IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA Учебници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавам CFA 2008 Curriculum (6 учебника чисто нови и неотваряни)

САМО ЗА 200 лв!

cfasokolov@yahoo.com

Коментар

• Здравеите отново

ако някой знае откъде мога да си намеря калкулатор за изпита по CFA?

От плесио казаха 4е 6тели да доставят по някое време, ама ми е твърде дале4е ....

Лека

Коментар

• Здравейте
        някой знае ли дали у4ебниците на CFA са достатъ4но добри или е по-добре да у4а по тия на Schweser ?

Малко съм закъснял за у4енето, не знам дали 6те мога да наваксам и тва ми е важно .....

Коментар

• защо не направим отделна тема за зазлични задачи от CFA, аз съм готов да помагам с каквото мога.

Коментар

• В рамките на 1 седмица горе долу.
            Простотията е, че когато пристигнат трябва да се ходи до митницита на летището, за да попълниш митническа декларация, плащаш, след което чакаш няколко часа (най-малко) за обработка на документите... А както се сещаш служителите там са мноооого любезни и услужливи... Загубих си цял ден за това!

Коментар

• Бихте ли ми казали , колко време след регистрацията и плащането пристигат учебниците ?
              Благодаря

Коментар

• Tarsia da sformiram grupa v Sofia za podgotovka za CFA L1 June 2008. Ako niakoi se interesuva molia da mi pishe na: pavellsv@yahoo.com.au

Коментар

• Първоначално изпратено от ngeorgiev
                  syjalqvam za latinicata. nqmam kirilizaciq.

v BG li shte se qvqvate za CFA? to izobshto mojeli da se provede izpita v BG?

az shte hodq v London
                  а, не бе ... ние тук сме на село щото

изпита си го държим в София

Коментар

• syjalqvam za latinicata. nqmam kirilizaciq.

v BG li shte se qvqvate za CFA? to izobshto mojeli da se provede izpita v BG?

az shte hodq v London

Коментар

• za L1 veche e 1000$ izpit+uchebnici

Коментар

• Миналата седмица получих моите за L II. Цената във фактурата е $170 и дължимото ДДС е само върху тази сума.
                        По-важното е че транспортните раходи са за тяхна сметка, кашончето с учебниците е 8кг

Коментар

• Mecho, dobre si razbral, ot 2008 godina taksata vklu4va u4ebnicite. Zna4i EU nama import tax varhu textbooks from USA, taka 4e 6te plati6 DDS 20% plus shipping. Kam $130 dolara otgore 6te izliza spored men.
                          In Goze We Trust

Коментар

• ima li nqkoj kojto se e zapisal za Juni? az togava mislq da se qvqvam

Коментар

• Здравейте,
                              това е информация от сайта на CFA program - "Beginning with the 2008 exams, the exam registration fee also includes the complete curriculum and one sample exam. The curriculum portion of the fees will be taxed in MA, NY, NJ, VA, PA, IL, and Canada. Customs fees may be required for international customers. "
                              Някой може ли да ми разясни - това означава, че в цената от 390$ влизат и учебните материали, но не влизат митническите такси, така ли? И как да разбера колко отгоре ще се върже на цената?
                              Благодаря предварително.

Коментар

• Schweser учебници

До колкото виждам от сайта на Schweser, учебниците за юни 2008г. CFA level 1 вече се предлагат. Цената е $579 за Essentials package плюс $50.2 минимум за доставка до БГ плюс $118.2 мито на летище София освен с познат митничар. Та общо $747.40 или около 1027лв. по петъчния курс. Предлагам ако има и други които ще се явяват на level 1 през юни и биха искали да поспестят някой и друг лев да поръчаме учебници заедно и след това да ги снимаме, като си разделим разходите. Аз не държа дали в мен ще остане копието или оригиналът, въпросът е да може да се чете. Ако сте заинтересовани пишете ми на ivston031@yahoo.com

Коментар

Working...
                                X