Първоначално изпратено от Investorrr
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да правя 50K
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Ръгни ги в някой фонд и не му мисли. Ако се интересуваш бих ти препоръчал няколко, които ми допадат на мен. Пиши на ЛС, за да не им правим евтина реклама.
Коментар
-
50 зелени хилки никак не са малко пари! Ако си нямах бизнес, а имах тези пари, сигурно щах да метна по-голямата част от тях по депозити, и да се обучавам с другата част на борсата, като постепенно освобождавам пари от депозитите и ги вкарвам на борсата. Определено бих се ориентирал и към доста по-нискорискови инвестиции, на които досега не съм обръщал внимание. Ако пък си имам бизнес - доверително управление. Ако пък знам език . . .Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Re: Какво да правя 50K
Първоначално изпратено от SOFIXПървоначално изпратено от rururuАко имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
каквото кажа,казвам го сериозно! Какво ли няма по света...
Коментар
-
Колега rururu, сигурен ли си, че можеш да "забравиш" за 1-2 години 50 000 $!? А за 3-4 години колко може да забравиш!? Шегувам се, разбира се! Аз бих ти препоръчал да си направиш животозастраховка с част от тази сума, но при този вариант ще ти се наложи да я позабравиш за по-дълго време. Но все пак ще постъпиш - не дай Боже - отговорно към наследниците си, които със сигурност няма да те забравят!!! :-)
Коментар
-
Имаше подобни теми със суми от 5к до 300к. Виж във финансова литература и съвети...там трябва да се намират...а ето една http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=3915
Тази е по близко до твойта сума http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=3676
Коментар
-
Re: Какво да правя 50K
Първоначално изпратено от rururuЗдравейте,
Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.
Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:
Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
Благодаря предварително.
Коментар
Коментар