IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Looser ще може ли да ми дадеш майл да те питам някои работи щотото има доста неща които не са ми ясни?

    Коментар


    • Боби, комисионите ВИНАГИ имат значение и колкото по-добре търгуваш, толкова ПОВЕЧЕ ще го усещаш!
      А че не трябва да са водещ фактор в избора на посредник спор няма!

      Коментар


      • .

        Сестричке, ако търгуваш добре, комисионните нямат значение ))) в краткия си живот на инвеститор в това се убедих.
        по критерии други посредниците избирай

        Коментар


        • какви са комисионните на Елана за търговия през Кобос?

          Коментар


          • .

            L. най-вероятно са имали предвид 20-те процента такса за доверително управление.

            А почти всички ИП-та имат он-лайн платформа. Нали предлагат и CFD - голяма набутвация )))

            A platformata na Евро Файанънс е добра, защото моvеш да си набуташ 100-200 копмании, за които за следиш какво става, а в Кобоса май са 2х15. Но пък нямат графики за българските компании като Кобос-а

            Коментар


            • Оран Гутан, както казах все още не си правя сам консервативния портфейл и в посредника ми казаха, че не ми удържат данъци докато при другите два ми удържат. Предполагам са наясно какво говорят. Ако ти знаеш нещо допълнително чувствай се свободен и го сподели с нас.
              Keep walking ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от looser
                ДЦК, банкови депозити, облигации (общински, корпоративни, ипотечни) - Това са основни единици в консервативния портфейл. При сегашната нормативна уредба при тях не се плащат данъци. Генерираната капиталова печалба при облигациите не съм сигурен дали се облага но там основният приход си остават лихвените плащания. Не претендирам да знам всичко и затова темата е отворена. Lucky Strike цитира нещо също важно!
                Успех!
                Виж, няма нужда да ми обясняваш какво представлява консервативен портфейл. Идеята ми беше не да се опитваш да ми отговориш, а да си зададеш въпрос, какво не е наред с твърдяното от теб относно данъчното облагане (за да не пишеш смехории).

                Коментар


                • Това пък за другата платформа на Еврофинанс не го знаех Ето, че и аз научавам нещо ново. Ще я погледна. Колкото повече продукти на пазара толкова по-голяма конкуренция толкова по-ниски крайни цени за нас
                  Успех!
                  Keep walking ...

                  Коментар


                  • ДЦК, банкови депозити, облигации (общински, корпоративни, ипотечни) - Това са основни единици в консервативния портфейл. При сегашната нормативна уредба при тях не се плащат данъци. Генерираната капиталова печалба при облигациите не съм сигурен дали се облага но там основният приход си остават лихвените плащания. Не претендирам да знам всичко и затова темата е отворена. Lucky Strike цитира нещо също важно!
                    Успех!
                    Keep walking ...

                    Коментар


                    • Primer za koservativna investizia sa DZK, za tjah ne se plasta danuk pechalba, tova ima predvid looser

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от looser
                        За портфейлите се сетих още, че при сегашната нормативна уредба при консервативния портфейл не се плащат данъци. При балансирания и рисковия данъците се удържат при посредника от направената печалба.
                        Въобще инвеститорът трябва да е наясно със закона и да е в крак с очертаващите се промени. От 2006 ще има промени. Справка - електронните медии! Добрата инвестиция доста често е в тясна връзка с политическата ситуация в момента или бъдещето.
                        Интересно, къде и в кой закон го има това нещо че при консервативен портфейл не се плащат данъци, а при балансиран и рисков портфейл се удържат данъци при посредника!? Аз си мислех че криво ляво се оправям със законите, но явно нещо ми се губи в случая. Ще може ли да ми обясниш, тъй като явно си чел и разбираш повече от мен българското законодателство. Предварително благодаря.
                        А да още нещо,
                        Първоначално изпратено от looser
                        За търговия на БФБ платформата е една. Нарича се COBOS и дава възможност за подаване на поръчки от личният Ви компютър.
                        Това не е съвсем вярно, защото се сещам, че Еврофинанс има собствена платформа за търговия която се нарича EFOCS

                        Коментар


                        • Re: Рулетка и форекс

                          Първоначално изпратено от T.A.D.
                          Незнам откъде черпиш инфо, но за рулетката-аз съм виждал 17 пъти червено, а съм чувал от крупие за 31 пъти черно. Совите не са това, което са ! Мнението ми е в твоя подкрепа, но само си представи колко още можем да незнаем!!!
                          Сподели ми го дженеръл менъджъра на ресторанта, в който работих. Авторитетен човек обичащ хазарта. Моите наблюдения са стигнали до 9 пъти и затова съобразих стратегията си със 7-8. За един ден игра успях да направя 800$ чисто в Лас Вегас. Веднъж изгубих стартиращата сума и 4 пъти излязох на печалба. Този веднъж път когато се провали системата ми крупието беше българин. Тогава не знаех. Един пич от Русе е... не мога да се сетя името му. Той сподели, че Лас Вегас е пълен с русенци. Поговорихме и ми показа интересни неща. Каза, че иска да помогне на един клиент да направи пари защото бил готин и в рамките на 9 завъртания на рулетката изкара 3 нули. Клиента само на нула залагаше. Друг въпрос е, че оня после ги губеше на блек джек. Обясни, че всяко крупие работещо от известно време и имащо малко акъл в главата може да го направи и ми обясни начина. Другите ми наблюдения са, че в това казино на Сахара Хотел имаше доста новобранци. Нашия човек ми показа кои са. В Ем Джи Ем примерно редовно виждах как се падат 7 червени и веднага след това 7 черни и после 6 червени и т.н. Както каза ти много неща не знаем но можем да узнаем. Въпросът е да не спираме да търсиме и да продължаваме напред.
                          Успех!
                          Keep walking ...

                          Коментар


                          • Рулетка и форекс

                            Незнам откъде черпиш инфо, но за рулетката-аз съм виждал 17 пъти червено, а съм чувал от крупие за 31 пъти черно. Совите не са това, което са ! Мнението ми е в твоя подкрепа, но само си представи колко още можем да незнаем!!!

                            Коментар


                            • А, като опре яйцето до гъза, промените стават доста бързо и успешно, само гледай. Влезем ли в ЕС, колко народ ще си позволи днешното поведение? Ако не иска да бъде излапан, и съзнанието си ще промени. Щом вяра се сменя за няколко часа...Как е било някога?
                              -Ряз! - с чекията, и вече си муслиманин. Тъй де ! :-)))

                              Коментар


                              • "Plan your trade. Trade your plan"...

                                ... но в нашите условия много от изпитаните правила за бизнес просто не работят. Няма и никакви изгледи скоро да настъпи промяна, защото промяната в съзнанието изисква (вероятно) десетилетия - една констатация повече .

                                Коментар

                                Working...
                                X