IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petronius Разгледай мнение
    Аман от разбирачи тук. Отворили учебника по икономика за 9ти клас, и дай да се правим на големите икономисти. За какви пулове говорите тук не знам, но знам едно - не е честно, справедливо и морално да се товарят допълнително коректните платци. Трябва да има някаква граница на банковото безумие и това е.
    Пич, напълно съм съгласен с теб, но за съжаление това е България и тук винаги нещата трябва да стават по трудния и неморален за гражданина начин.

Коментар

• Аман от разбирачи тук. Отворили учебника по икономика за 9ти клас, и дай да се правим на големите икономисти. За какви пулове говорите тук не знам, но знам едно - не е честно, справедливо и морално да се товарят допълнително коректните платци. Трябва да има някаква граница на банковото безумие и това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от paran Разгледай мнение
        Защо изобщо трябва да се вдига лихвата на някого?
        Не е ли по-добре да се намали лихвата на депозитите за да се компенсират банките?
        Така ще е по-справедливо, имали хората пари в депозити, защо трябва да има се дават още пари, когато те явно нямат нужда от тях и не знаят какво да ги правят. А има хора които се нуждаят от пари и знаят как да ги изхарчат.
        опс, още един ...............!

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
          Ужас ама вие вярно сте тотално без всякаква кредитна култура и познания в областа...

Кредитите са сложени в общ пул като част от кредитополучателите спрът да плаща тежеста на техния кредит се разпределя между остналите в пула така е навсякъде по света не казвай че не сте знаели това????

Иначе на кои да вдигат лихвата на тези които са спрели да плащат ли?
          Защо изобщо трябва да се вдига лихвата на някого?
          Не е ли по-добре да се намали лихвата на депозитите за да се компенсират банките?
          Така ще е по-справедливо, имали хората пари в депозити, защо трябва да има се дават още пари, когато те явно нямат нужда от тях и не знаят какво да ги правят. А има хора които се нуждаят от пари и знаят как да ги изхарчат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнение
            Дами и господа, това е типичен пример за това, че в нашата страна има много придворни шутове на банките у нас. Аз след като си плащам кредита и т.н. и никога не съм закъснял с плащането, от къде на къде банката ще се подиграва с мен и ще ми вдига лихвите до небесата?! Моля те само да не защитаваш банките, защото действителността в БГ е съвсем друга.
            Ужас ама вие вярно сте тотално без всякаква кредитна култура и познания в областа...

Кредитите са сложени в общ пул като част от кредитополучателите спрът да плаща тежеста на техния кредит се разпределя между остналите в пула така е навсякъде по света не казвай че не сте знаели това????

Иначе на кои да вдигат лихвата на тези които са спрели да плащат ли?
            Last edited by marketleverage; 14.06.2010, 12:24.
            mWPCloud.com

Коментар

Дами и господа, това е типичен пример за това, че в нашата страна има много придворни шутове на банките у нас. Аз след като си плащам кредита и т.н. и никога не съм закъснял с плащането, от къде на къде банката ще се подиграва с мен и ще ми вдига лихвите до небесата?! Моля те само да не защитаваш банките, защото действителността в БГ е съвсем друга.
              И аз така питам "от къде на къде" ще ви ги вдига, но вие не си търсите правата, или доброволно се лишавате от възможности да си защитите интересите. Със задаване на въпроси по форумите и мрънкане няма да стане - действие трябва.

Коментар

Ще ти вдига лихвите, защото има това право според договора, под който и ти си се подписал. Аман от празноглавци!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  смяташ разни лихвени проценти както ти падне . мен ми е достатъчно да видя ,че защитаваш банките за да разбера че си далече от материята. казах ви 100 пъти тука не става въпрос за онези дето теглят кредити за щяло и нещяло . на тях наистина проблемът си е техен . само че гледам пак има хора дето само това повтарят като папагали. става въпрос за това ,че е неморално , неетично и нелогично да се вдигат по този начин лихви и разни други дейности ма хайде да не навлизаме във детайли . някои от вас обаче не искат да го разберат това нещо .
                  + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнение
                    Банките винаги са били мразени - всеки плебей е твърдо убеден, че парите на другите му се полагат по право и че лихвата е вид грабеж. И същите тия плебеи непрекъснато висят по банките да крънкат кредити я за плазма, я за кола, я за почивка

