Looser ще може ли да ми дадеш майл да те питам някои работи щотото има доста неща които не са ми ясни?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Bobi75
.
Сестричке, ако търгуваш добре, комисионните нямат значение ))) в краткия си живот на инвеститор в това се убедих.
по критерии други посредниците избирай
Коментар
-
Bobi75
.
L. най-вероятно са имали предвид 20-те процента такса за доверително управление.
А почти всички ИП-та имат он-лайн платформа. Нали предлагат и CFD - голяма набутвация )))
A platformata na Евро Файанънс е добра, защото моvеш да си набуташ 100-200 копмании, за които за следиш какво става, а в Кобоса май са 2х15. Но пък нямат графики за българските компании като Кобос-а
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от looserДЦК, банкови депозити, облигации (общински, корпоративни, ипотечни) - Това са основни единици в консервативния портфейл. При сегашната нормативна уредба при тях не се плащат данъци. Генерираната капиталова печалба при облигациите не съм сигурен дали се облага но там основният приход си остават лихвените плащания. Не претендирам да знам всичко и затова темата е отворена. Lucky Strike цитира нещо също важно!
Успех!
Коментар
-
ДЦК, банкови депозити, облигации (общински, корпоративни, ипотечни) - Това са основни единици в консервативния портфейл. При сегашната нормативна уредба при тях не се плащат данъци. Генерираната капиталова печалба при облигациите не съм сигурен дали се облага но там основният приход си остават лихвените плащания. Не претендирам да знам всичко и затова темата е отворена. Lucky Strike цитира нещо също важно!
Успех!Keep walking ...
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от looserЗа портфейлите се сетих още, че при сегашната нормативна уредба при консервативния портфейл не се плащат данъци. При балансирания и рисковия данъците се удържат при посредника от направената печалба.
Въобще инвеститорът трябва да е наясно със закона и да е в крак с очертаващите се промени. От 2006 ще има промени. Справка - електронните медии! Добрата инвестиция доста често е в тясна връзка с политическата ситуация в момента или бъдещето.
А да още нещо,
Първоначално изпратено от looserЗа търговия на БФБ платформата е една. Нарича се COBOS и дава възможност за подаване на поръчки от личният Ви компютър.
Коментар
-
Re: Рулетка и форекс
Първоначално изпратено от T.A.D.Незнам откъде черпиш инфо, но за рулетката-аз съм виждал 17 пъти червено, а съм чувал от крупие за 31 пъти черно. Совите не са това, което са ! Мнението ми е в твоя подкрепа, но само си представи колко още можем да незнаем!!!
Успех!Keep walking ...
Коментар
-
А, като опре яйцето до гъза, промените стават доста бързо и успешно, само гледай. Влезем ли в ЕС, колко народ ще си позволи днешното поведение? Ако не иска да бъде излапан, и съзнанието си ще промени. Щом вяра се сменя за няколко часа...Как е било някога?
-Ряз! - с чекията, и вече си муслиманин. Тъй де ! :-)))
Коментар
Коментар