IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За да се депозират на физ.лица е хубаво да се плати данък дивидент,а паък на мен не ми се плаща повече.Та освен ПИБ и БАКБ некои идеи други?На корпоратоивна са само за физ.лица

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Ползвай Юристи!
      Абе великанов, нали целта е да спести някой лев от такси. Защо го караш да плаща още по-големи разноски за юристи?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Ползвай Юристи!
        Ама аз нямам подобни затруднения. При нас каквото е общо стои на фирмен влог. Каквото се разпределя, се дава на съдружниците. Просто задавах риторичен въпрос като отговор на Кире.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ами как да депозирам парите на фирма, с трима съдружници, например, на мое име?
          Нали фирмата трябва да ги преведе на мое име? И кой после може да докаже, че не са мои?
          Ползвай Юристи!
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кире_Леберало Разгледай мнение
            Ми депозирайте ги като физ . лица , кво пречи ?
            Ами как да депозирам парите на фирма, с трима съдружници, например, на мое име?
            Нали фирмата трябва да ги преведе на мое име? И кой после може да докаже, че не са мои?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
              Само да се оплача от Общинска банка какви смешници са, изтече един депозит на 29.12, ..дължиш комисионна -онова без, било само за физ.лица.Аз такова нещо не съм виждал никъде, независимо дали ги теглиш в броий или превод!!!
              Така че, бегаите от там!
              А сега дайте съвет къде е най-добре да се направи депозит на ФИРМА???
              Ми депозирайте ги като физ . лица , кво пречи ?

Коментар

• Само да се оплача от Общинска банка какви смешници са, изтече един депозит на 29.12, казаха ни, да заявим парите за след седмица, за да няма такса!Това е една седмица след падеж.Днес отиваме в 9.30 -парите още ги няма!Отиваме в 4-оказва се,че за да си вземеш твоите пари на падеж, дължиш комисионна -онова без, било само за физ.лица.Аз такова нещо не съм виждал никъде, независимо дали ги теглиш в броий или превод!!!
                Така че, бегаите от там!
                А сега дайте съвет къде е най-добре да се направи депозит на ФИРМА???

Коментар

• Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнение
                  Thanks момчета !
                  Прави сте ! И все пак моля за вашето мнение за това нещо - Спестовен план Pioneer.
                  само една дума: Madoff

http://www.bloomberg.com/news/2010-0...y-trustee.html

i

http://www.bloomberg.com/news/2010-1...stee-suit.html
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Други възможности за сега няма. Няма и да има тази година. Обяснявам като за дебили...

Предстои да се спукат тази година няколко балона. Фондовият пазар в САЩ и ЕС ще се сдрусат яко. През последните 30 години не е имало толкова екстремални стойности на P/E на компаниите участващи в основните индекси. Предстои да се спука и балона на златото. Сега е 1400 долара и всичко май изглежда нормално... ако разбира се не знаеш че производствената му цена е все още само 400 долара. Всички знаем какво става когато печалбата от дадено производтсво е не в % а в пъти! НалЕ? Предстои едно голямо БУУУУУМММММ... И толкова желаната от вас инфлация ще дойде едва през 2014 година най-рано. До тогава само ще се ослушвате и ще се питате какво става?...
                    Фори, производствената цена на банкнота от 100$ e 4 цента. Идва и QE 3. Да не стане така да се чудят депозитарите какво става. Не забравяй, че нормалните борси изпреварват икономиката и в цената на акциите, златото и другите реални активи е калкулирана неизбежната бъдеща инфлация. При това бясно печатане, цените им ще паднат на куково лято. Ти гледай на падежа депозита да не ти стигне само за инвестиция в хамбургер и боза.

Коментар

Спестовен план Pioneer.
                      Ето един съвсем пресен пример, какво се получава ако някой лековерен повярва на приказката за "спестяване в акции".
                      http://lenta.ru/news/2011/01/05/citigroup/
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Няма такова животно като спестявания в акции. Запомни го това добре! ВСЯКА покупка на акции е инвестиция, а от ВСЯКА инвестиция може както да се спечели така и да се загуби. Спестяванията са САМО в спестовен влог в банката!!! Всеки друг когато ти говори за спестявания просто те лъже!!!
                        +1
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Спестовен план без входяща такса... Добре ми изглеждат тези в акции, но кой от всичките да избера
                          Няма такова животно като спестявания в акции. Запомни го това добре! ВСЯКА покупка на акции е инвестиция, а от ВСЯКА инвестиция може както да се спечели така и да се загуби. Спестяванията са САМО в спестовен влог в банката!!! Всеки друг когато ти говори за спестявания просто те лъже!!!

Коментар

• здравейте,

с цел да не отегчаваме аудиторията при желание от ваша страна можем да комуникираме на лс.

С поздрав,
                            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Попадам в някаква програма за лоялни клиенти на Уникредит, според която мога да открия Спестовен план без входяща такса, но фондовете са доста и ми е трудно да се ориентирам. Добре ми изглеждат тези в акции, но кой от всичките да избера

Коментар

• Възможност за 20% отстъпка от размера на входящата такса при избор на определен Спестовен план;
                                Не е без такса за покупка, а има отстъпка.
                                Иначе според мен идеята за редовни покупки е по-добрия и по-правилния вариант за инвестиране.

Успех!

Първоначално изпратено от pipi554 Разгледай мнение
                                Чета ви редовно и ми харесва, как си чешете езиците, но имам конкретно питане към Вас. Доста банки предлагат спестовни планове за участие във взаимни фондове. Аз конкретно съм се насочила към този на Уникредит, защото по някаква тяхна програма няма да плащам входяща такса.
                                http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Investment_Products/Saving_Plan_Pioneer/Promo/index.htm
                                Какво мислите за това момчета ?

Коментар

Working...
                                X