Първоначално изпратено от looser
Искам да споделя обаче, че изминала седимца беше много успешна. На Форекс пазара увеличих сметката си с около 70% (при умерен риск според мен). Дългите ми позиции в долар/йена, долар/канадски долар и късата в евро/долар излязоха на печалби, някои от които много прилични. Това са и основните ми позиции. В тях смятам, че съм определил тренда и просто гледам да подобрявам средната цена когато сметна за удачно.
С тези 2 загуби от 2 сделки правя следния извод. В швейцарски франк/йена смятам, че съм играл срещу тренда до голяма степен и не съм уцелил добре входа при втория опит.
В долар/канадски долар лошо влизане и стоп.
Трябва да подобря входовете си! Повечко четене и наблюдение в тази насока
На фондовите пазари АТЕРА прави фурор и продадах малко акции. Обяснил съм по-долу защо сме свидетели на тези цени според мен. Продадох и ЕЛАРГ поради същите причини.
БМРЕЙТ ще правят ново увеличение на капитала и най-вероятно парите от продажбите ще идат там за записване на нови акции.
ЦЦБ (централна кооперативна банка) ще правят увеличение на капитала и ще емитират нови акции и си мисля на първо четене, че не е зле човек да вкара техни акции в портфейла си. Все още нямам ясно изразена позиция по този въпрос. Трябва си и малко изследване да направи човек все пак
Приятна почивка и бъдете здрави!
Коментар