Първоначално изпратено от Боримечката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от stdmvМоля да ме извините за лекото отклонение, но имам въпрос: CFA, освен на фондовите пазари, полезен ли е за друга област на бизнеса (и в тесен аспект - на финансите)? Ако да, кои са тези области?
Този сертификат е пряко свързан с инвестиционната професия.
Има много други добри сертификати за финансови мениджъри, счетоводители, и "мениджърско счетоводство".
Ако искате да се занимавате изрично с инвестиции, тогава Ви е необходим CFA.
П.П. Аве шматки, CFO /chief financial officer/, CEO /chief executive officer/, CIO /chief investment officer/ всичко това са постове бе другари, работни позиции, а не сертификати. Сбъркали сте жанра. :-)
Искам да ти кажа че CFA ама въобще не ти трябва да си CFO, повече би ти помогнало ако си ACCA, но не и CFA, а най-добре MBA Finance или MSc Finance )))
Коментар
-
Anton Chigurh
Оставете Иветка. Сега е на гребена на вълната заради CFA. Нали ще става CFO. Проявете малко разбиране моля ви.
Коментар
-
Благодаря за отговора. А също съм оглеждал "сертификатите" и именно затова попитах. За мен по подходящи са по-финансовите и тези за управленско счетоводство.
Писанията на бъдещите CFO-та, с ниво на културата до епитета "draska4i" без завършен 1-ви клас (там се учи азбуката), предлагам да не коментираме... Те сами говорят за себе си.
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от stdmvМоля да ме извините за лекото отклонение, но имам въпрос: CFA, освен на фондовите пазари, полезен ли е за друга област на бизнеса (и в тесен аспект - на финансите)? Ако да, кои са тези области?
Има много други добри сертификати за финансови мениджъри, счетоводители, и "мениджърско счетоводство".
П.П. Аве шматки, CFO /chief financial officer/, CEO /chief executive officer/, CIO /chief investment officer/ всичко това са постове бе другари, работни позиции, а не сертификати. Сбъркали сте жанра. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от stdmvМоля да ме извините за лекото отклонение, но имам въпрос: CFA, освен на фондовите пазари, полезен ли е за друга област на бизнеса (и в тесен аспект - на финансите)? Ако да, кои са тези области?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvМоля да ме извините за лекото отклонение, но имам въпрос: CFA, освен на фондовите пазари, полезен ли е за друга област на бизнеса (и в тесен аспект - на финансите)? Ако да, кои са тези области?
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Ivetkami za CFO i 20K zaplata :0
Коментар
Коментар