IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

01.02.2012 - за първи път Пари на правителството < Сребърен фонд + Здравна каса

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Ей, един да се сети..... . Аз нали винаги търся доброто в човека, та си помислих, че някой в министерството има акъл и че Дянков ще го послуша. Та това са ми само предположения. Дано да съм прав.
    имаш в предвид покупката на дълга ни ли?
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
      Хм,съдейки по цифрите ,ако е така за 13та почти нищо не е останало.
      "Ха дано,ама надали" Ако си прав макар и доста рискован хода е много .......
      Другия ,по логичен вариант са земеделските истории обаче.
      Ей, един да се сети..... . Аз нали винаги търся доброто в човека, та си помислих, че някой в министерството има акъл и че Дянков ще го послуша. Та това са ми само предположения. Дано да съм прав.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Втори жокер: КРАЯ на 2008 г.
        Хм,съдейки по цифрите ,ако е така за 13та почти нищо не е останало.
        "Ха дано,ама надали" Ако си прав макар и доста рискован хода е много .......
        Другия ,по логичен вариант са земеделските истории обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ама Соколов, това пак си ти, нали
          Ама ти чак сега ли го разкри? Ами аз го казах още преди 22 часа!!

gigow
          Днес, 00:19
          Хващам се на бас, че това е добре познатият ни СоКоЛоВ !!!!!!!!!!!

Айде!!!! Има ли залагания? !
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Я всеки да се поогледа, пък да види как ще се спасява. Поединично.
            то така и става реално - лошото е че България си отива по този начин .....

Коментар

• до Вътрещар

И как така хора като вас се интересуват от понятията "държава", "държавен бюджет" и какво правил министъра на финансите.След като това няма никакво пряко отражение върху вас поне последните 20г.

================================================== =======================

Само този абзац ми стига да те отсвиря. Не обвинявам Дянков за нищо, дори и за това, че го дава оптимистично. Какво да каже - похарчихме всичко, лошо ни чака?
              Ама на всеки шест месеца от 4 години да ми се казва ( започна още от предишните), че у нас криза няма, че тя си е отишла ( дори след като я е нямало), че от началото на другата година всичко ще е окей и бла-бла....
              Я всеки да се поогледа, пък да види как ще се спасява. Поединично.
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Че кой ни пита нас.
                излизаш пред НС СЪС сопата и тогава ще видиш кой кого пита.......

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                  ДОБРЕ АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО НЕЩО - ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ???????
                  Че кой ни пита нас.

Коментар

• ДОБРЕ АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО НЕЩО - ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ???????

Коментар

• "Не трябва да се позволява средствата от Сребърния фонд да се инвестират в български акции, смята бившият финансов министър"

Ето част от изказването.Само това е достатъчно за да разбера и че навремето е преоценил дълга ни в сега по скъпа валута, което го прави по голям.Това е.

Коментар

• Да не е луд Дянков да излиза навън при приятелите на Миленчо, дето чакат да си рефинансират сегашните изгодни глобалки с нови, като при над 3 пъти презаписване всяка седмица на аукционите вътре се финансира на 150-200 точки по-евтино? Обаче тия приказки пак казвам са опасни и трябва да се санкционират. С бой на голо.

Коментар

• тръчи лъжи хотелчев да не се е изказал пак нещо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Не мога да ги разбера тия които говорят, че Дянков нямал идея откъще ще финансира плащането през 2013. А вие питахте ли го? И ако не е имал глупостта да ви отговори в пряк текст това е защото не се вързал на Миленчовата игра....Жалко, че няма да остане достатъчно дълго ... очевидно в тая държава е дошло време за дълбока оран .... иначе плевелите ще продължат да си избуяват - не само по форумите
                            вярвай ми, няма идея. За това се опитва да ни направи борда като аржентинския като Сребърния фонд изкупува български ДЦК. Това е идея от отчаяние

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                              Да ти припомня ли същите ти приказки преди 10 месеца.Да не се окажат пак със същата причинно-следствена връзка.
                              Ами айде припомни ги да видим кой се справя по-добре, аз или Дянков

Коментар

• Не мога да ги разбера тия които говорят, че Дянков нямал идея откъще ще финансира плащането през 2013. А вие питахте ли го? И ако не е имал глупостта да ви отговори в пряк текст това е защото не се вързал на Миленчовата игра....Жалко, че няма да остане достатъчно дълго ... очевидно в тая държава е дошло време за дълбока оран .... иначе плевелите ще продължат да си избуяват - не само по форумите
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X