IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъване със задължения към 2 банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее, ами този твоя приятел е ударил кьоравото. Ей сега Бойко като вдигне минималната и кеф ти 270лв. за него, кеф ти 30 за банката. Иначе щяха по 60 да му дърпат.
    Иначе, като усети, че боя настава ако компютъра и телевизора са хубави да ги смени с едни по вехти, да позакърпи вратата та да не се влиза лесно и да чака в засада.
    Пък има още малко време да посъбере някой друг лев и да отиде на консултацийка при адвокат. Щото тука колкото и акъл да се лее, не му върши работа като го потърсят.
    Last edited by Moesia; 06.06.2011, 17:30.

Коментар

• то вече е обявено за противо конституционно това в държавен вестник мисля че в брои 32 беше публикувано

но може да се пробват нещо за задгранични паспорти да ги цакат примерно... ама само с лична карта най далечното място на което може да отиде човек са азорските острови по средата на атлатическия океан
      Last edited by marketleverage; 06.06.2011, 17:17.
      mWPCloud.com

Коментар

• В допълнение - за тия над 5 бона доскоро имаше забрана за напускане на страната, както и на поръчителите.
        Опитаха се да го махнат, но все ще намерят колая да не го.

Коментар

• Първоначално изпратено от North Разгледай мнение
          Ако заемът не е ипотечен, то 90 % съм убеден, че е с 1 - 2 - 3 поръчители. Банката със сигурност ще подгони поръчителя с най-голямо имущество и тогава драмата освен финансова ще стане и лична за няколко фамилии. За съжаление през последните 2 години се нагледах на хитреци, които вземаха заеми с поръчителството на техни близки и бързо "забравяха" да ги плащат. Не едно и две приятелства бяха завинаги зачеркнати пред очите ми заради някакви финикийски знаци и грозни тарикатлъци
          Пред моите очи пък много приятелства бяха зачеркнати след като няколко души загърбиха всичките си приятели заради жени, или пък в по-лошите случаи - отнемаха бившите на най-добрите си приятели.

Кредитът не му е ипотечен, и ми каза, че няма и поръчители!

Коментар

• Ако заемът не е ипотечен, то 90 % съм убеден, че е с 1 - 2 - 3 поръчители. Банката със сигурност ще подгони поръчителя с най-голямо имущество и тогава драмата освен финансова ще стане и лична за няколко фамилии. За съжаление през последните 2 години се нагледах на хитреци, които вземаха заеми с поръчителството на техни близки и бързо "забравяха" да ги плащат. Не едно и две приятелства бяха завинаги зачеркнати пред очите ми заради някакви финикийски знаци и грозни тарикатлъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Cypermethrin Разгледай мнение
              Здравейте.
              Един приятел го е закъсал с банките и се допита до мене за съвет, но аз нищо не разбирам (е, поне зная къде да питам) - има да плаща още 6 години по 310 лв/месечно към две банки. Влоши му се финансовото положение обаче, и не е плащал вече 3 месеца. Не се знае дали ще има възможност да плаща за по-нататък. Той живее в жилището на името на майка си. Притежава компютри, уредба, музикална система и телевизор. Едва ли пази касови бележки или гаранционни карти. Има една кола на свое име и една кола на името на друг човек, която кара с договор за покупко-продажба.
              Какво биха могли да му направят банките? Как биха процедирали - писма, обаждания, посещения? Засега има само обаждания. Човекът работи на 300 лв трудов договор. Може ли да му запорират заплатата? Може ли да бъде осъден? Други последствия?
              това че живее в апартамент на името на майка си означава, че ако в договора за кредит е написан този адрес нищо че е на майка му съдя изпълнителя като влезе може да продаде всичко над определения от закона минимум за което майкаму няма документи че е нейно... по презумция се приема че всичко без документи вътре е негово (поне апарамента няма да му го вземат) а след това ще го гонят за запор на заплата дори и в следващите няколко години да не взима повече доживот ще го гонят щото като тръгнат да изтичат 5 години могат да бъдат удължени админастртивно с още 5 и 5...

