За да се депозират на физ.лица е хубаво да се плати данък дивидент,а паък на мен не ми се плаща повече.Та освен ПИБ и БАКБ некои идеи други?На корпоратоивна са само за физ.лица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПолзвай Юристи!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПолзвай Юристи!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми как да депозирам парите на фирма, с трима съдружници, например, на мое име?
Нали фирмата трябва да ги преведе на мое име? И кой после може да докаже, че не са мои?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кире_Леберало Разгледай мнениеМи депозирайте ги като физ . лица , кво пречи ?
Нали фирмата трябва да ги преведе на мое име? И кой после може да докаже, че не са мои?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеСамо да се оплача от Общинска банка какви смешници са, изтече един депозит на 29.12, ..дължиш комисионна -онова без, било само за физ.лица.Аз такова нещо не съм виждал никъде, независимо дали ги теглиш в броий или превод!!!
Така че, бегаите от там!
А сега дайте съвет къде е най-добре да се направи депозит на ФИРМА???
Коментар
-
Само да се оплача от Общинска банка какви смешници са, изтече един депозит на 29.12, казаха ни, да заявим парите за след седмица, за да няма такса!Това е една седмица след падеж.Днес отиваме в 9.30 -парите още ги няма!Отиваме в 4-оказва се,че за да си вземеш твоите пари на падеж, дължиш комисионна -онова без, било само за физ.лица.Аз такова нещо не съм виждал никъде, независимо дали ги теглиш в броий или превод!!!
Така че, бегаите от там!
А сега дайте съвет къде е най-добре да се направи депозит на ФИРМА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнениеThanks момчета !
Прави сте ! И все пак моля за вашето мнение за това нещо - Спестовен план Pioneer.
http://www.bloomberg.com/news/2010-0...y-trustee.html
i
http://www.bloomberg.com/news/2010-1...stee-suit.html"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДруги възможности за сега няма. Няма и да има тази година. Обяснявам като за дебили...
Предстои да се спукат тази година няколко балона. Фондовият пазар в САЩ и ЕС ще се сдрусат яко. През последните 30 години не е имало толкова екстремални стойности на P/E на компаниите участващи в основните индекси. Предстои да се спука и балона на златото. Сега е 1400 долара и всичко май изглежда нормално... ако разбира се не знаеш че производствената му цена е все още само 400 долара. Всички знаем какво става когато печалбата от дадено производтсво е не в % а в пъти! НалЕ? Предстои едно голямо БУУУУУМММММ... И толкова желаната от вас инфлация ще дойде едва през 2014 година най-рано. До тогава само ще се ослушвате и ще се питате какво става?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнениеСпестовен план Pioneer.
http://lenta.ru/news/2011/01/05/citigroup/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма такова животно като спестявания в акции. Запомни го това добре! ВСЯКА покупка на акции е инвестиция, а от ВСЯКА инвестиция може както да се спечели така и да се загуби. Спестяванията са САМО в спестовен влог в банката!!! Всеки друг когато ти говори за спестявания просто те лъже!!!Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнениеСпестовен план без входяща такса... Добре ми изглеждат тези в акции, но кой от всичките да избераСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Възможност за 20% отстъпка от размера на входящата такса при избор на определен Спестовен план;
Не е без такса за покупка, а има отстъпка.
Иначе според мен идеята за редовни покупки е по-добрия и по-правилния вариант за инвестиране.
Успех!
Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнениеЧета ви редовно и ми харесва, как си чешете езиците, но имам конкретно питане към Вас. Доста банки предлагат спестовни планове за участие във взаимни фондове. Аз конкретно съм се насочила към този на Уникредит, защото по някаква тяхна програма няма да плащам входяща такса.
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Investment_Products/Saving_Plan_Pioneer/Promo/index.htm
Какво мислите за това момчета ?
Коментар
Коментар