IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пише се акции, а не акций!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
    Прегледах си постинга с фразата " бие на учи " - и аз както е очевидно съм се изложил яко. Да си призная бях малко афектиран, писах бързо и не си прочетох писанията , за което най-приятелски моля домакините на този форум да ме извинят.
    Тъпо, много тъпо е когато се хващаме за запетаята, вместо да се опитаме да вникнем в идеята на пишещия.

Коментар

• Не трябва ли да е "esta correcto"?

Иначе ето още един грамотен участник във форума:

Първоначално изпратено от bobi13
      За мене форума е място където виждам какво мислят другите учасници за компанийте в който инвестират.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
        Първоначално изпратено от Bully
        Първоначално изпратено от lobos
        форума е добар но до кам 19 00 часа после много се разбарква с намесата на алкохола
        лично мнение !
        толкова правописни грешки в едно изречение си е направо постижение... ама срамно
        que pasa tio tienes algo que no es corekto si eres mal a toma...cull..con tu ..mad...i tu cosa ....
        a sega redaktirai
        Hombre, пише се "correcto" а не "corekto"

Коментар

• Първоначално изпратено от Bai Tosho
          Тема за правата на Елтос:

Здравейте

Наскоро закупих права на Елтос и се чудя ,какво ще стане ако до 31 октомври не ги продам ?какво става с тях?

Ще съм задължен да къпя акций спрямо правата които имам или се губят?
          Хе-хе-хе - и теляците взеха да търгуват на БФБ... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прегледах си постинга с фразата " бие на учи " - и аз както е очевидно съм се изложил яко. Да си призная бях малко афектиран, писах бързо и не си прочетох писанията , за което най-приятелски моля домакините на този форум да ме извинят.

Коментар

Първоначално изпратено от Bully
              форума е добар но до кам 19 00 часа после много се разбарква с намесата на алкохола
              лично мнение !
              толкова правописни грешки в едно изречение си е направо постижение... ама срамно
              que pasa tio tienes algo que no es corekto si eres mal a toma...cull..con tu ..mad...i tu cosa ....
              a sega redaktirai
              probvai ti s poveche !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bully
                лично мнение !
                a sega redaktirai

Коментар

лично мнение !

Коментар

• Бе вий ли ш' ми кажити къ да пиша, А?

Коментар

• Новия римлянин във форума,дето го срещнах днес беше "корекций"!
                      А може и да съм бил разсеян и да не съм му обръщал внимание до сега

Коментар

• "Да работя в Лесопласт, но не инвестирам в акций още съм заек и много неща не са ми ясни.Следя борсата от 6 - 7 месеца и много скоро ще опитам и аз."

Боби 13, работник в Лесопласт, второ мнение в инвестора. В темата за лесото разбира се

Коментар

• Edin pich se izsra vuv foruma s медий.

Коментар

• нов хит имаме: "удушник"

е вярно, в оригинал е "udu6nik" написано, но красотата на думата се разкрива повече на кирилица, не мислите ли ?

"the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                              СПЕКУЛАНТИ а? Ами станете и вие такива бе господа журналисти, ама не щете, защото не ви стиска!

Естествено, че така статията бие на учи и предполага по-голям интерес от самото заглавие.

Не ме обижда подобна квалификация , но вас ДРАСКАЧИ вероятно ще ви е обидна.
                              Сигурен съм, че колегата е бързал, ама все пак си остава интересно... ;0)

Коментар

• Krasimir Nikolov ни съветва в "Паника на БФБ":

"някой полезни неща
                                1/Не се продава при паника или ако придаде6 на 10 купи пак на 9.50 2/просто не продавай когато си купил и си нов на борсата, а изчакай да се оправят нещата/ / винаги се оправят в държавата тепърва ще има много парички/
                                3/при паника не гледай кутировките в нета и ъобще не се притенявай, след 3-4 дни може и да е по-добре"
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X