Boshko, много ти благодаря за нещата, които качваш. Особено за CFA.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от drobolinoBoshko, дали успя да качиш:Credit Scoring & Its Applications - Thomas, David Edelman, Jonathan Crock. Ще може ли един линк? 10х
Приятно четене.
Коментар
-
Засега намерих само Credit Scoring & Its Applications - Thomas, David Edelman, Jonathan Crock, но ще трябва да изчакаш до довечера.
Първоначално изпратено от drobolinoBoshko,
дали ще можеш да намериш някоя от следните:
1. Credit Scoring & Its Applications - Thomas, David Edelman, Jonathan Crock
2. Credit Risk Scorecards - Naeem Siddiqi
3. Credit Scoring for Risk Managers - Elizabeth Mays
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от boshkoЗа тези които се интересуват от CFA, намерих книгите за 2009 Level 1.
Можете да ги изтеглите от тук.
Приятно четене.
Коментар
-
Бошко, моята молба е да се оглеждаш и за тройката, че много свикнах със Швезер, иначе тия тулупи пак ще ни пращат оригиналните учебници, ама аз никога досега не съм се готвил по тях
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от boshkoЗа тези които се интересуват от CFA, намерих книгите за 2009 Level 1.
Можете да ги изтеглите от тук.
Приятно четене.
A Level 2 няма ли ?
Коментар
-
Боби,
първо се оттърви от комлексите ти, а после вече ела във форума и кажи каква финансова литература търсиш !!!
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от Bobi75Търся книгата: "Как да се отърваваме от комунягите: 99 начина"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар