IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да правя 50K

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Investorrr
    Никола, имах друго мнение за теб, ама да даваш такива съвети, ми говори, че....няма нужда..
    ...много са си добри съветите, май не си го разбрал добре...мога и да ти кажа кой фонд ще препоръча - рисковия на Капман

Коментар

• Никола, имах друго мнение за теб, ама да даваш такива съвети, ми говори, че....няма нужда..

Коментар

• Re: Какво да правя 50K

Първоначално изпратено от SOFIX
        Да питаш по форумите какво да правиш с 50 хил. $ си е бая тъпа работа.
        Да отговориш обаче нещо смислено - не е.

Аз получих и смислени отговори...

Коментар

• Ръгни ги в някой фонд и не му мисли. Ако се интересуваш бих ти препоръчал няколко, които ми допадат на мен. Пиши на ЛС, за да не им правим евтина реклама.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций
            Имаше подобни теми със суми от 5к до 300к. Виж във финансова литература и съвети...там трябва да се намират
            прав си, трябваше да съм ги изчел преди да питам
            благодаря за линковете.

Коментар

• 50 зелени хилки никак не са малко пари! Ако си нямах бизнес, а имах тези пари, сигурно щах да метна по-голямата част от тях по депозити, и да се обучавам с другата част на борсата, като постепенно освобождавам пари от депозитите и ги вкарвам на борсата. Определено бих се ориентирал и към доста по-нискорискови инвестиции, на които досега не съм обръщал внимание. Ако пък си имам бизнес - доверително управление. Ако пък знам език . . .
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Първоначално изпратено от SOFIX
                Първоначално изпратено от rururu
                Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?
                Вярно SOFIX,но имам познат,който ме попита какво да прави със 150000$,поисках му 20000 какво прави с останалите незнам,но сега делим,горницата от 20000,готов е да ми прави.......
                каквото кажа,казвам го сериозно! Какво ли няма по света...

Коментар

Ако имам 50 000 долара, които съм склонен да забравя за 1-2 години - какво бихте ме посъветвали да направя с тях?

Коментар

• Колега rururu, сигурен ли си, че можеш да "забравиш" за 1-2 години 50 000 $!? А за 3-4 години колко може да забравиш!? Шегувам се, разбира се! Аз бих ти препоръчал да си направиш животозастраховка с част от тази сума, но при този вариант ще ти се наложи да я позабравиш за по-дълго време. Но все пак ще постъпиш - не дай Боже - отговорно към наследниците си, които със сигурност няма да те забравят!!! :-)

Коментар

• Имаше подобни теми със суми от 5к до 300к. Виж във финансова литература и съвети...там трябва да се намират...а ето една http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=3915
                      Тази е по близко до твойта сума http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=3676

Коментар

• 20 sfarm
                        7 himko
                        3 chim
                        20 mch,hes,eurins,emka и нещо дребно по избор,бих го подбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций
                          Има достатъчно подобни теми. Попрочети още.
                          е то е ясно, че без още четене няма да се мине. Много са обаче темите и съобщенията по тях и започнах да се загубвам ...

сега поне имам ориентир - да търся автор "конфуций"л
                          мерси!

Коментар

Първоначално изпратено от Caessar
                            Дай ги на мен,колега!
                            Ми тогава да попитам по друг начин - какво би ги направил, ако ти ги дам ;-)

Коментар

Здравейте,

Абсолютно нов и начинаещ съм, затова моля да бъда извинен за лаишките въпроси, които сигурно ще задавам.

Случайно попаднах на сайта но ми стана интересно и изчетох вече доста неща, но все още не мога да се ориентирам и реших да задам директен въпрос:

Благодаря предварително.
                              Дай ги на мен,колега!

Коментар

• Има достатъчно подобни теми. Попрочети още.

Коментар

Working...
                                X