IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доволни ли сте от COBOS?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• COBOS

COBOS-а е супер да са живи и здрави тия дето са го измислили

Коментар

• COBOS

не мога да влязааааааааааа - зарежда от 15 мин

Коментар

• COBOS

Автоматично ли ти вкарва сделките в портфейла?

Коментар

• COBOS

Аз лично съм много доволен, когато най-много ти трябва не работи.

Коментар

• COBOS

Бихте ли ми казали какво дава като опциа прозореца портфеил и реално удобен ли е?От ИП-то ми казват че нямал смисъл и бил активен само 2 дни!?

Коментар

• COBOS

sdelkite samo za denia li se vijdat v Cobosa?

Коментар

• COBOS

моят прозорец портфеил никога не е бил активен.допълнително ли заплащате за него?

Коментар

• COBOS

В портфейла не се изчислява комисионната на ИП-то. Нея винаги трябва да си я смяташ сам. Е, питам аз, за какво ви е тогава тоя портфейл?

Коментар

• COBOS

Прозореца портфеил ми е активен от 1 седмица ,ползвам кобос от началото на годината.
                    Сключих сделка и текущото ми реално парично салдо намаля само със стойноста на сделката.изчаках 3 дни и пак същото ,никакви следи от комисиони . Кога посредника си ги взема ? Вярно че става въпрос за жълти стотинки ,но е важен принципа .

Коментар

• COBOS

COBOS-a si e extra zashtoto bez nego shte chakame naravno s babite i dqdovcite pred i v ИП-ци.

Коментар

• COBOS

На всички въпроси отговорът е "не".

Коментар

• COBOS

Бихте ли ми казали на кобос визуализират ли се комисионите на посредника ?
                          възможно ли е сметката ми да е на минус ? посредника ще потвърди ли сделка ако в сметката ми не останат пари за комисиона ?
                          Текущото реално парично салдо наистина ли е реално или трябва да се приспадат комисиони ?
                          Предварително ви благодаря за отговорите .

Коментар

• COBOS

za men cobos e dostatu4na platforma za BG pazara.
                            samo da vzemat da se dogovoriat s IP-tata za ot4itane na komisionnite, 4e tova si e napravo koshmar!
                            samite puk IP-ta imat niakakuv srok za vpisvane na zakupeni ili prodadeni akcii, prez koito ne znaesh po4ti nikoga(pri 4esti operacii) s kakvo v deistvitelnost razpolagashi dosta puti otivash na seriozen MINUS v kontoto pri IP-ka.

Коментар

• COBOS

За мен COBOS-a е абсолютно бездарна и недомислена платформа (ако може дори да се нарече платформа)

Коментар

• COBOS

Промените в новата версия са доста приятни. Поздравления за разработчиците.

Коментар

Working...
                                X