IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да напиша бизнес план?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С учебна цел пише човека, но според мен по-скоро търси готов план. Ей за това като каже бизнеса, че кадрите са неподготвени и навеждаме глави виновно, после хвърляме вината върху остарялата материална база и ни лук яли ни лук мирисали.
    А когато шефа възложи бизнес план с цел инвестиция в даден сектор, тогава ще я "смятаме", нали....
    Аз не мога да си представя бизнес план от 25-30 страници. Освен ако няма поне 10 приложения с поне по 5 страници.
    Според мен да говорим за бизнес план под 70-80 стр. е просто несериозно.
    Но хайде питайте, ще помагаме до колкото можем

Коментар

• Искаш да свършиш работа /да се НАУЧИШ/ или да отбиеш номер?
      Щото двете неща са различни.
      Ако е първото, сам ще ни напишеш плана, а от тук ще помагаме.
      Ако ли е второто, не ни губи времето

Коментар

• Здравейте, трябва ми бизнес план с учебна цел. Нещо около 25-30 страници.

Здравейте, трябва ми бизнес план с учебна цел. Нещо около 25-30 страници, с финансови прогнозни потоци, аз ще си го преправя, просто финансовата част е доста специфична и трудоемка. Svetozarmlad@abv.bg

Коментар

• ...а маслини ще давате ли?

Коментар

• viktor_tzvetanov@abv.bg и аз благодаря предварително !

Коментар

• prashanova@abv.bg благодаря предварително

Коментар

• Дай мейл да ти пратя готови
                Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Нещо изпитано ли искаш, или нещо, което има потенциал да му бъде отпуснат кредит? Искаш още и бизнес да развиеш, или да отбиеш номер? Сериозно, има разлика: За отбиването на номер всички знаят или се досещат но, най-често, и смисълът му е изтекъл преди 5 години, и банкерите, нещо чудно, отново да му отпуснат дори по някой лев. за ралика от това, един истински бизнес-план, най-често, се среща със заявлението "вие ни докажете 6 месеца пазарно присъствие, и тогава ще помислим". Което поставя и истинския ти бизнес в параграф 22, и дъни директно банкерите като истински идиоти но, на тях не им пука, те са достатъчно тъпи и вече са спрели да мислят...
                  Та, отново:
                  - Какво целиш? В смисъл да ти помогнем, де

Коментар

• мислех си за селски хоремаг ама там няма да мога да си избия дори вложения капитал, то на тоя хал какво ли би потръгнало, между другото съм съвсем сериозна и времето ме притиска

Коментар

• Ами...защо не разработиш квартална баничарница?

Коментар

• бизнес план

имам 2 седмици да си избера бизнес по който да подготвя бизнес план моля помогнете ми с такъв, иначе ще ми натресат някой бизнес дето и хабер нямам от него, благодаря ви предварително. Мейла ми е prashanova@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Който има нужда от бизнес план или нужда от още един поглед върху бизннес плана му, да ми пише, ще помагам.
                          Сигурен ли си, дохтуре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            За какво ти е - за часът по Свят и личност ли? :-)
                            Моля, моля. Часът се казва "Човек и общество"
                            Бизнес план сигурно е за часа по "домашен бит и икономика" Пфуууу кой измисля тези простотии

Коментар

• Който има нужда от бизнес план или нужда от още един поглед върху бизннес плана му, да ми пише, ще помагам.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Аз моя бизнес план го измислих на шестата бира в една кръчма и го нахвърлях на една салфетка...беше преди десетина години.
                                Седнете и вие да пиете, стига сте чакали на готово някой да ви прати нещо по интернет!

Коментар

Working...
                                X