Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Joint Venture Германия / България
Collapse
X
-
niki5
Не знам дали си следвал и ти тук, но тези които са, знаят че тук просто не се мързелува. И все пак очарована съм, че два пъти обръщаш внимание на моята "мързелива" тема
az pak po cjal den marzeluvam i draznja nikola po skype-a,
sled malko otivam na bar do kцln, ako iskash idvai
Коментар
-
Благодаря phjord, отношението ти ме кара да пиша на кирилица
Не знам дали си следвал и ти тук, но тези които са, знаят че тук просто не се мързелува. И все пак очарована съм, че два пъти обръщаш внимание на моята "мързелива" тема
Между другото, ти да не си мислиш, че в разработката ми трябва да има само списък на фирми.... Много си груб и затова нямаш пожелания за успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvete02Niki, dobre doshyl si, no pobyrzaj, zashtoto mi izticha erasmus-semestyra)) pozvoli mi da se vyrna kym temata mi. V bylgaronemskata kamara vsyshtnost mogat da mi dadat konrakti i t.n. no nqma bezplaten obqd. Az razchitam na bezplatna samo zakuska, taka che ako nqkoj se seshta sa joint venture's v Bylgariya, shte e vyrha
i pratete malko slynce ot BG kato tolkova peche))
Влизаш в "членове","списък на членове" и там ще се ориентираш по описание и сайта на компаниите. Не чакай всичко да ти се даде на готово защото най-много до миньорите там до теб да стигнеш. Айде успех.
Коментар
-
Niki, dobre doshyl si, no pobyrzaj, zashtoto mi izticha erasmus-semestyra)) pozvoli mi da se vyrna kym temata mi. V bylgaronemskata kamara vsyshtnost mogat da mi dadat konrakti i t.n. no nqma bezplaten obqd. Az razchitam na bezplatna samo zakuska, taka che ako nqkoj se seshta sa joint venture's v Bylgariya, shte e vyrha
i pratete malko slynce ot BG kato tolkova peche))
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от tsvete02niki5, az sym v gelsenkirchen v edno Fachhochschule i sme samo dvama bylgari....)) nqma koj da popitam. Kato bqh na konsultaciq s prepodavatelq si mi kaza edna edinstvena firma i to se okaza che ima jointventuri iz cqla iztochna evropa, no ne i v Bylgariq....
Osven da otskocha do Mьnster,a?
phjord, blagodarya za sajta, sega shte go ogledam vnimatelno!
Pozdravi na vsichki ot skuchna i vlajna Germaniq
Коментар
-
niki5, az sym v gelsenkirchen v edno Fachhochschule i sme samo dvama bylgari....)) nqma koj da popitam. Kato bqh na konsultaciq s prepodavatelq si mi kaza edna edinstvena firma i to se okaza che ima jointventuri iz cqla iztochna evropa, no ne i v Bylgariq....
Osven da otskocha do Mьnster,a?
phjord, blagodarya za sajta, sega shte go ogledam vnimatelno!
Pozdravi na vsichki ot skuchna i vlajna Germaniq
Коментар
-
http://bulgarien.ahk.de/bg/home/
Разгледай този сайт на българо-германската камера. със сигурност ще намериш каквото търсиш. Успех.
Коментар
-
niki5
Abe v Mьnster ste tolkova balgari- nikoi li ne zane
Коментар
-
Joint Venture Германия / България
Здравейте
Можете ли да ми посочите немски фирми, които са основали joint venture в България с български фирми. Евентуално някакви контакти с тези фирми (e-mail или site). Това ми трябва за студентски доклад, нищо особено
Благодаря предварително на всички, които ще обърнат внимание на моята тема!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар