            Друго ще е ако се осъди банка за едностранното повишаване, каквато бе тенденцията в последните години. В Русия мисля си ги осъдиха като стой та гледай, щото кризата не е само за банката, а и за длъжника и всички теглят на тия куци финансово-икономически условия. Тук обаче риска е изцяло върху кредитополучателя и той духа супата и за банката, а не само за себе си. Когато се осъди банка за това - тогава да има аху-иху, сега...радваме се на нормалния развой на нещата.
                            Жека,не си разбрал...Пламен ги е осъдил точно заради едностранното добавяне на трета компонента за изчисляване на лихвата,което води до едостранно увеличение,при това със сериозни проценти.
                            препоръки не давам

Коментар

• Аз не разбирам еуфорията в такава степен.
                              Да, има осъдена банка, но е осъдена за очеИЗвадното.
                              Друг е въпроса какви тъпанари са, да пада бенчмарка, пък те да се правят на алтави.
                              Но при това положение дори в България са осъдени.
                              Друго ще е ако се осъди банка за едностранното повишаване, каквато бе тенденцията в последните години. В Русия мисля си ги осъдиха като стой та гледай, щото кризата не е само за банката, а и за длъжника и всички теглят на тия куци финансово-икономически условия. Тук обаче риска е изцяло върху кредитополучателя и той духа супата и за банката, а не само за себе си. Когато се осъди банка за това - тогава да има аху-иху, сега...радваме се на нормалния развой на нещата.

Коментар

• Ей, и ЕВАЛА на човека поставил основите за останалите. От собствен опит знам какво е да отъпкваш пътека в страна населена предимно от зяпачи и лапачи. Респект човече, който и да си!

Коментар

Working...
                                X