Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога някой ще поиска сметката и на банкстерите ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТи верно си мръднàл бре!
За нула време оспами тук.
Земи се спри малко, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа банкерите наистина има за какво да им се търси сметка , много крадат и постоянно мислят как да източват парите на банките си. Банката какво представлява - събират се чужди пари и собственика - този който я управлява вече лавира законно да ги източи и открадне. Те само крадат , ти казваш за какво да им се търси сметка..е не може вечно да се краде и безнаказано.Проблема е че и политиците също им харесва да преразпределят пари и сега им се отвори парашута..фондове , спасителни фондове особенно като се каже , това е голямо крадене. Нали като се краде няма да има и то затова ни застигна нямането.Ще разбият ЕС в крайна сметка , защото държава в която всеки я краде няма бъдеще и е в упадък - икономически упадък , морален упадък..той такъв кладенец неизбежно пресъхва.
и после RFID чиповете и сме готови...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЧе тя държавата обикновено е най-големия кредитополучател. Как да се намеси като и тя има да плаща лихви и вноски ? Или да тегли още кредити че да подпомага мързеливите и некадърните а сметката да я плащат работливите и способните ?
То точно заради многото хуманност сме на това дередже я ! То по комунизма нямаше такава свободия дето е сега !!!
А защо да не го погледнеш от тази точка - защо читавите кредитоплатци да плащата калпавия риск мениджмънт на банкстретите и за това, че са наливали пари в кредитни милионери? А? Помисли малко... прав си, че е комунизъм ама комунизъм за свръхбогатите...
Коментар
-
Пичове,
Прави сте за системата и нейните недостатъци. Ама как трябва да бъде за да се оправят нещата според вас? Досега не съм прочел свястно и ефективно предложение никъде. В моите теории и представи за да се променят тези неща трябва да се върнем към комунизма а се доказа че и там не се получи.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Бате Пешо
На банкерите наистина има за какво да им се търси сметка , много крадат и постоянно мислят как да източват парите на банките си. Банката какво представлява - събират се чужди пари и собственика - този който я управлява вече лавира законно да ги източи и открадне. Те само крадат , ти казваш за какво да им се търси сметка..е не може вечно да се краде и безнаказано.Проблема е че и политиците също им харесва да преразпределят пари и сега им се отвори парашута..фондове , спасителни фондове особенно като се каже , това е голямо крадене. Нали като се краде няма да има и то затова ни застигна нямането.Ще разбият ЕС в крайна сметка , защото държава в която всеки я краде няма бъдеще и е в упадък - икономически упадък , морален упадък..той такъв кладенец неизбежно пресъхва.D.Y.F-091066
Коментар
-
CNBC Admits We're All Slaves To ROTHSCHILD CENTRAL BANKERS GLOBAL GOVERNMENT
http://www.youtube.com/watch?v=q1KnJ...ature=youtu.be
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениене точно така, защото държавата е тази, която трябва да се намеси да защити кредитополучателя...
То точно заради многото хуманност сме на това дередже я ! То по комунизма нямаше такава свободия дето е сега !!!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениеТи да не си анархист нещо?
Аз мисля, че при условие, че й плащам под формата на данъци на тази държава - тя трябва да ме пази от произвола на банковите картели.
Много просто - плащаш - получаваш.
Проблемът е, че нашата държава само взема - и за това все що годе читав и млад българин гледа да избяга от нея или поне крои планове как да го направи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеА стига с тази държава, бре! А не искаш ли държавата да дойде и да ти сдъвче и преглътне нещо, а?
Докога с това мислене бе, хора, че държавата все ви е длъжна да ви пази от собствената глупост и да ви закриля и спасява за всьо и вся?
Аз мисля, че при условие, че й плащам под формата на данъци на тази държава - тя трябва да ме пази от произвола на банковите картели.
Много просто - плащаш - получаваш.
Проблемът е, че нашата държава само взема - и за това все що годе читав и млад българин гледа да избяга от нея или поне крои планове как да го направи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениене точно така, защото държавата е тази, която трябва да се намеси да защити кредитополучателя...
Докога с това мислене бе, хора, че държавата все ви е длъжна да ви пази от собствената глупост и да ви закриля и спасява за всьо и вся?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеНа първо място е вината на кредитополучателя по отношение на околните , като иска да живее на заем и създава диспропорции в икономиката .
Останалото не е интересно защото засяга две страни по договор ,който може да бъде прекратен при несъгласие с условията.
Коментар
Коментар