If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да питаш по форумите какво да правиш с 50 хил. $ си е бая тъпа работа.
Да отговориш обаче нещо смислено - не е.
Аз получих и смислени отговори...
Коментар
Anton Chigurh
Ръгни ги в някой фонд и не му мисли. Ако се интересуваш бих ти препоръчал няколко, които ми допадат на мен. Пиши на ЛС, за да не им правим евтина реклама.
50 зелени хилки никак не са малко пари! Ако си нямах бизнес, а имах тези пари, сигурно щах да метна по-голямата част от тях по депозити, и да се обучавам с другата част на борсата, като постепенно освобождавам пари от депозитите и ги вкарвам на борсата. Определено бих се ориентирал и към доста по-нискорискови инвестиции, на които досега не съм обръщал внимание. Ако пък си имам бизнес - доверително управление. Ако пък знам език . . .
Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
Да питаш по форумите какво да правиш с 50 хил. $ си е бая тъпа работа.
Вярно SOFIX,но имам познат,който ме попита какво да прави със 150000$,поисках му 20000 какво прави с останалите незнам,но сега делим,горницата от 20000,готов е да ми прави.......
каквото кажа,казвам го сериозно! Какво ли няма по света...
Колега rururu, сигурен ли си, че можеш да "забравиш" за 1-2 години 50 000 $!? А за 3-4 години колко може да забравиш!? Шегувам се, разбира се! Аз бих ти препоръчал да си направиш животозастраховка с част от тази сума, но при този вариант ще ти се наложи да я позабравиш за по-дълго време. Но все пак ще постъпиш - не дай Боже - отговорно към наследниците си, които със сигурност няма да те забравят!!! :-)
Коментар