IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще премахнат ли борда след емитирането на ДЦКта в евро????????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ситуацията вече е много тежка. Светлината в тунела изчезна, защото тунелът пред нас се срути. Лошо, много лошо!!!

Дянков вече е с вързани ръце!!! БНБ също!!

Банковите фалити и фалита на България(въпреки ниския държавен дълг, които ще се увеличи с над 500% за да могат колонизаторите да си изтеглят капиталите) са 100% СИГУРНИ и вече са последния ни проблем.

Смятам, че след 2,3 г БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ДОКАРА ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!

ЧЕСТИТО!!!!
    Last edited by SPEKO; 29.03.2011, 14:31.

Коментар

• МФ ПУСНА В ОБРАЩЕНИЕ НОВА БЕНЧМАРКОВА ОБЛИГАЦИЯ
      29.03.2011
      Министерството на финансите проведе вчера, 28 март, първия за годината аукцион за продажба на нова емисия 5-годишни държавни ценни книжа (ДЦК), деноминирани и платими в евро. Номиналната стойност на предложеното количество на аукциона за продажба беше 25 млн. евро и предстои преотваряне на емисията. Тя представлява нов бенчмарков инструмент в средносрочния сегмент на дълговата крива.

Търсенето на аукциона превиши предлагането близо пет пъти, като първичните дилъри заявиха поръчки за около 119 млн. евро. Постигнатият коефициент на покритие, който индикира инвеститорският интерес, е 4.75. Това е най-високият коефициент на покритие, постиган на проведените от началото на годината аукциони. Беше отчетен висок интерес от страна на всички първичните дилъри на ДЦК, които подадоха висок брой поръчки както за своя сметка, така за сметка на техни клиенти. Наблюдава се засилен интерес и от страна на институционалните инвеститори, като пенсионни фондове, застрахователни дружества, договорни фондове и други.

Постигнатата среднопретеглена годишна доходност на аукциона е 4.16%. Текущата доходност на приеманите като безрискови бенчмаркови германски бундесбондове със сходен матуритет е около 2.60%, като надбавката спрямо тях на емитираните ДЦК е около 1.5 процентни пункта и е под стойността на рисковата премия на страната, измерена чрез показателя credit default swap.

Среднопретеглената доходност на всички 119 млн. евро заявени поръчки е 4.30%, което е под текущата доходност на деноминираните в евро и със сходен остатъчен матуритет еврооблигации на Унгария (Baa3/BBB-/BBB), Литва (Baa1/BBB/BBB) и Турция (Ba2/BB/BB+), както и държавите от еврозоната.

Заявеният отново висок интерес към проведения аукцион е показателен за доверието на инвеститорите към провежданата от правителството благоразумна фискална политика.

Коментар

• Нещо се разтревожих напоследък. Държавата се тресе - СРС-та, лайномети, чудесии .... и цели 15 дни нема кой да пише в последната тема за падането на борда. Та рекох да я избутам отгоре, белким "бутачите" на борда се активизират..... Кандидати да последват съдбата на zlata lamia няма ли? А? някой на басче да се хване?
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          Евалата ДЯНКОВ!

Знам, че четеш макар и рядко! Докладваха ми!

Шапка ти свалям. Такъв номер им извърте на банкерите у БГтовица......

Дали случайно,дали, че си женен за......и искате някой да пазарува евтино???

Дали си много умен ????

НЕ ЗНАМ! Важен е резултата!!!

БРАВО! БРАВО! Така де, от де наде, аз данъкоплатеца ще плащам, че банкерите КРАДАТ??

Мисля до месец, ще настане голямо напрежение У БАНКИТЕ! Да се оправят!

ЕВАЛА, ЕВАЛА, ЕВАЛА
          Кажи за какво иде реч,пропускам нещо...

Коментар

• Тц тц тц и това същи човек дето виеше за 25% лихва по депозит?! Много гласове чуваш сигурно?

Коментар

• Дянков заслужава орден Стара планина II ст, каквото и да се случи оттук нататък.

Такъв министър на МИН ФИН няма да имаме за следващите 100г., вервайте ми!

Тоя човек ви спаси задниците без да разберете, ама следващите 3 месеца ще са тежки и то най-вече психически.
              Няма да обясня на никой, докато Дянков е министър! Не ми пишете ЛС!

Не знам дали е случайно или е умен и някои хора имат интереси за......?? Не знам!

Това е за патент! Гениално!

Пак удивихме светът, ама ми е интересно каква ли ще е кариерата на Дянков от тук нататък?
              Ако е случайно, ще го съсипят.
              Ако не е случайно, бая ще се издигне тоя човек.

Коментар

Апокалипсисът започва след 2,3 месеца.
                Радвам се, че Дянков успя да го отложи.

Шапка му свалям, но ще ни го начукат. Споко!
                Спеко това поредния ли е или последния.Няма няма и пак започнеш да пророкуваш.След 2-3 месеца идва пролетта.Времето не е подходящо за апокалипсис.Като дойде есента дай пак предсказание

Коментар

• Моля за извинение за предишния ми пост. Объркал съм темата с онази за забрана на печките с твърдо гориво.
                  Все пак като погледнеш - все тая си е.
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Тук четат много влиятелни хора, вервай ми!

========================================

И пишат много ....как да се изразя, все пак не мога директно да напиша "луди"? Ще бъде проява на неуважение, а може и бан да си издействам. Не, няма да се изразявам!
                    ====================================
                    Горенаписаното не се отнася за долуписалите.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• може ли на мен на лични да ми драснеш - заинтригува ме, може пък да обменим опит
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        би ли ни обеснил какво според теб ще се промени за 2-3 месеца, че да дойде армагедон
                        Бертрам,

Не ти трябва да знаеш, а и аз не искам да пиша. Загатнал съм и това е достатъчно. Който има акъл ще се сети, а и има над 25% вероятност лошото да не се случи, което не е малко.

Предстоят интересни 2-3 месеца. Смятам, че през тях всичко за бъдещето на БГто ще стане ясно. Зависи от Правителството, банки, олигарси и медии.

Тук четат много влиятелни хора, вервай ми!
                        Аз не искам да влияя, а и на мен 5 цифрени суми на месец не ми плащат

Поздрави!

Коментар

би ли ни обеснил какво според теб ще се промени за 2-3 месеца, че да дойде армагедон
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            И сега какво - апокалипсиса се отлага. Спеко беше заложил тигана и загряваше мазнината, а то каква стана..

Коментар

• И сега какво - апокалипсиса се отлага. Спеко беше заложил тигана и загряваше мазнината, а то каква стана..
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За Дянков не знам, ама подозирам че SPEKO ще избие рибата с тоя пост.

Коментар

Working...
                                X