IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Катастрофичен пул-задължителни минимални вноски от всеки притежател на имот- 40-80лв- в зависимост от цената му. Плаща се с данъка за имота- това е огромна сума , която се презастрахова при световните лидери. Когато стане бедствие се покриват щетите. Нещо подобно имаще при комунизма в ДЗИ, но сега са много по модерни. Първия мисля , че е в Суизе
    Не искам някакви си крадци-застрахователи да ми взимат задължителни пари за това, че никого не могат да излъжат за застраховка
    Като не си си направил сметката и си купил имот в рискова зона, ще теглиш последствията. И какво ще помогне този пул на загиналите в наводненията, може ли да споделите? Смешковци алчни

Коментар

• Катастрофичен пул-задължителни минимални вноски от всеки притежател на имот- 40-80лв- в зависимост от цената му. Плаща се с данъка за имота- това е огромна сума , която се презастрахова при световните лидери. Когато стане бедствие се покриват щетите. Нещо подобно имаще при комунизма в ДЗИ, но сега са много по модерни. Първия мисля , че е в Суизе

Коментар

• Тук съм много съгласен - повече деисвена полиция- по малко чиновници и по- високи заплати за останалита с по модерно оборудване

Коментар

Гледам бедствията и ме обземат мрачни мисли. Закриха мин. на бедствията и авариите заради икономии, пак заради това изпосъкратиха гражданска защита, а не пипат чиновниците и полицията. Вече 20г. не могат да направят един катастрофичен пул със солидарни ниски вноски, какъвто има в Турция и Румъния. Затова пък акъл на хората как да харчат и живеят може да се дава
          Какво е катастрофически пул?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ти или не си добре информиран, или четеш само жълта преса. 58 000 са служителите на МВР. Знаеш ли колко от тях се занимават с несвойствени дейности? За жокер ще ти кажа, че половината се водят администрация!
            Една малка тайна ще издам, която много ме дразни, е че МВР е най-големият унищожител на горите.
            Е, именно администрацията ви е за махане. Никой нормален не иска да съкращават редовите полицаи- за тях искаме само гърч, ММА и увеличаване на заплатите- да имат за стероиди

Коментар

• И тази администрация какво ни пази от циганите. Ние спрямо Румъния имаме по малко цигани , а повече полиция към населението

Коментар

Да ама не- какво ни пазят когато са толкова много
                Ти или не си добре информиран, или четеш само жълта преса. 58 000 са служителите на МВР. Знаеш ли колко от тях се занимават с несвойствени дейности? За жокер ще ти кажа, че половината се водят администрация!
                Една малка тайна ще издам, която много ме дразни, е че МВР е най-големият унищожител на горите.

Коментар

• Да ама не- какво ни пазят когато са толкова много

Коментар

а не пипат чиновниците и полицията.
                    Ти стискай палци да не пипнат полицията, че без нея ще стане гражданска война с мангалите!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      За Асен си много прав, аз отдавна го разбрах, че е пицар-разносвач, но човека явно има носталгия по БГ и затова се прави на финансист. Един колега ми разказа подобен случай в който му се е обадил човек и сигнализирал за изчезнал свой близък, колегата му го приел на сериозно, докато онзи не му казал, че всяка сутрин военните го взимат в 5ч. сутрин с една уазка за да инспектира ракетните поделения!
                      То ние останахме без танкове, но той още инспектира ракетните поделения
                      Колегата веднага задраскал и хвърлив коша цялото сведение от човечеца.
                      Асен ми прилича на него и много ме кефи като пише упорито за неща които въобще не вдева.
                      Що се отнася до ББ, напоследък много ме дразнеше около президенстките избори, но отново взе да кефи с частичните си прозрения в икономиката. Щото само с ножицата не става. Трябва да се разсъждава и върху приходите. И то денонощно, като мен!
                      Хора, аз сериозно се замислям да направим една тема за писачите с психични проблеми в тоя форум, че много станаха нещо и някой по-нов може да се заблуди сериозно

Коментар

• Гледам бедствията и ме обземат мрачни мисли. Закриха мин. на бедствията и авариите заради икономии, пак заради това изпосъкратиха гражданска защита, а не пипат чиновниците и полицията. Вече 20г. не могат да направят един катастрофичен пул със солидарни ниски вноски, какъвто има в Турция и Румъния. Затова пък акъл на хората как да харчат и живеят може да се дава

