Първоначално изпратено от LipGallagher
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за инвестиране
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеаз продавам но съм скъпар и си чакам цената до дупка и става! въпрос на време
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнениеЗависи от терена. Съседа на село се сдоби с терена до мен преди 10 години с цел препродажба, и сега ми го предлага за 500 лева, толкова бил платил за данъци в продължение на 10 г. да се отърве от терена на тотал щета, но да избегне бъдещи щети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеПредлагането драстично ще намалява (говоря за терени, не за апартаменти), та купувайте когато Ви изпаднат!
Относно срока на доходност, няма кой да ти даде смислено инфо по въпроса.
...ако си беше взел една ябълка за 1$ през 70-80 години, то сега 50 год. по-късно щеше да ти донесе хиляди доходност
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха купувайте сега и, АКО продавате, го правете след 50 години. Тъй де.
Относно срока на доходност, няма кой да ти даде смислено инфо по въпроса.
...ако си беше взел една ябълка за 1$ през 70-80 години, то сега 50 год. по-късно щеше да ти донесе хиляди доходност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеИма решение! Купувайте терени! земя, упита, технически - всевъзможни терени!
Планетата основно губи земна площ, т.е. цената само ще расте във времето, няма никаква връзка с това колко непосилни ще стават за редовия планетянин.
/аз продавам такива/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И аз чакам да ги видя ама според мен инфлацията не ни мърда следващитетри четири години и то ако спрат печатниците.Ачността и стигна до там че да оберат всички...Изправени сме пред ситуация че каквото и да направиш все губиш.Затова в собствен бизнес по малко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagher
Имам малка софтуерна аутсорс фирмичка (буквално аз и още няколко човека на контракторски начала) и по абсолютно никакъв начин не се чувствам сигурен за нищо в текущата ситуация. Дори и да правих собствен продукт, пак трябва да търся големи риби, които да ги вържа за него за да оцелея. Сигурна е само смъртта и това, че шефа на НАП дига 150 от лежанка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brartond Разгледай мнениеЗдравейте, общност, как сте? Тук съм, за да намеря полезни съвети. Аз съм на 31 години и работя в Германия, обичам работата си, но като другите хора искам да инвестирам в нещо и да получавам пари. Четох за форекс за крипто, но съм новак в това. Можете ли да ми помогнете със съвет каква информация да прочета, преди да инвестирам в нещо? Благодаря много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagherQuantitative easing-a се търка като стара гъба за чинии от 89-а в Япония, 2008-ма в цял свят и още по-активно от 2020. Никой не знае кога обаче ще видят дебелия. Съгласен съм с теб, че в момента печеливши ходове няма, освен някакви високорискови и краткосрочни в рамките на няколко месеца.
За собственият бизнес не те разбирам - продуктов, услуги или аутсорс ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И аз чакам да ги видя ама според мен инфлацията не ни мърда следващитетри четири години и то ако спрат печатниците.Ачността и стигна до там че да оберат всички...Изправени сме пред ситуация че каквото и да направиш все губиш.Затова в собствен бизнес по малко.
Коментар
Коментар