ako njakoi ima interes imam i knigi na nemski ezik
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
niki5
-
Първоначално изпратено от franky4fingersSte e mnogo qko da si napravish edna papka Aswath Damodaran i da kachish tam vsichkite mu knigi, ako e vuzmozno.
Moze da ima i poveche books na Damodaran, no moze i da ne sam gi vidql.
Сотрирайте по Last Modified, за да видите последните добавени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersPozdravi i ot men boshko
Az lichno predpochitam Hard copies, no pdf books sa mi mnogo polezni, kogato ne sum si vkusti, a nqkoi pdf files sum svalil ot tvoq server
PS
Na Aswath Damodaran, dokolkoto vidqh imash samo Investment Valuation (mnogo dobra kniga)
Ste e mnogo qko da si napravish edna papka Aswath Damodaran i da kachish tam vsichkite mu knigi, ako e vuzmozno.
Respect!
П.П.: Някой ако има PDF-и, които иска да споделили да ми пише ЛС за да ги кача.
Коментар
-
Pozdravi i ot men boshko
Az lichno predpochitam Hard copies, no pdf books sa mi mnogo polezni, kogato ne sum si vkusti, a nqkoi pdf files sum svalil ot tvoq server
PS
Na Aswath Damodaran, dokolkoto vidqh imash samo Investment Valuation (mnogo dobra kniga)
Ste e mnogo qko da si napravish edna papka Aswath Damodaran i da kachish tam vsichkite mu knigi, ako e vuzmozno.
Respect!
Коментар
-
Божко,чест ти прави ,че полагаш толкова усилия за събратята ти по участ да научат още нещо.Защото ще дойде ден на ти направят паметник преживе,ако продължаваш така.И то е за добро.Не знам защо се раздаваш така ,но вярвам в поговорката "Прост народ -слаба държава" и не искам това .Скъсвам се от работа и нямам физиологически време за нищо освен нея,но вярвам в бъдещите резултати и това ми дава сили да продължа напред.Защото каквото си надробим,това ще сърбаме.
Коментар
-
Цвети то и аз като тебе съм след дъжд качулка ама ще се оправим как е ставаме ли богати? аз ако не от акциите от еврофутбол печеля е има и добри дни за търговия и печалби не се оплаквам. относно темите тук ето един линк http://www.tradersedgeindia.com/basi...l_analysis.htm
Коментар
-
Capital spending е в отчета за паричния поток, оборотния капитал трябва да си го сметнеш по баланса = Краткосрочни активи - краткосрочни пасиви, като извадиш и кеша в случай че ти е включен в краткосрочните активи.
Първоначално изпратено от fundamentalЗдравейте, от скоро се интересувам от търговия на БФБ и се опитвам да търгувам по малко. В момента чета материали на Damodaran но не мога да
разбера как се превежда на български Capital spending (Including acquisitions) и Non-cash working capital и къде стоят в отчетите на БГ компаниите тези данни. Благодаря предварително на отговорилите.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар