If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе мина ми нещо през ума днес и то е следното
ако ЕС няма желание да дава пари на БГ докато коалицията е на власт !!!! Ако са решили да задържат средствата до 2009 когато са парламентарните избори и когато може да има друго правителство!!??! И да навлезнат други компаний , които да усвоят средствата за инфраструктура !?!
Ако тази хипотеза се сбъдне не ми се мисли
не е препоръка за нищо!!!!!! просто ми мина през ума че може и такъв вариант да се случи
+1
Dogan se gotvi da gi usvoqva eu fondovete kato sapard, ama na eu vece im e qsno che taka finansirat turskata partia - vaprosa e: na kogo mu puka
абе мина ми нещо през ума днес и то е следното
ако ЕС няма желание да дава пари на БГ докато коалицията е на власт !!!! Ако са решили да задържат средствата до 2009 когато са парламентарните избори и когато може да има друго правителство!!??! И да навлезнат други компаний , които да усвоят средствата за инфраструктура !?!
Ако тази хипотеза се сбъдне не ми се мисли
не е препоръка за нищо!!!!!! просто ми мина през ума че може и такъв вариант да се случи
MAC в Оптимизъм на БФБ - оплескал и Българския и английския:
Da..., golqmo mersi to K.K. i vsi4ki podobni
Let see market will talk.
Hong Kong HSCC Red Chip +57.37 +0.92% 6,282.88 today - yesterday + 4%
Sledvachata godina che e interesna. Uspeh na vsi4ki, i neka i sledvashtiqt pyt da ostavim horata da stoqt na opshkite, dokato si popylvame propuskite v portfela....... Smile
Lets market judge
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар