IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конфликт на интереси в КФН

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
    Всъщност някой може ли обосновано да обясни с какво е засегнат. Нали проспектите отговарят на закона. Четеш и решаваш.
    Темата е за конфликт на интереси, в които не еднократно е изпадал известен член на КФН, под знанието и затварянето на очите на останалия състав на комисията.

От въпросната схема, освен нарушенията на няколко закона, се разруши и доверието в институцията, която (уж) контролира няколко финансови пазара.

Всъщност, позицията е използвана за лично облагодетелстване, от което са пострадали косвено всички инвеститори в ЦК, независимо дали са чели или не проспекта.

Коментар

• [QUOTE=Натрий;1129773]Всъщност някой може ли обосновано да обясни с какво е засегнат. Нали проспектите отговарят на закона. Четеш и решаваш.[/

Някой спомня ли си че преди известно време имаше придобивания на мажоритарни пакети и последващи търгови предложения на НЕКОЛКОКРАТНО ПО-НИСКИ ЦЕНИ от сделките ! Някой спомня ли си как от баланса на КАТЕКС изчезнаха 50 000 000 лв от продажбата на дяла в СИБАНК ?

Да не искаш да кажеш че комисията е гледала закона и всичко е законно ?! По-скоро леко и доходно си е бъркала в носа !

Коментар

• Всъщност някой може ли обосновано да обясни с какво е засегнат. Нали проспектите отговарят на закона. Четеш и решаваш.

Коментар

• Ами затова и Борсата е на това ниво- Явно миноритарните акционери си нямат свои хора.Някои са приватизирали КФН

Коментар

• Защото в тази държава, ако си нямаш свой човек, си загубен мой човек
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Интересно дали органите и председателя на КФН ще се самосезират

Коментар

• Защо всеки показващ че е против корупцията и конфликта на интереси трябва да е човек на някои

Коментар

• Първоначално изпратено от edgar Разгледай мнение
                  Ами този, който е създал темата, явно е човек на Агайн, защото си е създал нов ник точно затова, сега ровнах по имената и номерата на постовете дотук. Отделно няколко претаковани инвеститора си постваме, а останалите -Страх или безразличие. Ти какво си въобразяваш - че има съд, койта да те защити??? Че нали куп гадни търгови и Енергонито го пуснаха със заведени дела от акционери??? Пак ти казвам - когато дребният инвеститор е слаб, то само някаква организация може да постави някакъв въпрос без страх от санкции, обаче и те играят с мажоритарите или с големите инвеститори, които някакси се разбират с тях?? Що не поискаха те някакви обяснения???? Щото идва прелицензиране по последния гербаджийски закон и всеки го е страх за кожичката, затова!
                  !!!!! НЕ СЪМ ЧОВЕК НА АГАЙН , А СЪМ САМО ЕДИН ОТ МНОГОТО ДРЕБНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                    Прави ли ви впечатление, че дори и темата не е много активна? Десетина човека изразяваме мнение, пълна апатия на инвестиционната общност, може би така ги устройва хората, знам ли!?
                    Ами този, който е създал темата, явно е човек на Агайн, защото си е създал нов ник точно затова, сега ровнах по имената и номерата на постовете дотук. Отделно няколко претаковани инвеститора си постваме, а останалите -Страх или безразличие. Ти какво си въобразяваш - че има съд, койта да те защити??? Че нали куп гадни търгови и Енергонито го пуснаха със заведени дела от акционери??? Пак ти казвам - когато дребният инвеститор е слаб, то само някаква организация може да постави някакъв въпрос без страх от санкции, обаче и те играят с мажоритарите или с големите инвеститори, които някакси се разбират с тях?? Що не поискаха те някакви обяснения???? Щото идва прелицензиране по последния гербаджийски закон и всеки го е страх за кожичката, затова!

Коментар

• Аз говоря за морал, някой да излезе и да си изчисти името и да вдигне доверието в КФН и пазара като цяло.

Коментар

Обаче инвестор.бг не е жълт вестник, едно време пишеха актове от 20К за манипулации във форума, а сега мълчат като .... Ако написаното не е вярно би следвало да се заведе дело за клевета, но и такава реакция няма.
                        Да, на Петър Караиванов, който пише под искинското си име... Обаче постовете са анонимни, а инвесторът едва ли би ровил официално, след като е поднадзорно на Кенефето лице, и особено аз не бих си сложил името. Ти не разбра ли, че живеем в полицейска държава???

Коментар

• Прави ли ви впечатление, че дори и темата не е много активна? Десетина човека изразяваме мнение, пълна апатия на инвестиционната общност, може би така ги устройва хората, знам ли!?

Коментар

• Обаче инвестор.бг не е жълт вестник, едно време пишеха актове от 20К за манипулации във форума, а сега мълчат като .... Ако написаното не е вярно би следвало да се заведе дело за клевета, но и такава реакция няма.

Коментар

На мен друго ми е интересно, тази тема се коментира вече 4-5 дни, някой от КФН излезе ли да "кажа това не е истина" или поне "ще се извърши проверка", няма пак сме на принципа всяко чудо за три дни. Ще полаят, ще полаят и ще забравят или кучето си лае кервана си върви. Вярно и аз се ядосах и ще взема да разкарам всичко от БФБ и ще отида да се изплюя пред КФН.
                              Ми защото никой не ще да го напише и да се подпише, иначе прим. могат да го тръшнат на земята качулките на Ц. Ти би ли отговорил на жълт вестник, в който на първа страница обикновено пише, че прим. ББ е родил тайно близнаци??

Коментар

• На мен друго ми е интересно, тази тема се коментира вече 4-5 дни, някой от КФН излезе ли да "кажа това не е истина" или поне "ще се извърши проверка", няма пак сме на принципа всяко чудо за три дни. Ще полаят, ще полаят и ще забравят или кучето си лае кервана си върви. Вярно и аз се ядосах и ще взема да разкарам всичко от БФБ и ще отида да се изплюя пред КФН.

Коментар

Working...
                                X