Първоначално изпратено от Petronius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банките върнали крепостничеството у нас
Collapse
X
-
Аман от разбирачи тук. Отворили учебника по икономика за 9ти клас, и дай да се правим на големите икономисти. За какви пулове говорите тук не знам, но знам едно - не е честно, справедливо и морално да се товарят допълнително коректните платци. Трябва да има някаква граница на банковото безумие и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеЗащо изобщо трябва да се вдига лихвата на някого?
Не е ли по-добре да се намали лихвата на депозитите за да се компенсират банките?
Така ще е по-справедливо, имали хората пари в депозити, защо трябва да има се дават още пари, когато те явно нямат нужда от тях и не знаят какво да ги правят. А има хора които се нуждаят от пари и знаят как да ги изхарчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеУжас ама вие вярно сте тотално без всякаква кредитна култура и познания в областа...
Кредитите са сложени в общ пул като част от кредитополучателите спрът да плаща тежеста на техния кредит се разпределя между остналите в пула така е навсякъде по света не казвай че не сте знаели това????
Иначе на кои да вдигат лихвата на тези които са спрели да плащат ли?
Не е ли по-добре да се намали лихвата на депозитите за да се компенсират банките?
Така ще е по-справедливо, имали хората пари в депозити, защо трябва да има се дават още пари, когато те явно нямат нужда от тях и не знаят какво да ги правят. А има хора които се нуждаят от пари и знаят как да ги изхарчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнениеДами и господа, това е типичен пример за това, че в нашата страна има много придворни шутове на банките у нас. Аз след като си плащам кредита и т.н. и никога не съм закъснял с плащането, от къде на къде банката ще се подиграва с мен и ще ми вдига лихвите до небесата?! Моля те само да не защитаваш банките, защото действителността в БГ е съвсем друга.
Кредитите са сложени в общ пул като част от кредитополучателите спрът да плаща тежеста на техния кредит се разпределя между остналите в пула така е навсякъде по света не казвай че не сте знаели това????
Иначе на кои да вдигат лихвата на тези които са спрели да плащат ли?Last edited by marketleverage; 14.06.2010, 12:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнениеДами и господа, това е типичен пример за това, че в нашата страна има много придворни шутове на банките у нас. Аз след като си плащам кредита и т.н. и никога не съм закъснял с плащането, от къде на къде банката ще се подиграва с мен и ще ми вдига лихвите до небесата?! Моля те само да не защитаваш банките, защото действителността в БГ е съвсем друга.
Коментар
-
harpoon
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениесмяташ разни лихвени проценти както ти падне . мен ми е достатъчно да видя ,че защитаваш банките за да разбера че си далече от материята. казах ви 100 пъти тука не става въпрос за онези дето теглят кредити за щяло и нещяло . на тях наистина проблемът си е техен . само че гледам пак има хора дето само това повтарят като папагали. става въпрос за това ,че е неморално , неетично и нелогично да се вдигат по този начин лихви и разни други дейности ма хайде да не навлизаме във детайли . някои от вас обаче не искат да го разберат това нещо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнениеБанките винаги са били мразени - всеки плебей е твърдо убеден, че парите на другите му се полагат по право и че лихвата е вид грабеж. И същите тия плебеи непрекъснато висят по банките да крънкат кредити я за плазма, я за кола, я за почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениесмяташ разни лихвени проценти както ти падне . мен ми е достатъчно да видя ,че защитаваш банките за да разбера че си далече от материята. казах ви 100 пъти тука не става въпрос за онези дето теглят кредити за щяло и нещяло . на тях наистина проблемът си е техен . само че гледам пак има хора дето само това повтарят като папагали. става въпрос за това ,че е неморално , неетично и нелогично да се вдигат по този начин лихви и разни други дейности ма хайде да не навлизаме във детайли . някои от вас обаче не искат да го разберат това нещо .
П.С.И ако може без категории като добро,зло,морал,етично и неетично...искам да ми обясниш сухичко,като в учебник по финансиLast edited by onufri; 14.06.2010, 10:01.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеПозволи ми да съм малко по запознат от теб с тази материя...ще бъда благодарен да ми посочиш кое точно е простотията в поста ми който визираш.
П.С.За втори път се обръщам към теб молба да посочиш конкретен факт за това,кое според теб е невярно или глупаво в мой пост.Досега отговор не получих.Надявам се сега това да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеонуфри наистина е добре да спреш да пишеш по тази тема както сам си заявил . всеки следващ пост ти е по-голяма простотия от предишния . спри се малко
П.С.За втори път се обръщам към теб молба да посочиш конкретен факт за това,кое според теб е невярно или глупаво в мой пост.Досега отговор не получих.Надявам се сега това да се случи.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
бе гугъла ти пак ли се появи?С теб не се спори ти си доказателство за думите на Айнщайн че човешката глупост е вечна и безкрайна.Колкото един човек е по прост и необразован толкова са по голями самочувствието и претенциите му.Явно ти ще забавляваш форума известно време докато те натирят.Що не вземеш да създадеш един партизански отряд изкопайте си землянки в Парка на Свободата или на Витоша и ходете да грабите и палите банки та да освободите този мил работлив пестелив и кадърен български народ.След време като вземете властта направо ги затваряйте тези мръсни изедници.Да живее българската простотия вечна и непобедима.И с нея би гугъла стария нов идиот на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google Разгледай мнениебанките вече са най-мразените икономически субекти, а в края на кризата ще бъдат наказани, както това става вече в някои нормални страни от ЕС!!!!!!!!
ай кажи де точно в ЕС са наказаните банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google Разгледай мнениестава, но не е безплатно!!!
абе селянче, щом ти харесва бг-мама стой там и сменяй памперси!!!!
единствения хапартамент бил несеквестируем
нищо че е с ипотека
ей тва е БЕГЕЕЦА - може да е тъп ама със самочувствие.
айде бе гений - обЯсни моля ти се на всички ипотекари че фактически ипотеката и е без обезпечение. банката нищо не мое им земе
нищо че залога е апартамента - по закон той е несеквестируем ако е единствен
браво, БЕ_ГЕНИЙ!
айде сички да прехвърлим имуществото на мама/тати/брата/сестрата и да теглим ипотека за хапартамент на жълтите павета!
спираме да плащаме и банката да гу духа! далаверата е чиста печалба
еййййй, БЕ_ГЕНИЯ, гуруто на финансовия свят, доайена на юристите, сенсея на сички Бай-Ганьовци, добре че те има !
кой знае как милят баМките за такива ГЕНИИ, точно от такива образи им идват главно печалбите.
БЕ_ГЕНИЯ - прее*ания тарикат.
мухахахаха
Коментар
Коментар