IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ako njakoi ima interes imam i knigi na nemski ezik

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Ste e mnogo qko da si napravish edna papka Aswath Damodaran i da kachish tam vsichkite mu knigi, ako e vuzmozno.

Moze da ima i poveche books na Damodaran, no moze i da ne sam gi vidql.
      Добавих още 2 книги на Damodaran както и още няколко от други автори в папка Fundamental analysis.

Сотрирайте по Last Modified, за да видите последните добавени.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Pozdravi i ot men boshko

Az lichno predpochitam Hard copies, no pdf books sa mi mnogo polezni, kogato ne sum si vkusti, a nqkoi pdf files sum svalil ot tvoq server

PS
        Na Aswath Damodaran, dokolkoto vidqh imash samo Investment Valuation (mnogo dobra kniga)

Ste e mnogo qko da si napravish edna papka Aswath Damodaran i da kachish tam vsichkite mu knigi, ako e vuzmozno.

Respect!
        Прав си, сега всичко е малко разхвърляно. Ще се хвана тия дни да въведа порядък.

П.П.: Някой ако има PDF-и, които иска да споделили да ми пише ЛС за да ги кача.

Коментар

• Pozdravi i ot men boshko

Az lichno predpochitam Hard copies, no pdf books sa mi mnogo polezni, kogato ne sum si vkusti, a nqkoi pdf files sum svalil ot tvoq server

PS
          Na Aswath Damodaran, dokolkoto vidqh imash samo Investment Valuation (mnogo dobra kniga)

Respect!

Коментар

• Благодарности за Бошко и от мен. Това, което правиш е полезно за много хора.

Коментар

• Благодаря ви за добрите думи.

Това което правя не е нищо особено и е само от добра воля.
              Радвам се че по един или друг начин помагам на някого.

Коментар

• Поздрави и от мен Бошко. Това което правиш е страхотно.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                  Качих още 1GB книжки (~350 файла).
                  Можете да ги намерите тук: цък!

Приятно четене.
                  Поздравления на Бошко за усилията които е полагал и продължава да полага за ограмотяване на форумната ни общност.

Коментар

• Boshko, и аз ти благодаря намерих доста полезни неща. Много си се потрудил!!!!

Коментар

• boshko, интересни неща има..

Коментар

• Божко,чест ти прави ,че полагаш толкова усилия за събратята ти по участ да научат още нещо.Защото ще дойде ден на ти направят паметник преживе,ако продължаваш така.И то е за добро.Не знам защо се раздаваш така ,но вярвам в поговорката "Прост народ -слаба държава" и не искам това .Скъсвам се от работа и нямам физиологически време за нищо освен нея,но вярвам в бъдещите резултати и това ми дава сили да продължа напред.Защото каквото си надробим,това ще сърбаме.

Коментар

• Качих още 1GB книжки (~350 файла).
                          Можете да ги намерите тук: цък!

Приятно четене.

Коментар

• Цвети то и аз като тебе съм след дъжд качулка ама ще се оправим как е ставаме ли богати? аз ако не от акциите от еврофутбол печеля е има и добри дни за търговия и печалби не се оплаквам. относно темите тук ето един линк http://www.tradersedgeindia.com/basi...l_analysis.htm

Коментар

• 10x hah, само да попитам как се превежда на БГ capital spending

Коментар

• Capital spending е в отчета за паричния поток, оборотния капитал трябва да си го сметнеш по баланса = Краткосрочни активи - краткосрочни пасиви, като извадиш и кеша в случай че ти е включен в краткосрочните активи.
                                Първоначално изпратено от fundamental
                                Здравейте, от скоро се интересувам от търговия на БФБ и се опитвам да търгувам по малко. В момента чета материали на Damodaran но не мога да
                                разбера как се превежда на български Capital spending (Including acquisitions) и Non-cash working capital и къде стоят в отчетите на БГ компаниите тези данни. Благодаря предварително на отговорилите.
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X