IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя акция е подценена,надценена или реално оценена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коя акция е подценена,надценена или реално оценена

А Хесът... не знам... и аз надявам се... държа си на това дружество...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Кви 35 кинта бе, то само земята под хотелите струва повече на акция... А Медика... като беше на загуба миналата година - плюехте я - сега вече пак печели добре, пак я плюете. А това е едно от най-модерните предприятия в Европа в отрасълът.
      Е, ако предпочитате Кремиковци-то например, дето не може да си плаща токът и оборудването му е от периодът на зрелият тодоризъм, ваша си работа, няма да се караме, я!!!!

Коментар

ХЕС наистина е добра позиция и ако е възможно завода да продължи с резултатите досега ще видим много по-високи цени в бъдеще!

Коментар

Фундаментално погледнато Хес е силно подценен, но за съжаление близка до реалната стоиност може да видим само при продажба на мажоритарния пакет.

Коментар

Иска ми се Хеса да е подценена!

Коментар

Kakvo mislite za BRIB?

Коментар

MCH може да падне още.

Коментар

Медика не може да възстанови оборотите си отпреди 2 години
                  то всъщноста дори и чакт от оборотите си не може да възстанови
                  Доверие нямат представа от този бизнес и тъпчат на едно място,не очаквайте скорошни обороти над 15 мил лв годишно
                  колкото до Аблена - при цени от 65 лв ца акция е надценена
                  ако сте забелязали през послудните 2-3 години Албена не може да осъществи ръст на печалбата,което говори за изчерпване на потенциала.и това се забелязва от големите инвеститори,които няма да купят на цени над 35 лв,където е и равновесната цена

Коментар

Надценени - Петрол, Софарма... Химко изобщо няма да го коментирам - то цялото дружество реално не струва колкото една акция, при Кремиковци е сложно - зависи от това ще има ли сделка.
                    Подценени - Фазан, Медика, Албена...

И в двата лагера има и други.

Коментар

IHLBL е подценена акция.

Коментар

и затова съм заредил и чакам да поскъпнеееее

Коментар

В края на юни ще започне строежът на циментовия завод, който комбинатът ще изгради съвместно с германската компания "Кльостерс". Инвестицията в него е 25 млн. евро, като 5 млн. от тях ще вложи "Кремиковци". Всичко това е предмет на сделката с индийците наред с всички съществуващи и новопридобити активи на "Кремиковци". Всичко това е предмет на сделката с индийците наред с всички съществуващи и новопридобити активи на "Кремиковци".

Ето за това Крем е подценена акция. А който не го е разбрал най-добре да спре да търгува.

Коментар

Нека да говорим с факти и аргументи
                          Working...
                          X