IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-добрия застраховател?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Такаааа

Първоначално изпратено от SStoilov
    Аз естествено не им дадох 2 бона и им пожелах много здраве. След няма и две седмици помлях колата , ама доста - завъртане, обръщане, щети отпред, отзад. абе ужас. И ремонта беше само 1400 лв. , срещу 2 бона каско .

ДГД всички застрахователи - всяка година да троща колата , пак ще съм на печалба , отколкото да я застраховам.
    Е не е точно такава логиката и смисъла на застраховането, но карай

Иначе явно тарифното число, което са ти предложили излиза 6.66%, което си е логично за кола втора употреба. А дали ти е скъпо, ти си преценяваш

Коментар

Застраховател ли ? Само като чуя тая дума , бягам далече.

Истински случай. Купувам си аз употребяван, но сравнително нов автомобил. Викам си - я да проуча условията за каско.

И се започна - застрахователна стойност 30 000 ! - застраховка - 2 бона . Викам - абе вие луди ли сте бе ? , ако случайно го откраднат, ще ми платите ли 30 000 ? (щото веднага видях възможност за арбитраж) . Ми не се знаело.

Аз естествено не им дадох 2 бона и им пожелах много здраве. След няма и две седмици помлях колата , ама доста - завъртане, обръщане, щети отпред, отзад. абе ужас. И ремонта беше само 1400 лв. , срещу 2 бона каско .

ДГД всички застрахователи - всяка година да троща колата , пак ще съм на печалба , отколкото да я застраховам.

Коментар

Първоначално изпратено от NYSERookie
        Първоначално изпратено от jedi
        Засега се очертава май да разберем кои са най-лошите застрахователи

Но това също дава много полезна информация - от кои застрахователни дружества клиентите са най-недоволни...

Интересно дали накрая няма да се окаже, че "всички са маскари" [/img]
        Естествено е да се опитат да не платят:-) Това им е бизнес в края на краищата :-)
        Има една много хубава приказка в БГ
        Ко мине уе бате :-)
        Лошото е , че българина е свикнал да го мачкат. Казват му не става и той се отказва , вместо да си търси правата .
        Интересно що в Щатите, дето се съдят за добър ден нещата стават.
        щОТО СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА :-)
        Малко извън темата ама проблема в България не е, че никой не си търси правата. Проблема е че никой не си знае задълженията. Повечето бъркат и си мислят, че задълженията са им права. Това се вижда по пътищата, мръсните паркове, милионите фасове по улиците, дамските превръзки и бутилки в морето и т.н и т.н. и А има още толкова много, че ти е бедна фантазията

Сега по темата - гласувах за Allianz
        Но общо взето винаги ще имаш проблем с даден застраховател в даден период от време

Коментар

Първоначално изпратено от jedi

Но това също дава много полезна информация - от кои застрахователни дружества клиентите са най-недоволни...

Естествено е да се опитат да не платят:-) Това им е бизнес в края на краищата :-)
          Има една много хубава приказка в БГ
          Ко мине уе бате :-)
          Лошото е , че българина е свикнал да го мачкат. Казват му не става и той се отказва , вместо да си търси правата .
          Интересно що в Щатите, дето се съдят за добър ден нещата стават.
          щОТО СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА :-)
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Такаааа

Коментар

• Не знам кой е най-добрият, но ще ви споделя какво ми се случи в дженерали / нарочно е с малка буква/. Отидох с майка ми да заведем щета на нейния автомобил и един сприхав старец, който прави огледа имаше наглостта да каже че майка ми - жена на 60 години с престижна и добре платена профисия, се опитва да излъже компанията за да изкара някой лев и че сама си е нанесла щетите. В крайна сметка платиха, но вече 6 автомобила не са техни клиенти, а ще станат и повече.
              Мога само да ви препоръчам съд до дупка за разберат, че е по евтино да плащат коректно отколкото после да плащат и разноските по делото и лихвите и адвоктски хонорари и така нататък.

Коментар

• Тоя който плаща най-много, с най-малко разправии .

Коментар

• най добрия застраховател е познатия застраховател

Коментар

• Не знам кой е най добрия.Такъв май няма:-)
                    Но мога да кажа кой ми създаде най- големи проблеми :-)
                    Allianz , решиха да се правят на велики , за една спестовна застраховка живот.Отказаха ми клейма.
                    Няма да обяснявам по какъв начин се съгласиха да го преразгледат.
                    Междувременно обаче директора по клеймовете го бяха сменили и новия отказа отново.В мое присъствие и на адвоката ми , стария директор , докато го запознаваше със ситуацията му каза: ' ТОЗИ Е ОСОБЕН СЛУЧАЙ. ТЪРСИ СИ ПРАВАТА.' Та платиха накрая де :-)
                    В момента им подготвям една неприятна изненадка :-)и ще ги видя в съда скоро :-)
                    Така, че търсете си правата , иначе винаги ще гледат да ви пре..т застрахователите.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jedi
                      Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                      Крийте темата да не я види би_гугъл.
                      Хм, ама кое е би_гугъл и защо да я крием темата?
                      би_гуугъл е един "симпатяга" който манипулира анкети по партийна поръчка

А от резултата до сега, ми се струва, че всеки е гласувал за своя застраховател

Коментар

• Васил Илиев

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                          Крийте темата да не я види би_гугъл.
                          Хм, ама кое е би_гугъл и защо да я крием темата?

Коментар

• Крийте темата да не я види би_гугъл.

Коментар

• Кой е най-добрия застраховател?

Здравейте!

Темата ми е провокирана от подобна тема за банките тук. Искам да инициирам дискусия кои са най-добрите застрахователни компании у нас. Нарочно оставям понятието "най-добри" отворено и недефинирано. Нека всеки да напише в какво отношение и по какви критерии, или в кои области, счита някое дружество за най-добре или най-зле представящо се. "Отличниците", както и "изоставащите" може да са различни в различните класации - обслужване на клиенти, продуктова гама, професионализъм на служителите и мениджмънта, ...

Засега няма да изразявам лично мнение

Пускам и анкета, която да покаже някаква статистика.
                              0
                              Булстрад
                              0%
                              0
                              ДЗИ
                              0%
                              0
                              Алианц
                              0%
                              0
                              БулИнс
                              0%