на такъв ли ти приличам?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Файненшъл таймс: Социалистите се провалят в България
Collapse
X
-
КИФ - не знаех, че правиш такъв старателен преглед на печата и архивираш, че си нарочил именно "Дневник" дали е писал или не за нещо.
Изобщо не ми пука дали "Дневник" или някой друг е коментирал този последен скандал от губернията на Никито Василев - http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=485630
Фен ли си на Ники Василев?
Коментар
-
Благодаря за определението)))
Щом аз съм проблема на тази страна - положението наистина е ужасно.
Ти прочете ли ми целия пост?
Ти рекламен агент на в-к Дневник ли си? - като е единствения вестник писал за това, аз те попитах, а къде беше същия вестник преди 7 месеца когато пък беше единствения НЕ писъл за урните?!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПрофит-чо, не съм я чел статията, защото ти казах защо - ама Ники Василев прави поразии от близо 8 години, а те чак сега ли се сетиха за него - ами да вземем например поразията му с урните за изборите - в рамките само на 6 месеца Никито обяви 2 държавни поръчки за цялостна подмяна на урните и за изборите за Евродепутати, и за местните избори, които бяха по-малко от 6 м. след първите. 2 млн. ей така потънаха в единствената фирма в България, която е допусната и на двата търга - защото нали се сещаш, че е супер сложна изработката
А тук става дума за нещо конкретно, огласено само от един вестник: http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=485630
Пояснявам - кипи симулация на труд, съзнателно се завишават разходите (5 и 4 звездни хотели вместо 3), и се избират свързани с управляващите фирми (хотели, организация, кейтъринг, лектори) към които се стичат тези немалко пари. Няма свободен конкурс и отчетност, разбира се.
Че е правил и прави и други поразии Ники, не оправдава настоящата му. Най-важното - българите и България също са данъкоплатци в европейския бюджет.
Коментар
-
Преди 2-3 години готвейки се да блезем в ЕU четях мнения за и против във в. "Сега". Един от авторите изтъквайки отрицателни страни на процеса, даваше пример за Гърция как изразходвали средствата от фонда "Развитие на високопланинските райони" - ами накупили си хората джипове. Примера му беше защо да внасяме яки вноски и после някой европейски бюрократ да следи формално как усвояваш парите. Примери има много сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПрофит-чо, не съм я чел статията, защото ти казах защо - ама Ники Василев прави поразии от близо 8 години, а те чак сега ли се сетиха за него - ами да вземем например поразията му с урните за изборите - в рамките само на 6 месеца Никито обяви 2 държавни поръчки за цялостна подмяна на урните и за изборите за Евродепутати, и за местните избори, които бяха по-малко от 6 м. след първите. 2 млн. ей така потънаха в единствената фирма в България, която е допусната и на двата търга - защото нали се сещаш, че е супер сложна изработкатада се вземат парите
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Профит-чо, не съм я чел статията, защото ти казах защо - ама Ники Василев прави поразии от близо 8 години, а те чак сега ли се сетиха за него - ами да вземем например поразията му с урните за изборите - в рамките само на 6 месеца Никито обяви 2 държавни поръчки за цялостна подмяна на урните и за изборите за Евродепутати, и за местните избори, които бяха по-малко от 6 м. след първите. 2 млн. ей така потънаха в единствената фирма в България, която е допусната и на двата търга - защото нали се сещаш, че е супер сложна изработкатаВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПрофитОтносно "доброто" управление и "усвояването" на европейските пари - ето още нещо любопитно. Някои биха го нарекли "скандално":
Луксозните семинари на администрацията
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=485630
Но това няма значение. Важното е, че пишат истината. Това за семинарите на Ники Василев е поразително и няма да бъде публикувано на много места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПрофитОтносно "доброто" управление и "усвояването" на европейските пари - ето още нещо любопитно. Някои биха го нарекли "скандално":
Луксозните семинари на администрацията
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=485630
Доходите ще нарастват с ускоряване на икономическия растеж и конкурентоспособността на страната
„http://insurance.bg” / 12.10.2007
Бизнесът подкрепя правителството за реформи в публичния сектор
Доходите ще нарастват с ускоряване на икономическия растеж, производителността и конкурентоспособността на страната. Това са част от изводите в Бялата книга за българската икономика и бизнес през 2006 г. – „Краят на прехода – европейското бъдеще”. Тя бе връчена на премиера Сергей Станишев от председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Иво Прокопиев. В срещата участва целият Управителен съвет на организацията, в който са водещи представители на бизнеса от всички сектори. Бялата книга е анализ на развитието на българската икономика през 2006 г. и е оценка на европейските предизвикателства и перспективи.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар