Двореца на културата и спорта във Варна, бе пълнен с цигани, баби и дядовци от близките села, извозвани нарочно за да не остане залата празна. Циганите слизаха с торбички с кебапчета............ http://afera.bg/skandalno/42437.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скандално!!! Какво става във Варна? Къде е държавата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеМРЪСНИТЕ МИЛИЦИОНЕР КОМУНИСТИ БИЯТ И АРЕСТУВАТ НАРОДА НИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАрест за протестиращ срещу ГЕРБ във Варна http://btvnews.bg/bulgaria/arest-za-...vav-varna.html
Докато Бойко Борисов изнасяше прочувствено слово в Двореца на спорта и културата във Варна пред бъдещи избиратели, докарани с десетки автобуси от околните села, навън полицията арестува без видима причина младеж. Петима служители на реда положиха много усилия да закопчаят с белезници мъжа, който не им оказваше никакви съпротива.
Бойко може да е твърд понякога въпреки че не е формално на власт, но да не забравяме че и за Стамболов са говорили че е диктатор, но всъщност след години хората ще оценят реално ситуацията и заслугите които е натрупал г-н Борисов.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе ви ли омръзна да ревете. Града ви е целия осеян с цветя, паркове , пътища и прекрасни сгради и все недоволни. Варна и на Сан Франциско да заприлича отново ще сте недоволни
Коментар
-
Арест за протестиращ срещу ГЕРБ във Варна http://btvnews.bg/bulgaria/arest-za-...vav-varna.html
Докато Бойко Борисов изнасяше прочувствено слово в Двореца на спорта и културата във Варна пред бъдещи избиратели, докарани с десетки автобуси от околните села, навън полицията арестува без видима причина младеж. Петима служители на реда положиха много усилия да закопчаят с белезници мъжа, който не им оказваше никакви съпротива.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеВзимай си хапчетата гражданино.Как се затриха над 30 000 фирми за три години само във Варна било безсмислен въпрос? Толкова си далече и встрани монсанто, безнадежден случай си да знаеш.И не смесвай алкохол с пестициди, че виж какви глупости пишеш.
Аз пък знам за един светъл пример, за една мащабна корпорация за мащабите на България която за 3г. привлече 26 000 човека под крилото си, и дава възможност за активни и пасивни доходи на целия ни народ, стига естествено народа ни оцени възможността и да бъде активен.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз пък няма и да ти отговарям повече на безмислетните въпроси. Истинските варненци си живеята добре на траката.
С чевено онтоворите ми.
Черкезов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз пък няма и да ти отговарям повече на безмислетните въпроси. Истинските варненци си живеята добре на траката.
С чевено онтоворите ми.
ЧеркезовМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЧеркезов, кога за последно си бил във Варна.И защо 70 000 варненци излязоха на улицата? 70 000 гладни наематели от провинцията стачкуваха. Видя ли колоната от 500 и повече мотористи? те постоянно си търсят възможност за изява, група безделници. Колко хиляди фирми във Варна се затриха последните 3 години? хиляди фирми на селяни от провинцията, бивши скотовъди които решили да стават бизнесмени защото било по-моделно и печелившо
Повече въпроси няма да ти задавам.
С чевено онтоворите ми.
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Jay, да ти кажа, не съм убеден кой е играча на ТИМ. Аз вярвам, че е Бозов.
Скоро ще го видим като най-новия, независим, еманципиран от бившите си шефове кандидат за кмет.
Срещу него ще се въздигне този титан на бизнеса и политиката Портних, а всички ще са оплюти от Марешки. Все се съревновават за купата на съветската армия
...от никъде взорът надежда не види...
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЧеркезов, кога за последно си бил във Варна.И защо 70 000 варненци излязоха на улицата? Видя ли колоната от 500 и повече мотористи? Колко хиляди фирми във Варна се затриха последните 3 години?
Коментар
-
Черкезев яко поразен от ГМО!
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе ви ли омръзна да ревете. Града ви е целия осеян с цветя, паркове , пътища и прекрасни сгради и все недоволни. Варна и на Сан Франциско да заприлича отново ще сте недоволни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласен. Имат си и стадион за милиони
Смятаме да поканим Боко да играе мач с приятеля си Кирил Йорданов на негоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар