Първоначално изпратено от НЕСТОР
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пише се акции, а не акций!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobosПървоначално изпратено от BullyПървоначално изпратено от lobosфорума е добар но до кам 19 00 часа после много се разбарква с намесата на алкохола
лично мнение !
a sega redaktirai
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bai ToshoТема за правата на Елтос:
Здравейте
Наскоро закупих права на Елтос и се чудя ,какво ще стане ако до 31 октомври не ги продам ?какво става с тях?
Ще съм задължен да къпя акций спрямо правата които имам или се губят?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobosПървоначално изпратено от BullyПървоначално изпратено от lobosфорума е добар но до кам 19 00 часа после много се разбарква с намесата на алкохола
лично мнение !
a sega redaktirai
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullyПървоначално изпратено от lobosфорума е добар но до кам 19 00 часа после много се разбарква с намесата на алкохола
лично мнение !
a sega redaktirai
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРСПЕКУЛАНТИ а? Ами станете и вие такива бе господа журналисти, ама не щете, защото не ви стиска!
Естествено, че така статията бие на учи и предполага по-голям интерес от самото заглавие.
Не ме обижда подобна квалификация , но вас ДРАСКАЧИ вероятно ще ви е обидна.
Коментар
-
Krasimir Nikolov ни съветва в "Паника на БФБ":
"някой полезни неща
1/Не се продава при паника или ако придаде6 на 10 купи пак на 9.50 2/просто не продавай когато си купил и си нов на борсата, а изчакай да се оправят нещата/ / винаги се оправят в държавата тепърва ще има много парички/
3/при паника не гледай кутировките в нета и ъобще не се притенявай, след 3-4 дни може и да е по-добре"BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар