За хората, които не могат да четат /но пишат!/ на български - нека повторя от позицията на СУПЕР-АНОНИМНИК във форум...
Долу посъветвах КриСко:
ПЪРВО: да получи най-високите степени на образованието си в дадена /може и в няколко/ област/и.
ВТОРО: да направи и да обзаведе луксозно няколко жилища /нарекох ги недвижимости/.
ТРЕТО: да походи тук-там по света, за да види други култури и манталитет.
ЧЕТВЪРТО: "да си надвие на масрафа", т.е. - да има всичко, за което е мечтал някога.
ПЕТО: ЕДВА, КОГАТО ГОРНИТЕ УСЛОВИЯ СА ИЗПЪЛНЕНИ - И САМО ТОГАВА /!!!/ - да мисли за инвестиции!
ШЕСТО: да прочете още веднъж ПЕТА ТОЧКА с разбиране!
ПОЯСНЕНИЕ: "Да мисли за инвестиции" НЕ означава да ги прави!
п.п. След три години да дойде отново в тоя форум и да ми каже, че съветът ми /на анонимник/ - го е отвел към фалит. ))
Успех!
Долу посъветвах КриСко:
ПЪРВО: да получи най-високите степени на образованието си в дадена /може и в няколко/ област/и.
ВТОРО: да направи и да обзаведе луксозно няколко жилища /нарекох ги недвижимости/.
ТРЕТО: да походи тук-там по света, за да види други култури и манталитет.
ЧЕТВЪРТО: "да си надвие на масрафа", т.е. - да има всичко, за което е мечтал някога.
ПЕТО: ЕДВА, КОГАТО ГОРНИТЕ УСЛОВИЯ СА ИЗПЪЛНЕНИ - И САМО ТОГАВА /!!!/ - да мисли за инвестиции!
ШЕСТО: да прочете още веднъж ПЕТА ТОЧКА с разбиране!
ПОЯСНЕНИЕ: "Да мисли за инвестиции" НЕ означава да ги прави!
п.п. След три години да дойде отново в тоя форум и да ми каже, че съветът ми /на анонимник/ - го е отвел към фалит. ))
Успех!
Коментар