ами не знам,девойката в банката направи едно нещо,даде ми извлечение в което имаше откъде съм получавал пари и последните такси които банката си взима за ползването на картата,само това.Липсваше последното ми теглене при което си оставих в картата около 30 лв,както и въпросните две последни транзакции,които не съм извършвал но като проверя акаунта си в сайта на банката там са отчетени.В сайта забелязвам че тези около 30 лв след последните 2 въпросни транзакции са преместени от наличност в салдо.И едва ли не тя ми каза че причината е в сайта и че не мога да си изтегля парите в графа салдо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокирани пари от дебитна карта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minzuhara Разгледай мнениеЗдравейте искам да помоля някой да ме посъветва нещо по въпроса който ще обясня по долу,благодаря предварително ,като трябва да отбележа че първо попитах в банката
Значи регистрирах се в epay.bg сайта за плащане на ток ,вода и др по интернет,при което мисля че попълних някъде и номера на картата си.Около две седмици по късно си проверявам средствата на картата от сайта на съответната банка при което установявам че парите на картата ми са преместени от наличност в салдо като са посочени две транзакции без да съм правил такива.Дали причината за това е регистрацията ми в epay.bg и може ли по някакъв начин да изтегля тези блокирани пари,благодаря предварително
Обади се в Банката и питай какви са тези транзакции и през интернет ли са и ако не си ги направил, трябва да ги оспориш.
Поздрави
Коментар
-
Блокирани пари от дебитна карта
Здравейте искам да помоля някой да ме посъветва нещо по въпроса който ще обясня по долу,благодаря предварително ,като трябва да отбележа че първо попитах в банката
Значи регистрирах се в epay.bg сайта за плащане на ток ,вода и др по интернет,при което мисля че попълних някъде и номера на картата си.Около две седмици по късно си проверявам средствата на картата от сайта на съответната банка при което установявам че парите на картата ми са преместени от наличност в салдо като са посочени две транзакции без да съм правил такива.Дали причината за това е регистрацията ми в epay.bg и може ли по някакъв начин да изтегля тези блокирани пари,благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар