IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Joint Venture Германия / България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• hahaha, завиждам ти хайде, идвай да ме взимаш от дорстен )))) пък аз ще си решарширам в бара

Коментар

• Не знам дали си следвал и ти тук, но тези които са, знаят че тук просто не се мързелува. И все пак очарована съм, че два пъти обръщаш внимание на моята "мързелива" тема

az pak po cjal den marzeluvam i draznja nikola po skype-a,

sled malko otivam na bar do kцln, ako iskash idvai

Коментар

• Благодаря phjord, отношението ти ме кара да пиша на кирилица
            Не знам дали си следвал и ти тук, но тези които са, знаят че тук просто не се мързелува. И все пак очарована съм, че два пъти обръщаш внимание на моята "мързелива" тема

Между другото, ти да не си мислиш, че в разработката ми трябва да има само списък на фирми.... Много си груб и затова нямаш пожелания за успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvete02
              Niki, dobre doshyl si, no pobyrzaj, zashtoto mi izticha erasmus-semestyra )) pozvoli mi da se vyrna kym temata mi. V bylgaronemskata kamara vsyshtnost mogat da mi dadat konrakti i t.n. no nqma bezplaten obqd. Az razchitam na bezplatna samo zakuska, taka che ako nqkoj se seshta sa joint venture's v Bylgariya, shte e vyrha

i pratete malko slynce ot BG kato tolkova peche ))
              Не мързелувай момче!
              Влизаш в "членове","списък на членове" и там ще се ориентираш по описание и сайта на компаниите. Не чакай всичко да ти се даде на готово защото най-много до миньорите там до теб да стигнеш. Айде успех.

Коментар

• Niki, dobre doshyl si, no pobyrzaj, zashtoto mi izticha erasmus-semestyra )) pozvoli mi da se vyrna kym temata mi. V bylgaronemskata kamara vsyshtnost mogat da mi dadat konrakti i t.n. no nqma bezplaten obqd. Az razchitam na bezplatna samo zakuska, taka che ako nqkoj se seshta sa joint venture's v Bylgariya, shte e vyrha

i pratete malko slynce ot BG kato tolkova peche ))

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvete02
                  niki5, az sym v gelsenkirchen v edno Fachhochschule i sme samo dvama bylgari.... )) nqma koj da popitam. Kato bqh na konsultaciq s prepodavatelq si mi kaza edna edinstvena firma i to se okaza che ima jointventuri iz cqla iztochna evropa, no ne i v Bylgariq.... Osven da otskocha do Mьnster,a?

phjord, blagodarya za sajta, sega shte go ogledam vnimatelno!

Pozdravi na vsichki ot skuchna i vlajna Germaniq
                  e kak ste e vlagna pri nas slance pe4e, ne zaneh 4e i u Schalke 04 si imate Hochschule. Ste vi doida na gosti

Коментар

• niki5, az sym v gelsenkirchen v edno Fachhochschule i sme samo dvama bylgari.... )) nqma koj da popitam. Kato bqh na konsultaciq s prepodavatelq si mi kaza edna edinstvena firma i to se okaza che ima jointventuri iz cqla iztochna evropa, no ne i v Bylgariq.... Osven da otskocha do Mьnster,a?

phjord, blagodarya za sajta, sega shte go ogledam vnimatelno!

Pozdravi na vsichki ot skuchna i vlajna Germaniq

Коментар

• http://bulgarien.ahk.de/bg/home/

Разгледай този сайт на българо-германската камера. със сигурност ще намериш каквото търсиш. Успех.

Коментар

• ...

Коментар

• Abe v Mьnster ste tolkova balgari- nikoi li ne zane

Коментар

• Joint Venture Германия / България

Здравейте

Можете ли да ми посочите немски фирми, които са основали joint venture в България с български фирми. Евентуално някакви контакти с тези фирми (e-mail или site). Това ми трябва за студентски доклад, нищо особено

Благодаря предварително на всички, които ще обърнат внимание на моята тема!
                          Working...
                          X