IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Блокирани пари от дебитна карта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ами не знам,девойката в банката направи едно нещо,даде ми извлечение в което имаше откъде съм получавал пари и последните такси които банката си взима за ползването на картата,само това.Липсваше последното ми теглене при което си оставих в картата около 30 лв,както и въпросните две последни транзакции,които не съм извършвал но като проверя акаунта си в сайта на банката там са отчетени.В сайта забелязвам че тези около 30 лв след последните 2 въпросни транзакции са преместени от наличност в салдо.И едва ли не тя ми каза че причината е в сайта и че не мога да си изтегля парите в графа салдо
    Last edited by minzuhara; 17.09.2010, 10:47.

Коментар

• Регистрацията ти в и-пей не води до блокиране на разни средства. Ако си плащал в Интернет или си теглил от бамкомат парите се отчитат така - блокирани за известно време.
      Най-добре питай бамката
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от minzuhara Разгледай мнение
        Здравейте искам да помоля някой да ме посъветва нещо по въпроса който ще обясня по долу,благодаря предварително ,като трябва да отбележа че първо попитах в банката
        Значи регистрирах се в epay.bg сайта за плащане на ток ,вода и др по интернет,при което мисля че попълних някъде и номера на картата си.Около две седмици по късно си проверявам средствата на картата от сайта на съответната банка при което установявам че парите на картата ми са преместени от наличност в салдо като са посочени две транзакции без да съм правил такива.Дали причината за това е регистрацията ми в epay.bg и може ли по някакъв начин да изтегля тези блокирани пари,благодаря предварително
        Здравей,
        Обади се в Банката и питай какви са тези транзакции и през интернет ли са и ако не си ги направил, трябва да ги оспориш.

Поздрави

Коментар

• Блокирани пари от дебитна карта

Здравейте искам да помоля някой да ме посъветва нещо по въпроса който ще обясня по долу,благодаря предварително ,като трябва да отбележа че първо попитах в банката
          Значи регистрирах се в epay.bg сайта за плащане на ток ,вода и др по интернет,при което мисля че попълних някъде и номера на картата си.Около две седмици по късно си проверявам средствата на картата от сайта на съответната банка при което установявам че парите на картата ми са преместени от наличност в салдо като са посочени две транзакции без да съм правил такива.Дали причината за това е регистрацията ми в epay.bg и може ли по някакъв начин да изтегля тези блокирани пари,благодаря предварително
        Working...
        X