Коментар

смяташ разни лихвени проценти както ти падне . мен ми е достатъчно да видя ,че защитаваш банките за да разбера че си далече от материята. казах ви 100 пъти тука не става въпрос за онези дето теглят кредити за щяло и нещяло . на тях наистина проблемът си е техен . само че гледам пак има хора дето само това повтарят като папагали. става въпрос за това ,че е неморално , неетично и нелогично да се вдигат по този начин лихви и разни други дейности ма хайде да не навлизаме във детайли . някои от вас обаче не искат да го разберат това нещо .
                      Би ли ме просветлил мен,невежата,който е далеч от материята ,как точно стоят нещата с плаващите и фиксираните лихвени проценти,защото явно аз не знам

П.С.И ако може без категории като добро,зло,морал,етично и неетично...искам да ми обясниш сухичко,като в учебник по финанси
                      Last edited by onufri; 14.06.2010, 10:01.
                      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                        Позволи ми да съм малко по запознат от теб с тази материя...ще бъда благодарен да ми посочиш кое точно е простотията в поста ми който визираш.
                        П.С.За втори път се обръщам към теб молба да посочиш конкретен факт за това,кое според теб е невярно или глупаво в мой пост.Досега отговор не получих.Надявам се сега това да се случи.

Коментар

онуфри наистина е добре да спреш да пишеш по тази тема както сам си заявил . всеки следващ пост ти е по-голяма простотия от предишния . спри се малко
                          Позволи ми да съм малко по запознат от теб с тази материя...ще бъда благодарен да ми посочиш кое точно е простотията в поста ми който визираш.
                          П.С.За втори път се обръщам към теб молба да посочиш конкретен факт за това,кое според теб е невярно или глупаво в мой пост.Досега отговор не получих.Надявам се сега това да се случи.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• бе гугъла ти пак ли се появи?С теб не се спори ти си доказателство за думите на Айнщайн че човешката глупост е вечна и безкрайна.Колкото един човек е по прост и необразован толкова са по голями самочувствието и претенциите му.Явно ти ще забавляваш форума известно време докато те натирят.Що не вземеш да създадеш един партизански отряд изкопайте си землянки в Парка на Свободата или на Витоша и ходете да грабите и палите банки та да освободите този мил работлив пестелив и кадърен български народ.След време като вземете властта направо ги затваряйте тези мръсни изедници.Да живее българската простотия вечна и непобедима.И с нея би гугъла стария нов идиот на форума

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google Разгледай мнение
                              банките вече са най-мразените икономически субекти, а в края на кризата ще бъдат наказани, както това става вече в някои нормални страни от ЕС!!!!!!!!
                              ох шъ ма убийш! ново двайсе
                              ай кажи де точно в ЕС са наказаните банки

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google Разгледай мнение
                                става, но не е безплатно!!!
                                абе селянче, щом ти харесва бг-мама стой там и сменяй памперси!!!!
                                хахахаха, еманацията на БГ финансовия ГЕНИЙ!
                                единствения хапартамент бил несеквестируем
                                нищо че е с ипотека

ей тва е БЕГЕЕЦА - може да е тъп ама със самочувствие.
                                айде бе гений - обЯсни моля ти се на всички ипотекари че фактически ипотеката и е без обезпечение. банката нищо не мое им земе
                                нищо че залога е апартамента - по закон той е несеквестируем ако е единствен
                                браво, БЕ_ГЕНИЙ!
                                айде сички да прехвърлим имуществото на мама/тати/брата/сестрата и да теглим ипотека за хапартамент на жълтите павета!
                                спираме да плащаме и банката да гу духа! далаверата е чиста печалба
                                еййййй, БЕ_ГЕНИЯ, гуруто на финансовия свят, доайена на юристите, сенсея на сички Бай-Ганьовци, добре че те има !

кой знае как милят баМките за такива ГЕНИИ, точно от такива образи им идват главно печалбите.
                                БЕ_ГЕНИЯ - прее*ания тарикат.
                                мухахахаха

Коментар

Working...
                                X