Първоначално изпратено от sonia.georgieva.750
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превод на пари от чужбина до БГ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sonia.georgieva.750 Разгледай мнениеИмам въпрос?Как в ЕС от Германия за България ти трябва Задграничен паспорт за да изпратиш пари в БГ
Друг е въпроса,че никой не ебава нашите лични карти,особено старите...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Според директива 2560/2001 на ЕС от 1 юли 2003 г., ако правите паричен превод в границите на ЕС, той не би трябвало да струва повече от стойността на вътрешнопаричен превод в страната, от която изпращате парите.
Конкретен пример:
Изпращам месечно пари от Германия (Deutsche Bank) до БГ в размер на 300-600 евро. Сметката на получателя е в Първа инвестиционна банка и такси не сам плащал нито в Германия, нито в БГ. Проучете на страниците на БГ банки, дали самите те ударжат комисионни, тъй като съм попадал на доста фрапантни случаи.
Коментар
-
Re: Превод на пари от чужбина до БГ
Първоначално изпратено от pips_hunterZdraveite,
moje li nqkoi da mi pomogne za slednoto:
tursq nai eftinia na4in da prehvurliam vseki mesetz okolo 300 EUR v BG. Za sega tova koeto pravq e da gi teglq ot bankomat s Visa card... No v BG bankomatite imat limit - 400 lv (nqkoi moje bi znae bankomat koito puska po pove4e )
Blagodarq
Bobi
Къде му е проблема на човека - в прехвърлянето на парите или в тегленето им??!!
Коментар
-
Re: Преводи от чужбина
Първоначално изпратено от pupsfПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от pupsfЧета във форума, че търсите информация как да си превеждате пари от чужбина. Мога да ви обясня за Централна Кооперативна Банка понеже съм запознат. Имате няколко варианта за преводи: Уестърн Юнион, Мъни Грам и Суифт валутни преводи. Най добре е да си разкриете валутни сметки там, които са безплатни и да си превеждате парите.
novacite da 4etat vnimatelno!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от pupsfЧета във форума, че търсите информация как да си превеждате пари от чужбина. Мога да ви обясня за Централна Кооперативна Банка понеже съм запознат. Имате няколко варианта за преводи: Уестърн Юнион, Мъни Грам и Суифт валутни преводи. Най добре е да си разкриете валутни сметки там, които са безплатни и да си превеждате парите.
Коментар
-
Re: Превод на пари от чужбина до БГ
Първоначално изпратено от pips_hunterZdraveite,
moje li nqkoi da mi pomogne za slednoto:
tursq nai eftinia na4in da prehvurliam vseki mesetz okolo 300 EUR v BG. Za sega tova koeto pravq e da gi teglq ot bankomat s Visa card... No v BG bankomatite imat limit - 400 lv (nqkoi moje bi znae bankomat koito puska po pove4e )
Blagodarq
Bobi
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от pupsfЧета във форума, че търсите информация как да си превеждате пари от чужбина. Мога да ви обясня за Централна Кооперативна Банка понеже съм запознат. Имате няколко варианта за преводи: Уестърн Юнион, Мъни Грам и Суифт валутни преводи. Най добре е да си разкриете валутни сметки там, които са безплатни и да си превеждате парите.
Коментар
-
Преводи от чужбина
Чета във форума, че търсите информация как да си превеждате пари от чужбина. Мога да ви обясня за Централна Кооперативна Банка понеже съм запознат. Имате няколко варианта за преводи: Уестърн Юнион, Мъни Грам и Суифт валутни преводи. Най добре е да си разкриете валутни сметки там, които са безплатни и да си превеждате парите.
Коментар
Коментар