Първоначално изпратено от atb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Kiyosi Itoboshko, kakvo stava sas servera ti? kak da se doberem do knijlqta opitah registraciq no dava Error?Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NinnaМоже ли някой да помогне с анализа на показателите на ИД.
Предварително благодаря!
АНАЛИЗ НА ЛИКВИДНОСТТА
1. НОК 4 869 396 640 268
2. Коефициент тек. Ликвидност 3,4678 3,3184
3. Коефициент на бърза ликвидност 3,4600 3,3281
АНАЛИЗ НА СТОП. ЛИКВИДНОСТ
1. Обръщаемост на запасите 0 0
2. Среден срок за събиране на вз-ята 4,7658 9,7606
3. Среден срок за плащане 18,0035 0
4. Обръщаемост на ДА 0 0
5. Обръщаемост на всички активи 0,2030 0,0820
АНАЛИЗ НА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТТА
1. Обща задл-ст 0,0017 0,0005
2. Дългоср. Задл-ст към собствениците 0 0
3. Нетна печалба към плащания на лихви 0 0
АНАЛИЗ НА РЕНТАБИЛНОСТТА
1. Обща рентабилност 15,0221 5,8231
2. Чиста рентабилност 0,3720 0,2735
3. Възвращаемост на СК 0,0732 0,0268az az az
Коментар
-
Първоначално изпратено от gotoПървоначално изпратено от mysteriousа за тоя дето аз го искам триста лева заслужава ли си,
и има ли някой който може да го качи или да даде линк откъде да го смъкна?
Иначе в amazon.com тази книга я продават за $59.85 макс. Не съм купувал от там, но не вярвам доставката да е причина за безумната цена в сайта на book.store.bg (доставката не е ли към $20 само?). Ако много държиш да я имаш обаче, питай за цената и в www.goodboox.net, там също могат да се поръчват. И изобщо не е ли по-изгодно да се купува директно от amazon? Сещам се и за онзи калкулатор BA II PLus Pro - в Амазон е $35, а в Плесио е 128 лв."Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysteriousа за тоя дето аз го искам триста лева заслужава ли си,
и има ли някой който може да го качи или да даде линк откъде да го смъкна?
Иначе в amazon.com тази книга я продават за $59.85 макс. Не съм купувал от там, но не вярвам доставката да е причина за безумната цена в сайта на book.store.bg (доставката не е ли към $20 само?). Ако много държиш да я имаш обаче, питай за цената и в www.goodboox.net, там също могат да се поръчват. И изобщо не е ли по-изгодно да се купува директно от amazon? Сещам се и за онзи калкулатор BA II PLus Pro - в Амазон е $35, а в Плесио е 128 лв.
Коментар
Коментар