IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма молба

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: cobus

Първоначално изпратено от angelboy222
    Momcheta, kajete mi neshto poveche za cobus ili po-tochno kak se izvarshva targoviata. kak se otkriva smetka, dali moga da prodavam i kypyvam, kogato edinstveno smetna az, che triabva. blagodaria.
    Има тема COBOS по назад из темите... УУспех

Коментар

• Последно: Стависки няма да лежи в затвора
      12 май 2009 / News.dir.bg
      Върховният касационен съд отмени ефективното наказание от 2,5 години затвор на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки и го замени с условна присъда.
      Решението на съда е от днес и е окончателно. С него магистратите от ВКС отменят ефективната присъда, постановена на Стависки от Бургаския апелативен съд за катастрофата на 5 август 2007 година, при която загина 24-годишният Петър Петров, а Мануела Горсова бе тежко ранена.
      Наказанието на шампиона е - 2,5 години условно с 5 години изпитателен срок, уточниха от ВКС.
      по-добре изпий 888 мастики и влез с колата в банката
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• cobus

Momcheta, kajete mi neshto poveche za cobus ili po-tochno kak se izvarshva targoviata. kak se otkriva smetka, dali moga da prodavam i kypyvam, kogato edinstveno smetna az, che triabva. blagodaria.

Коментар

• опит

Първоначално изпратено от B.Graham
          Съди ги , мамицата им банкерска.Но у нас осъдена банка не знам дали има.
          Честно да ви кажа обмислям създаването ан Социация на пострадалите от банковия теророзим у нас. Понеже работа в медия, мисля че ще съдействам колегите да погледнат с добро око на това Остава да намерим правни и и финансови експерти и сме готови Едва ли съм единствения газен от банка.

Коментар

• Съди ги , мамицата им банкерска.Но у нас осъдена банка не знам дали има.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
              Адвокат - съд - справедливост...
              Не и у нас , не и срещу банка ...
              Прав сте, за това и аз имам колебания, но пък мисля, че си заслужава веднъж да има сили човек да се напъне малко за себеуважение. Писна ми все да махвам с ръка и всичко да заминава...

Коментар

• Адвокат - съд - справедливост...
                Не и у нас , не и срещу банка ...

Коментар

• Съди ги до дупка, ако ти занимава. Правните отдели на банките в момента с одста доста заети.

Коментар

• Всяка банка има отдел "Вътрешен контрол" или "Вътрешен одит".

Внеси жалба. Ако не помогне, можеш да внесеш до "Банков надзор" в БНБ.

Все пак опитай да се разбереш с банката първоначално.

Коментар

• Голяма молба

Здравейте,
                      Имам нужда от помощ и съвет. През октомври 2007 г. подписах потребителски кредит с Пощенска банка България АД. Повече от годино го обслужвам без да влизам в просречие. В края на 2008 г. получих писмо от вече преимунуваната на Юробанк И Еф Джи България АД бакова институция за просрочие по кредитна карта!!! Първоначално не го взех на сериозно и реших, че е грешка. След като дойде второ писмо обаче се задействах. Какво се оказа? След като внесох в деловодството писмено заявление да ми предоствят копие от сключен договор заиздаване и ползване на кредитна карта от банката ми се обадиха да ми кажат, че това било промоция към потребителсия договор, която била много изгодна И че съм го заявил в заявлението за потребителски договор. Такова заявление аз наистина съм подписвал, но там упоменах, че не желая издаването ан кредитна карта. То, както предполагам знаете обаче се попълва в един екземпляр и остава в банката. В дговора за потребителски кредит и в Общите условия към него обаче никъде няма и ред за въпросната "промоция".
                      От Юробанк И Еф Джи България приеха да сторнират задължението ми да прекратят картата. Трябваше обаче да попълня молба, в която е описано, че съм съгласен прекратяването на договора(който реално не съществува) за кредитна карта да стане в срок между 35 календарни дни и 60 работни. Това означава нови месеци служебно предизвикано с неправомерно издадената ми карта просрочие.
                      Считам потребителските и гражданските си права за нарушени, защото чрез неправомерно вкарване в дълг банката ме постави в съсътояние на неизряден палтец, който е с досие в Кредитния регистър и ми пречи да оптимизирам финансовите си разходи, като изтекля потребителски кредит при по-добри условия, с който да финансирам потребителския си кредит в Юробанк И Еф Джи България АД. Посъветвайте ме какви стъпки да направя. Кога да сезирам за действия е рекетът на банката. Имам ли шанс да ги осъдя, защото за мен всеки месец, през който плащам кредит с по-висока лихва в Юробанк И Еф Джи България АД е реална загуба. Да не говорим за моралните щети, които банката ми причинява, като ми лепва петното на човек просрочващ задълженията си.
                      От Юробанк И Еф Джи категорично отказват да комуникират с мен, освен чрез писвен вид през деловодтвото им. Отказаха и да ми издадат удостоверение, че не дължа нищо по фантоманата кредитна карта, защото трябваше да платя за него 10 лв. Аз не мисля, че трябва да плащам за грешки на банакта. Да не говорим и че самата палстика не е унищожена пред мен, каквито са правилата в такъв случай....
                      Мола за вашата помощ
                    Working...
                    X