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Лорда моите пари са в български банки не защото съм патриот а защото дават по добри лихви и обслужването е добро.В гръцки не бих ги сложил каквато и лихва да дават.Асен не е пример за мен в личния ми живот.Това момче има някакви психични проблеми и се е взел много насериозно тука.Човек който мие коли и чинии разнася пици не разбира нищо от банки.Незнам дали въобще е влизал в банка щото пари за депозит няма а на прошляци кредити не отпускат.Няма срамна работа нека си работи у щатите ама да ми дава акъл от последна инстанция не приемам.Да ти припомням ли какви глупости пишеше тука за курса на долара и цените на нефта.
                          За Асен си много прав, аз отдавна го разбрах, че е пицар-разносвач, но човека явно има носталгия по БГ и затова се прави на финансист. Един колега ми разказа подобен случай в който му се е обадил човек и сигнализирал за изчезнал свой близък, колегата му го приел на сериозно, докато онзи не му казал, че всяка сутрин военните го взимат в 5ч. сутрин с една уазка за да инспектира ракетните поделения!
                          То ние останахме без танкове, но той още инспектира ракетните поделения
                          Колегата веднага задраскал и хвърлив коша цялото сведение от човечеца.
                          Асен ми прилича на него и много ме кефи като пише упорито за неща които въобще не вдева.
                          Що се отнася до ББ, напоследък много ме дразнеше около президенстките избори, но отново взе да кефи с частичните си прозрения в икономиката. Щото само с ножицата не става. Трябва да се разсъждава и върху приходите. И то денонощно, като мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            не ... увеличиха се такива злобни човечета като тебе и е в реда на нещата нормалните хора да се оттеглят... Писна ни да четем само злобни , в по голямата си част откровени лъжи и инсинуации постове..замърсихте форумите с болшевишките си помии.. Нищо градивно , нищо полезно , нищо дискусионно ..Ти и такива като тебе не търсите дебата и диалога ...само търсите по новинарските сайтове някоя помия и я изливате във форумите .. това е пич причината на намалелите нормални хора по форумите ..Погледни в темата политика .. ври от кокита , гиговци и пчелички ..И какво казват - нищо ..само копи пейст на нечия чужда помия... Ето това са платените драскачи...
                            Казват време е да си ходите и да ви се даде заслужена оценка и наказание за безхаберието , простотията и беднотията която цари в държавата...
                            Нали ти казах сега насила ще дадете власт на комунистите ....те там затова почнаха да се бият кой да води дружината , защото усетиха бъдещата победа и облаги ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              В много сайтове ваште клонинги изчезнаха сигурно намаляха глупаците който плащат за реклама на една партия еднодневка крепяща на един човек ставащ все по омразен и по омразен на мнозинството българи..........
                              не ... увеличиха се такива злобни човечета като тебе и е в реда на нещата нормалните хора да се оттеглят... Писна ни да четем само злобни , в по голямата си част откровени лъжи и инсинуации постове..замърсихте форумите с болшевишките си помии.. Нищо градивно , нищо полезно , нищо дискусионно ..Ти и такива като тебе не търсите дебата и диалога ...само търсите по новинарските сайтове някоя помия и я изливате във форумите .. това е пич причината на намалелите нормални хора по форумите ..Погледни в темата политика .. ври от кокита , гиговци и пчелички ..И какво казват - нищо ..само копи пейст на нечия чужда помия... Ето това са платените драскачи...

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                                Нали , какви кофти приоритети има тиквата само. Друго си е да купиш баничарки на гражданска защита за по 500к
                                Аре като не си в час => у лево
                                Стана ми ясен , поредният преставител на намаляващото платено герберско войнство....
                                Интересно с какви "спонсорски " пари ви плащат за да пишете..... някога ще давате отчети за тях . и това време наближава.
                                В много сайтове ваште клонинги изчезнаха сигурно намаляха глупаците който плащат за реклама на една партия еднодневка крепяща на един човек ставащ все по омразен и по омразен на мнозинството българи..........

Коментар

Working...
                                X