да почне да прави поне някакви частични вноски и да си търси втора работа

а това че банките даваха на сульо и пульо кредтити да помпат инфлацията и цените на имотките докара много хора до това положение
              mWPCloud.com

Коментар

• Понеже и дедо поназнайва нещо за кредити и банки:
                Три месеца е още рано. Както ти казаха по-долу, опитай да говориш, ако се инатят, опитай със същото обезпечение в друга банка, но да не стигаш 180 дни. Тогава става гадно - неплащане няма. Особено ако се цедира дългчето на някоя от малките фирми с обучени големи момчета....
                В края на краищата 20 хилки са да не е нещо кой знае кво :-)
                И това ще мине ...

Коментар

Добре, ще му покажа темата да се стресне малко - за негово добро е

PS: Кой е Иво Недялков?
                  ПС2: Разбрах кой е
                  Нашият идол!

Коментар

• Добре, ще му покажа темата да се стресне малко - за негово добро е

PS: Кой е Иво Недялков?
                    ПС2: Разбрах кой е

Коментар

Притежава компютри, уредба, музикална система и телевизор.
                      Банката да му мисли, ти за какво се притесняваш? Да са мислили когато са давали кредит на човек който има и уредба и музикална система!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Кака тъй да се каже е банкова кака.
                        И като такава е чела др. Буров, и е запомнила една мисъл от него:
                        "На този свят само две неща не се връщат - боя и е..нето".
                        С други думи да не си прави сметки да не връща парите.

Коментар

Здравейте.
                          Един приятел го е закъсал с банките и се допита до мене за съвет, но аз нищо не разбирам (е, поне зная къде да питам) - има да плаща още 6 години по 310 лв/месечно към две банки. Влоши му се финансовото положение обаче, и не е плащал вече 3 месеца. Не се знае дали ще има възможност да плаща за по-нататък. Той живее в жилището на името на майка си. Притежава компютри, уредба, музикална система и телевизор. Едва ли пази касови бележки или гаранционни карти. Има една кола на свое име и една кола на името на друг човек, която кара с договор за покупко-продажба.
                          Какво биха могли да му направят банките? Как биха процедирали - писма, обаждания, посещения? Засега има само обаждания. Човекът работи на 300 лв трудов договор. Може ли да му запорират заплатата? Може ли да бъде осъден? Други последствия?
                          Веднага да разкара всичко ,което има на свое име - било то движимо или недвижимо .
                          също така е желателно да няма нищо на името и на неговите родители и семейство .

Коментар

• По този кредит трябва да има някакво обезпечение. Силно ме съмнява да има толкова залюхана банка че да му отпусне подобен дългосрочен кредит ей така без обезпечение. Ако има поръчител той ще плаща, ако е правилипотека ще му вземат имота.

Коментар

Той пък е чувал за много случаи в които банката изобщо не предприема действия и "лежи" на това
                              Тази илюзия наистина ще му опропасти живота,защото с годините лихвите и разходите по делата ще стават все по-големи.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Благодаря.
                                Относно първия ти коментар - и аз се замислих сега, но не знам точно как седят нещата. Така ми е казал, трябва да го питам.

А относно колите - не му се продават, той даже очаква че съвсем ще спре да плаща и се интересува какво може да стане в най-лошия случай?

Аз му казах че ще си опропасти целия живот, но може и да бъркам..

Той пък е чувал за много случаи в които банката изобщо не предприема действия и "лежи" на това
                                Въобще да не лежи, както и да не мисли да не плаща. Освен ако не се казва ... Иво Недялков например.
                                Да маха едната поне, да бачка с нея, да чисти пропуснатите, да остави ресто за резерв и да влиза обратно в мача.
                                Инак ще му се посъдере гъза някой слънчев ден.
                                То разбирам да е изпаднал нещо, ама целенасочено да искаш да не плащаш...

Коментар

Working...
                                X